#HelsinkiSecret Residence on asunto, joka promoaa Helsinkiä

Uudenlainen markkinointikonsepti majoittaa somevaikuttajia Helsingissä.

Vuoden 2016 alussa Helsingin ydinkeskustassa avataan #HelsinkiSecret Residence, joka tulee olemaan Helsingin-tukikohta kansainvälisille sosiaalisen median mielipidevaikuttajille. Visit Helsingin lanseeraama residenssi on studioasunto, jossa majoitetaan kansainvälisiä bloggaajia ja instaajia, joiden avulla markkinoidaan Helsinkiä ulkomaille. Se on maailman mittakaavassa ainutlaatuinen kaupunkimarkkinoinnin teko sosiaalisen median kentässä. 

#HelsinkiSecret Residence avataan tammikuussa osoitteessa Alvar Aallon katu 3. Ensi vuoden aikana residenssissä tulee majoittumaan yhteensä lähes 100 kansainvälistä sosiaalisen median vaikuttajaa eri asiantuntija-aloilta, kuten matkailu-, start-up-, opiskelu- ja luovilta aloilta. Asuntoon voi hakea ympäri maailmaa www.helsinkisecret.com-sivuston kautta, ja asukkaat valitaan heidän kanaviensa tavoittavuuden ja sitouttavuuden perusteella. Syksyn aikana hakemuksia on tullut jo yli 200 ympäri maailmaa, ja ensimmäiset asukkaat on valittu. Tammikuussa #HelsinkiSecret Residenceen saapuu somevaikuttajia Kiinasta, Espanjasta ja Yhdysvalloista. 

"Saavuttaaksemme näkyviä tuloksia Helsingin kokoisen kaupungin on toimittava rohkeana edelläkävijänä, erottauduttava erityisesti luovilla konsepteilla ja tehtävä uudenlaista yhteistyötä elinkeinon toimijoiden kanssa", toteaa markkinointiviestintäpäällikkö Maarit Pitkänen Visit Helsingistä.

Residenssissä asumisen lisäksi kansainvälisille someaktiiveille tarjotaan matkaopasapua paikallisista "kavereista", helsinkiläisistä somettajista. Paikalliset kaverit auttavat vierailijoita tutustumaan kaupunkiin ja ihmisiin sekä löytämään uusia, kiinnostavia paikkoja.

"Helsingin tarina syntyy aidoista kokemuksista ja havainnoista. Tavoitteenamme on edistää sitä, että Helsinkiä suositellaan vieläkin vahvemmin niin matkailukohteena kuin opiskelu- ja asuinpaikkana. #HelsinkiSecret Residencen kautta odotamme Helsingille laajaa kansainvälistä näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa", Pitkänen jatkaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi