Alppimuisto menetti tukensa, mutta järjestetään silti tänä kesänä

Psytrance ei kuole koskaan. Alppimuiston kevätversio tampataan viikonloppuna.

Alppipuiston kesä on ollut pitkään oleellinen osa vaihtoehtoisen kaupunkilaisen heinäkuisia viikonloppuja. Helsingin kaupungin kulttuurijaosto päätti helmikuun alussa, että Alppimuisto- ja Rauhanpuolustajien Pax -tapahtumille ei enää jaeta avustusta tänä vuonna.

Tapahtumien rahoituksen peruminen aiheutti kriittisen keskustelun, johon voi tutustua esimerkiksi Vasemmistoliiton kaupunginvaltuutetun Mai Kivelän Facebook-postauksessa.

Yhtä suosituimmista ja vanhimmista Alppipuiston tapahtumista, Alppimuistoa järjestää underground musiikin ja taiteen yhdistys Original Pranksters. Yhdistyksen Facebookin mukaan tapahtuma järjestetään tänä kesänä ilman kaupungin avustusta joka tapauksessa.

UG-kulttuurin ystävät voivat tukea Alppimuiston jatkumista liittymällä kannatusjäseneksi tai ostamalla lipun tapahtuman kevätversioon. Y31-yökerhossa tanssittava Alppimuisto - Spring Edition saa 7. huhtikuuta pääesiintyjäkseen psytrance-veteraani KOXBOX:in.

1 kommentti

Jansun

6.4.2018 19:01

Ristus mitä p#skaa ainoo tapahtuma mikä oikeesti veti ja yhdisti ihmisiä niin sellanen sai lähtee vaikka ei ollut mitää häiriöitä ikinä tapahtumissa ei voi käsittää

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi