Pyhimys juhlii levynjulkkareita Saimaan kanssa ja sukupolven ääneksi noussut Gasellit 10v-synttäreitään uutuusfestareilla

All Day ON! täyttää Suvilahden urbaaneilla artisteilla kevään kunniaksi.

Gasellit saivat onnentoivotuksen Hesarin kautta.
Gasellit saivat onnentoivotuksen Hesarin kautta. Kuva: Gasellit / Facebook

Kevät vyöryy yllemme uusien festareiden merkeissä ja seuraavana vuorossa on ON! Se tarkoittaa, että ensi viikonloppuna Suvilahdessa juhlitaan isolla possella, kun All Day ON! -festari järjestetään ensimmäistä kertaa.

“All Day ON! sai alkunsa kun mietimme sitä maailman parasta fiilistä, kun kevään ekat ulkokelit ovat saapuneet, koko kesä on vielä edessä ja kaikki tuntuu olevan mahdollista. Jospa kokoontuisimme isolla porukalla Suvilahteen juhlistamaan kevättä ja sen suomia iloja mitä parhaimpien artistien musiikin äärelle? Jospa tosiaan!” tapahtumasivulla hehkutetaan.

Parin päivän festari pursuaa ohjelmatoimisto All Day Agencyn artisteja, mutta ideaa lähdettiin alun perin rakentamaan kahden aktin pohjalta: perjantaina 10. toukokuuta on Gasellien juhlan vuoro, kun rytmimusaan kasvaneen sukupolven ääneksi noussut yhtye viettää 10-vuotisssynttäreitään.

Lauantaina 11. toukokuuta on vuorossa Pyhimyksen tähdittämä ilta, kun kuuden Emma-palkinnon artisti astelee lavalle Saimaa-yhtyeen kanssa Olisinpa täällä -albuminsa levynjulkkarikeikalle.

Pyhimyksellä on merkittävä rooli Gasellien tarinassa, kuten Gasellien päivityksestä käy ilmi.

Ohjelma ei tosiaan typisty edellämainittuihin keikkoihin. Räppirintamalla tarjolla eturivin nimiä kuten Kube, Ruudolf, F, Gettomasa, SMC Lähiörotat, Aivovuoto, Haamu, Djangomayn, Eevil Stöö, DJ Kridlokk, Tuuttimörkö, MC Taakibörsta, Versace Henrik, Pesso, Sitoi, Stepa, MC KOO ja monet muut.

Katalogiin mahtuu myös upeaa laulua ja suuria tunteita Yonan, Nicole Willisin, Onni Boin, Kari Tapiirin, Lac Belotin ja Dallas Kalevalan tapaan. DJ-osaamisesta vastaavat Taika Mannilan ja Lina Schifferin D.R.E.A.M-duo, Loasteeze, Nada, Windows95man, Klaus Wing, Yeboyah, Vicky, Trevor Deep Jr. ja Kuahu-kollektiivi.

Gettomasa kuuluu luonnollisesti uskottavan räppifestarin esiintyjälistaan.
Gettomasa kuuluu luonnollisesti uskottavan räppifestarin esiintyjälistaan.

Yksi kiinnostavimmista keikoista kuullaan perjantaina, kun Jesse Markin nousee festarin Vichy-lavalle. Aiemmin The Megaphone Statesta tuttu Markin on vaihtanut tyyliä eeppiseen ja vaikeasti määriteltävään suuntaan, joka on parin ensimmäisen sinkun perusteella herättänyt kansainvälistäkin kiinnostusta. Arttu Seppäsen keikka-arvio Keskisuomalaisessa huhtikuun alussa saa myös odottamaan kiinnostavaa kattausta, samoin kuin Markinin puhutteleva video upeaan Jericho-biisiin. 

Toisen esiinnostamisen arvoisen bilepaketin tarjoilee iloinen joukko nuoria osaajia. Homman nimi on Denssidisko ja tähtinä nähdään Seksikäs-Suklaa, Dosdela, VG+, Prinssi Jusuf, Musta Barbaari, Diison, Hassan Maikal, Ike ja Dauda Koroma. Luvassa on liveä ja rytmimusaa yhdistelevät special-bileet, jotka tanssivat festarin perjantai-illan päätökseen.

Prinssi Jusuf ja Musta Barbaari.
Prinssi Jusuf ja Musta Barbaari.


All Day ON! Helsingin Suvilahdessa, liput 1 pv 48 €, pv 75 € 
 

Lue lisää festarin artisteista:

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi