Kuopiossa hurmannut Panza valtaa seuraavaksi Jyväskylän

Väli-Amerikkalaista keittiötä luovalla otteella tarjoileva ravintola luottaa rentouteen.

Kuopiossa asiakkaansa vaihtuvilla menuillaan ja Väli-Amerikan keittiöllään hurmannut ravintola Panza laajenee nyt myös Jyväskylään.

Huhtikuun alussa Jyväskylän Yliopistonkadulla aukeava ravintola on ainakin Kuopiossa onnistunut tehtävässään, sillä sen Facebook-sivu pursuaa positiivisia arvosteluja ja Glorian Ruoka & Viini -lehden lukijat kunnioittavat paikkaa valitsemalla sen äänestyksessä vuoden 2015 yleisön suosikiksi.

Panzassa luotetaan rentouteen, omaperäisyyteen ja huolettomuuteen, joista syntyy panzalainen palveluasenne. Alusta asti yrittäjien tarkoituksena on ollut tehdä yrittämisestä itselle hauska työ. Tämä näkyy ulospäin välittömänä asenteena ja sama meininki on tarkoitus siirtää nyt Jyväskylään.

Jyväskylän keittiössä vetovastuun ottaa Riku Ruuskanen, joka on aiemmin työskennellyt Kuopion Panzassa ja jonka kädenjälki on näkynyt viime aikoina jyväskyläläisessä huippuravintolassa Pöllöwaarissa.

Panzan ruoka rakentuu väli-amerikkalaisen keittiön ympärille, mutta keittiön kokeilunhalu on siinä isossa roolissa, kun uusi yhdistyy vanhaan ja katuruoka fine diningiin. Kasvisruokailijoille löytyy hyvä valikoima ja asianmukainen vaihtoehto löytyy lähes aina myös vegaanisena.

Panzan rytmi kulkee arkipäivien lounaista iltojen á la carte -annoksilla höystettyyn rentoon tunnelmaan. Mitä myöhemmäksi mennään, sitä isomman rooli cocktailit, dj:t ja livekeikat saavat kokonaisuudessa.

2 kommenttia

Legge

13.2.2017 20:40

Kävin kaksi kertaa syömässä Panzassa, ensimmäisen ja viimeisen. En ole eläessäni saanut missään ravintolassa niin pientä ja pahanmakuista ruoka-annosta. Ylihintainen, ylisuolainen ja luokattomasti maustettu kuiva kökkäre saapui eteeni ärsyttävän pitkän odotusajan jälkeen. En voi suositella Panzaa kuin itseään vihaaville ihmisille kiirastulen esileikiksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pulukkinen

21.2.2017 12:53

Huippu safkaa kohtuu hintaa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi