Joulun, välipäivien ja uudenvuoden muistilista - kurkkaa tärpit mitä tapahtuu ravintoloissa joulukuun viimeisellä viikolla

Vuoden viimeinen juhlasesonki on rauhoittumisen aikaa läheisten kanssa. Tekemistä ja näkemistä riittää myös kaupungilla jouluna ja välipäivinä.

Joulu on rauhoittumisen aikaa perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa. Jouluna ja välipäivinä tapahtuu myös ravintoloissa, joten rauhoittumisen jälkeen on hyvä lähteä katsomaan mitä kaupungilla tapahtuu ja nauttia elämästä kotoisten jouluherkkujen jälkeenkin. 

Kokosimme menovinkit vuoden viimeiseen juhlaviikkoon Helsingissä

Magun uudenvuoden lounas- ja illallismenut

Vegaaninen ravintola Magu Korkeavuorenkadulla tarjoaa jouluksi ja uudeksi vuodeksi herkullisia 5- ja 12-ruokalajin menuita. Tunnelma ja ruoka on Magussa fine dining -tyylillä elämyksellinen, jota siivittää henkilökunnan lämmin ja ystävällinen palvelu. 

Kuva: Ravintola Magu

Magussa vietetään uuteen vuoteen siirtymistä juhlallisesti. Korkeavuorenkadun vegaanisessa fine dining -ravintolassa on tarjolla herkullinen uudenvuodenaaton lounas ja illallinen. Lounaalla on tarjolla 5-ruokalajin menu hintaan 44 euroa/henkilö, kolmen lasin viiniparituksella hintaan 64 euroa/henkilö. Menussa pääsee maistelemaan muun muassa gnoccheja, Hasselbackan palsternakkaa sekä sampanjasorbettia.

Juhlallisen illan kruunaa 12-ruokalajin menu, jonka saa hintaan 95 euroa/henkilö. Juomapaketin kera menu on 135 euroa/henkilö. Magun ruokalista kehittyy vuodenaikojen mukaan ja myös uudenvuoden menuissa näkyvät kauden parhaimmat antimet. Lähde nauttimaan Maguun ja varaa pöytä täältä!

 

Tavastian Ilveksessä nautitaan Chisun-artistimenua vielä 31.12. saakka

Chisu ravintola Ilveksen keittiössä, Chisun suunnitteleman artistimenua tuottamassa.
Chisu ravintola Ilveksen keittiössä, Chisun suunnitteleman artistimenua tuottamassa. Kuva: Pietari Purovaara / Tavastia

Ravintola Ilveksessä Tavastialla voi käydä maistelemassa Chisun artistimenua vielä 31.12. saakka. Marraskuun lopulla startannut artistimenu koostuu kolmen ruokalajin kokonaisuudesta, jossa on mukana muun muassa kuha chevicheä, grillattua portobelloa lehtikaalipestolla tai vaihtoehtoisesti grillattua peuranpaistia lehtikaalipestolla sekä jälkiruoaksi nautitaan jogurttipannacottaa. Kolmen ruokalajin menun saa hintaan 45 euroa/henkilö ja viinimenun hintaan 23 euroa/henkilö. 

Artistimenut mukailevat satokautta ja painottuvat runsaiden kasvisten käyttöön sekä eettisiin raaka-ainevalintoihin. Tavastian Ilveksessä kymmenen eri artistia on ollut mukana luomassa omannäköistään ja kestävää menukokonaisuutta Ilveksen keittiön kanssa.

Testaa rakastetun artistin suunnittelema menu 31.12. mennessä ravintola Ilveksessä ja varaa pöytä täältä! 

 

Lönkan Bull & Bottlessa uudenvuoden illallista kamppishintaan

Uutenavuotena ravintola Lönkka Bull & Bottlessa nautitaan juhlallista illallista, jossa pääruoaksi voi valita joko grillattua Waguy-härän ulkofilettä tai paistettua kuhaa shampanjavoi-kastikkeessa. Maukkaan uudenvuoden illallisen saa ennakkoonvarattuna kampanjahintaan 64 euroa/henkilö. Varaukset ennakkoon ja menun lisätiedot löytyvät täältä!

 

Ravintola Wellamo laittaa hyvän mielen kiertämään

Ravintola Wellamo Katajanokalla laittaa jouluaattona hyvän mielen kiertämään. Ravintoloitsija Dani Hänninen on Wellamossa suuren kattilan äärellä jouluaattoaamuna 24.12. klo 8.00-12.00 tarjoilemassa joulupuuroa.

Reilu vuoden ajan avoinna ollut Wellamo haluaa kiittää vieraitaan lämpimästä vastaanotosta ja kiitokseksi kutsuvat joulupuuron ystävät viettämään joulua yhdessä puuron äärelle lauantai-aamuna. Wellamo kutsuu joulupuurolle kaikki, jotka vietätte syystä tai toisesta joulua yksin tai joilla kukkaron nyörit ovat kiristyneet erityisen tiukalle.

Ravintoloitsija Dani Hänninen on paikalla tarjoilemassa puuroa lauantaina Wellamossa, Laivastokatu 18:ssa, ja toivottamassa kaikille hyvää joulua! 

 

Jos joulupukin kontista puuttuu vielä joululahjoja, lahjavinkiksi ravintolalahjakortti! 

Jouluaatto on vihdoin täällä, mutta jos pukin kontista uupuu vielä lahjoja ei kannata etsiä pidemmältä. Ravintolalahjakortti on mukava tapa ilahduttaa ystävää ja myös aineettomia lahjoja suosiville hyvä valinta.

Täältä ostat helposti TableOnline-lahjakortin läheiselle tai vaikkapa työkaverille! 

 

4 kommenttia

Leslylanders

6.1.2023 13:15

There is something about a great sports story that transcends audiences. Perhaps it’s because we are seemingly hardwired to root for an underdog, or fight to overcome the adversity in our own lives.

https://www.pinterest.com/ballsportsgear/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jameson434

23.1.2023 13:41

Guys!! If you aren’t sure about the “Michaels Worksmart ETM login,” Do you need to search to find Michaels’ SSO login Guide?
https://tractorsinfo.com/michaels-worksmart-login/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Marjaleena112

4.5.2023 21:52

Juuri näin se on.

https://www.puhelinliittymä.com
https://www.liittymätarjoukset.fi
https://www.äänikirjapalvelut.fi
https:/www.äänikirjat.com
https://www.äänikirjat.net
https://www.lehtitarjouksia.com
https://www.matkapuhelinliittymä.fi
https://www.puhelinliittymätarjoukset.fi

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi