Kivoja ilmaisia kulttuuritapahtumia, osa I

Voiko musiikkiesityksiä tai elokuvanautintoja saada ilmaiseksi? Tässä Cityn lähiviikkojen tärpit.

Kuva: Alppipuiston Kesä / Perinnearkku

Mitä kulttuurikivaa Helsingissä voi tehdä pikkurahalla? City tsekkasi neljä hyvän mielen kaupunkitapahtumaa, joihin ei tarvitse hankkia pääsylippua. 

Puistokarkelot ’17
23. heinäkuuta

Puistokarkeloissa esiintyy suomalaisen huippukansanmusiikin kavalkadi. Aurinkoiseen päivään mahtuu perinnesoittimin tuotettua vanhaa musiikkia ja laulua. Ihanassa koko perheen tapahtumassa Alppipuistossa on mukana muun muassa säväyttävä Maija Kauhanen.

Alppipuisto


Museon Livepiha
19. heinäkuuta

Kesäkeskiviikkoisin Helsingin kaupunginmuseon ja kahvila-viinibaarin yhteisellä sisäpihalla tapahtuu kivoja asioita, kun sisäpiha täyttyy elävästä musiikista. Musiikinkuuntelun ohessa voi nautiskella El Fantin valmistamista grilliruuista ja pihabaarien antimista. 19. heinäkuuta historiallisella sisäpihalla lavalle hyppää romantiikasta ja spontaanista heittäytymisestä tunnettu Litku Klementti sekä helsinkiläispoppoo Lokit.

Aleksanterinkatu 16. Sisäänkäynti Katariinankatu 3:n porttikongista.


Salsa on the rooftop
17. heinäkuuta

Oletko koskaan tanssinut salsaa kesäillassa?

Nyt on nimittäin mahdollisuus pyörähdellä villisti Helsingin näköalapaikalla, Allas Sea Poolilla sijaitsevan Neighbour Bistron kattoterassilla! DJ Timbero soittaa illan aikana vetävää musiikkia, kun luvassa salsaa, timbaa, bachataa ja kizombaa. Pyörteistä väsyville jaloille terassilta löytyy aurinkotuoleja. Tanssia saa, mutta ei tarvitse! Tunnelmasta voi mennä nauttimaan muuten vain, ja terassi tarjoaa lisäksi upean näkymän kimmeltävälle Itämerelle.

Katajanokanlaituri 2A

Hohto (1980)
Hohto (1980)

Radio Helsingin leffaillat
14. heinäkuuta

Leffaklassikot valtaavat G Livelab -klubin, kun Radio Helsinki tuo perjantai-iltoihin kovia leffaklassikoita. Heinäkuun puolivälissä on mahdollista nähdä Stephen Kingin romaaniin perustuva kauhuklassikko The Shining – Hohto (1980). G Livelab räätälöi elokuvan teemaan sopivat juomat. Paikalla kannattaa olla ajoissa, nimittäin ensimmäiselle 50:lle on luvassa ilmaiset leffakarkit, luvataan Facebook-tapahtumassa!

Yrjönkatu 3

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi