McDonald’s laajentaa kotiinkuljetustaan uusille paikkakunnille

Mäkkärin ja Woltin yhteistyö laajenee Lahteen, Kuopioon ja Jyväskylään.

McDonald'sin kotiinkuljetus toimii Woltin kautta pian myös Lahdessa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.
McDonald'sin kotiinkuljetus toimii Woltin kautta pian myös Lahdessa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Kuva: McDonald's

Hampurilaisketju McDonald’s aloitti toukokuussa kotiinkuljetukset yhteistyössä Woltin kanssa. Pääkaupunkiseudulta alkanut kokeilu on otettu hyvin vastaan ja kotiinkuljetuspalvelua laajennetaan 19. kesäkuuta myös muualle Suomeen.

Wolt kuljettaa tiistaista alkaen ruoat kotiovelle jo 14 McDonald’sista Helsingissä, Lahdessa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Helsingin Ala-Tikkurilan kuljetusalue ulottuu myös Vantaan puolelle.

”McDonald’sin asiakkaat ovat ottaneet toukokuussa aloitetun kotiinkuljetuspalvelun todella lämpimästi vastaan. Hyvän asiakaspalautteen pohjalta päätimme laajentaa kotiinkuljetusta paitsi pääkaupunkiseudulla myös muualla Suomessa. Haluamme jatkuvasti kehittää asiakaspalveluamme ja kotiinkuljetuksen laajentaminen entistä useampaan ravintolaamme on tärkeä osa tätä kehitystyötä”, sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

Kotiinkuljetus toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Woltin kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Woltin hinnoittelun mukaan.

Maailmalla jo yli 11 500 McDonald’sin ravintolaa tarjoaa kotiinkuljetuspalvelua.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi