Mene: juhannus Helsingissä

Hyvästi, mökkijuhannus! Kaupunkijuhannus tarjoaa paljon tekemistä - ainakin Helsingissä.

Kuva: photographyfirm / Fotolia

Kuka väitti, että juhannuksena täytyy mennä mökille? Helsinki tarjoaa valtavasti kiinnostavaa tekemistä yöttömän yön juhlaan: löytyy saari, baari, sauna ja tanssit. Mitä muuta sitä muka ihminen juhannuksena tarvitsisi?

Saarijuhannus

Uusi kesätapahtuma Stadin Juhannus valtaa ihastuttavan Lonnan saaren yöttömän yön sydämessä. Saarella esiintyvät muun muassa Reino Nordin, Elias Gould, Paperi T ja Lake Jons. Tapahtuma starttaa jo torstaina ja huipentuu juhannusaattoon, joten viikonloppuna ehtii muutakin (esimerkiksi levätä). Liput 23 € (1pv) tai 32,50€ (2pv). Saarelle pääsee maksullisella vesibussilla Kauppatorilta.

Baarijuhannus

Cityjuhannuksesta voi nauttia veden äärellä myös keskellä kaupunkia. Ravintola Meripaviljonki ja sen vieressä sijaitseva Juttutupa palvelevat koko juhannuksen maalauksellisessa, merellisessä miljöössä Helsingin Hakaniemessä. Psst! Meripaviljonkiin voi tulla myös omalla veneellä! Juttutupa avoinna juhannusaattona ja -päivänä kello 13–24 ja sunnuntaina kello 13–23. Meripaviljonki avoinna juhannusaattona kello 11–24, juhannuspäivänä kello 16–23  ja sunnuntaina meribrunssi kello 11–16.

Tanssijuhannus

Perinteiset We Love Helsingin juhannustanssit valtaavat tänä vuonna Kutosen, Kaikun ja Stidilän kokonaiseksi kolmeksi illaksi torstaista alkaen. Kollektiivin dj:t hellivät juhannuskansaa ikivihrein, tanssittavin iskelmä-, rock- ja jazzsävelmin ja takaavat taatun juhannustunnelman. Ne, ketkä tarkenevat, pääsevät tanssimaan myös kahdella ulkoterassilla, Kuistisella ja Koistisella. Liput alkaen 11,50 € Tiketistä.

Rantajuhannus

Hernesaaren Ranta lupailee kävijöille mökkijuhannuskokemuksen keskellä Helsinkiä. Hernesaaren Rannan Juhannus starttaa torstaina ja kestää kolme päivää. Niiden aikana uudenkiiltävän kompleksin tiloissa voi grillata, saunoa, suppailla ja fiilistellä livemusaa. Ja nähdään paikalla ihan oikea kokkokin (sekä perjantaina että lauantaina)! Tapahtumassa esiintyvät muun muassa Anna Puu, Elias Kaskinen, Vicky Rosti ja Freeman. Liput alkaen 17 € Ticketmasterista

Keikkajuhannus

Tavastia tarjoilee livemusiikinnälkäisille cityjuhannustelijoille aimo kasan suomalaisia laatuesiintyjiä kaksipäiväisellä minifestivaalilla 23.-24. kesäkuuta. Tavastian Juhannuksessa nähdään ohjelmaa paitsi Tavastialla, myös Semifinalissa (jonka pihalle nousee muuten myös telttasauna - juhannussaunomiset taattu!). Lavalle nousevat muun muassa Ismo Alanko, Jonna Tervomaa, J. Karjalainen ja Tiisu. Liput alkaen 25 € Tiketistä

Ilmianna omat cityjuhannusbileesi kommenteissa!

2 kommenttia

AnMirt

22.6.2016 04:35

Tarjoaa varsinkin "koko perheelle" :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hakaniemenkirppis

22.6.2016 18:21

26.6. Sunnuntaikirppis Hakaniemen torilla
klo 9-16

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi