Live-Tinder on armottomampaa (ja hauskempaa) kuin mikään muu

New Yorkissa deittisovellus Tinderiä käytetään paitsi seuranhakuun, myös komediashow'ssa.

Kuva: Mindy Tucker / lanemoore.org

Jos olet joskus ollut Tinderissä, olet varmasti miettinyt, millaista olisi, jos tutut näkisivät sinut siellä. Ehkä olet myös miettinyt, miltä tuntuisi tietää, että jotkut arvostelevat kuviasi tai profiiliasi porukalla. Tai miten noloa olisi, jos viestejä lähettelisi lupaavan sinkun sijaan kokonainen porukka ihmisiä. 

Amerikkalaiskoomikko Lane Moore on tehnyt nästä peloista ja Tinder-swaippailusta kokonaisen show'n. Joka kuukausi Moore nousee brooklyniläisen The Knitting Factoryn lavalle ja tinderöi sieltä livenä. Yleisö saa huutaa koomikolle, kenen kohdalla kannattaa pyyhkäistä vasemmalle ja kenen oikealle. Homma ei kuitenkaan lopu vielä siihen, vaan Moore heittäytyy matchiensa kanssa myös juttusille. Huumoritarkoituksissa hän kirjoittelee pahaa-aavistamattomille tindersinkuille intiimejä, härskejä tai muuten vaan erikoisia, ja joskus jopa soittaa heille ja pyytää paikalle. Yleisö saa ehdottaa, mitä kenellekin tulee kirjoittaa. Moore myös pyytää yleisöä ilmoittamaan, jos joku matcheista on yleisön jäsenen kaveri, jottei tuttuja jallitettaisi. 

Vaikka Tinderille tekee mieli nauraa, ei esityksen pointti ole ilkeämielisyydessä. Koska Moore on älykäs koomikko, Tinder Live! -show on hauska kerta toisensa jälkeen, ja siinä on sisältöä sen sijaan, että tindersinkkuja dissattaisiin porukalla. Kuka alkaa järjestää näitä Suomessa?

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi