Koe kevään upeimmat maut! Magun uusi menu hurmaa taatusti jokaisen

Magun uusi Verso & Kukinto menu yllättää ja ihastuttaa.

Magun uudessa Verso & Kukinto -menussa päästään maistelemaan mm. parsaa ja tuoksuhernettä.

Helsingin Korkeavuorenkadulla sijaitseva Magu tunnetaan vegaanisen ruoan suunnannäyttäjänä, ja se on yhä Suomen ainoa ravintola, joka keskittyy tarjoamaan pelkästään vegaanista fine diningia.

Vaikka menu on täysin kasvipohjainen, Magun ideana ei ole rajoittaa, vaan innostaa kokeilemaan ja löytämään uusia makuja. Annokset on suunniteltu niin taitavasti, että ne hurmaavat ruokavaliosta riippumatta. Edes vannoutuneimmallekaan sekasyöjälle ei jää tunnetta, että mitään puuttuisi.

Reilun viiden vuoden ajan Korkeavuorenkadulla sijannut Magu hurmaa asiakkaansa vuodesta toiseen.

Uusi menu tuo kevään maut lautaselle

Nyt Magussa päästään nauttimaan uudesta, kevään lautaselle tuovasta Verso & Kukinto -menusta. Luonnon hienovaraisia makuja esittelevä menu on saatavilla joko 10 ruokalajin tai 13 ruokalajin mittaisena.

Alkupalat tarjoilevat lupauksen keväästä; raikkaita makuja, herkkiä aromeja ja sesongin ensimmäisiä vihreitä.

Aivan kuten Magun aikaisimmissakin menuissa, myös uudella ruokalistalla leikitellään rohkeasti sekä makujen että koostumusten kanssa. Löytyy rapeutta, samettista pehmeyttä, hapokkuutta ja täyteläisyyttä.

Ja myös odottamattomia yllätyksiä, kuten tempuroitu romanesco kukkakaali, joka viimeistään murtaa kaikki lapsuuden traumat ylikypsästä kukkakaalista.

Romanesco & romesco -annos kerää kehuja kaikkien ruokailijoiden keskuudessa.

Vaikka Verso & Kukinto -menu on jo itsessään melkoinen elämys, uteliaan ruokailijan kannattaa ehdottomasti tilata pidempi elämysmenu, sillä sen kolme ylimääräistä annosta tarjoavat odottamattomia yllätyksiä.

Vai tulisiko muuten ikinä kokeiltua, miltä japanilaisittain maustettu kurkku maistuu mizuna-lehden välissä? Tai toimiiko kannabiksen ja suklaan erikoinen liitto?

Magu rikkoo rajoja myös viiniparituksillaan

Magun viinilista on yhtä ainutlaatuinen kuin sen ruokalistakin. Ravintola tarjoilee vain luonnollisia viinejä, jotka tuotetaan ekologisesti ilman turhia lisäaineita. Tämä ei ole vain ekologinen valinta, vaan tuo viinilistaan mukavaa monipuolisuutta.

Magussa nähdään rohkeita valintoja niin lasissa kuin lautasella.

Siinä missä monet ravintolat sortuvat liian varman päälle pelattuihin viiniparituksiin, Magun viinin ja ruoan muodostamat makuparit ovat kaikkea muuta kuin perinteisiä.

Esimerkiksi pääruoan kanssa tarjoiltu italialainen oranssi viini “Summer Wolff Ette” on kuulemma juoma, jota joko rakastetaan tai vihataan. Ja mehän rakastetaan, sillä tämä viini vie suoraan Italian auringon alle kesäisiin päiviin.

Pääruoasta voi löytää yllättäen myös lakritsin aromeita.

Ja se mikä tärkeintä, se muodostaa yllättävän parin lakritsijauheella viimeistellyn annoksen kera. (Voin vaikka vannoa, että tällaista yhtälöä ei tule muualla vastaan!)

Ruoka ja juoma ovat totta kai pääasioita, Magun kohdalla on pakko puhua hetki myös tunnelmasta. Ikkunalaudoilla palavat kynttilät, punsävyt, kuivakukat, säilöttyjä raaka-aineita notkuvat hyllyt luovat todella lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin.

Jos et ole vielä käynyt Magussa, nyt on täydellinen hetki varata pöytä ja testata uutta Verso & Kukinto -menua!
Magun asiakkaat ovat yhtä mieltä siitä, että ravintola kuuluu Suomen parhaimmistoon. Tästä kertovat oven TableOnline suosittelee -tarrat.

Suosittelemme