Provinssissa ja Ilosaarirockissa majoitutaan mobiilihotellissa

Maailmalla käytetyt Snoozy-mobiilihotellit saapuvat festivaalien leirintäalueille.

Festivaalien leirintäalueilla on mahdollisuus majoittua edullisesti hotelliolosuhteissa, sillä tulevana kesänä Ilosaarirock- ja Provinssi-festivaaleilla on mahdollista kokeilla uutta majoituskonseptia. Festivaalien leirintäalueille rakennetaan maailman suurimmilta festivaaleilta tutut mobiilihotelli-kylät, joissa majoittuvat saavat käyttöönsä omat, varustellut mobiilihotellihuoneet.

Ilmatäytteisissä huoneissa on sängyt, sähkölukko sekä USB-virta. Snoozy-mobiilihotellin huoneisiin mahtuu 2-4 henkeä. Mobiilihotellikylät sijaitsevat festivaalialueiden tuntumassa, joten majoittujat pääsevät nauttimaan festivaalitunnelmasta yöpyen siisteissä huoneissa.

"Mobiilihotelli on mahtava elämys. Saa olla festarin sykkeessä, mutta viettää yöt omassa rauhassa avaruusajan mieleen tuovissa huoneissa. Maailmalla nämä myydään aina ensimmäisiä loppuun, joten uskotaan, että kysyntä on Suomessa kova", toteaa Ilosaarirockin vastaava tuottaja Petri Varis.

"Olemme jo hyvin pitkään tutkineet mahdollisuuksia laadukkaampien tilapäismajoitusten synnyttämiseksi. Olemme hyvin onnellisia ja ylpeitä siitä, että aito mobiilihotellikonsepti saadaan viimein tänne meillekin. Tämän myötä saamme nostettua festarimajoituspalvelut Suomessa aivan uudelle tasolle. Hienoa on, että konsepti syntyi yhdessä Ilosaarirockin kanssa, mikä entisestään vahvistaa perinteikkäiden festivaaliemme välistä yhteistyötä", sanoo Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen.

Ilosaarirockin ja Provinssin mobiilihotellit tulevat myyntiin maanantaina 9. toukokuuta aamu yhdeksältä. Huoneita on molemmilla festivaaleilla rajoitettu määrä.

Provinssi 30. kesäkuuta - 2. heinäkuuta Seinäjoella.

Ilosaarirock 15.-17. heinäkuuta Joensuussa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi