Uusi hampurilaisketju rantautuu Suomeen: Tällainen on burgerifanien ylistämä Bastard Burgers

Ruotsalaisketjun uusi ravintola avaa ovensa Mikonkadulle lokakuussa.

Kuva: Bastard Burgers/Laura Matilainen
  • Mikä: Ruotsalainen burgeriketju
  • Missä: Avautuu lokakuussa osoitteeseen Mikonkatu 6
  • Mitä: Smash burgereita, myös vegaanisena

Ruotsista lähtöisin oleva Bastard Burgers on avaamassa ensimmäisen ravintolansa Suomeen ensi syksynä. Monien hampurilaisfanin kieli pitkällä odottama uutinen paljastetui Burgers Lovers Festival -tapahtumassa Rautatientorilla.

Ketjun pääkokki Jonas Ylinenjärvi kertoo vuonna 2016 perustetun Bastard Burgersin kasvaneen lyhyessä ajassa kymmeniä ravintoloita kattavaksi ketjuksi.

Tällä hetkellä ravintolan toiminta on keskittynyt pääasiassa Ruotsiin, mutta tulevaisuudessa tarkoitus on lähteä maailmanvalloitukseen toden teolla.

Vegaanien ei tarvitse tyytyä tässä ravintolassa vähään: Cloudberry BBQ Burger on vastustamaton elämys!
Vegaanien ei tarvitse tyytyä tässä ravintolassa vähään: Cloudberry BBQ Burger on vastustamaton elämys! Kuva: Bastard Burgers

“Avasimme ensimmäisen ravintolamme Ruotsin Luleåon vuonna 2016. Aluksi viisivuotissuunnitelmissamme oli avata viisi ravintolaa viiden vuoden sisään. Nyt meillä on 67 ravintolaa Ruotsissa ja kaksi Norjassa. Tänä vuonna aiomme lisäksi avata ravintolat New Yorkiin ja Suomeen”, Ylinenjärvi kertoo.

Ylinenjärvi kertoo Bastard Burgersin etsineen sopivaa ravintolatilaa Suomesta todella pitkään, kunnes sopiva löytyi osoitteesta Mikonkatu 6. Ravintolan on tarkoitus avata ovensa lokakuussa 2022.

Ehdoton ei paksuille pihveille

Paksut pihvit ovat Bastard Burgersissa pannassa, ja ravintolan ruokalista koostuukin vain ja ainoastaan smash burgereista; "totally smash - nothing else".

LUE LISÄÄ: Hampurilaisfanit ylistävät nyt smash burgereita – burgeriguru paljastaa, mistä ilmiössä on kyse

Lihan ystävien lisäksi Bastard Burgers kerää kehuja myös vegaanisia vaihtoehtoja etsivien joukossa; Bastard Burgers mainostaa omaavansa Ruotsin suurimman vegaanivalikoiman.

“Meillä on todella laaja vegaanisten burgereiden valikoima, ja lisäksi lisukkeita, pirtelöitä ja muita herkkuja on saatavilla myös vegaanisena”, Ylinenjärvi kertoo.

Graffitit ja pöytiin liimatut tarrat kuuluvat oleellisena osana Bastard Burgersin sisustusta.
Graffitit ja pöytiin liimatut tarrat kuuluvat oleellisena osana Bastard Burgersin sisustusta. Kuva: Bastard Burgers

Vaikka Bastard Burgers on laajentunut nopeasti isoksi ketjuksi, se haluaa säilyttää persoonallisuutensa. Sen lisäksi, että ravintoloiden soittolista vaihtuu joka kuukausi, myös graffitit, omalaatuinen sisustus ja katumuoti kuuluvat oleellisena osana Bastard Burgersin imagoa.

Kysyntää riittää myös Suomessa

Ylinenjärvi uskoo, että pelkästään ohuisiin pihveihiin keskittyneelle ravintolalle löytyy kysyntää myös Suomesta. Tällä hetkellä ketju rekrytoi kiivaasti uusia työntekijöitä, ja avoimima työpaikkoja on niin ravintolapäällikölle kuin keittiö- ja salihenkilökunnalle. 

Innokkaimmat burgerifanit pääsivät testaamaan Bastard Burgersin tuotteita kesäkuussa järjesteyillä Burger Lovers Festivaaleilla, ja City oli testijonossa heti avajaispäivänä. Testiin pääsi Bastard Burgersin signature-annos, tuplajuustolla täytetty The Bastard -juustoburgeri.

City pääsi testaamaan Bastard Burgersin hampparin Burgers Lover Festivaaleilla.
City pääsi testaamaan Bastard Burgersin hampparin Burgers Lover Festivaaleilla. Kuva: Laura Matilainen

Tuhti burgeri herätti mielenkiinnon ja jätti ilmaan kysymyksen, miltähän ketjun vegaaniset vaihtoehdot oikein maistuvat.

LUE MYÖS: Tässä on Suomen paras burgeriravintola! Pieni salolaisravintola päihitti isot ketjut: "Otimme rohkean askeleen"

 

3 kommenttia

hm4013824

26.6.2022 21:41

https://akamsrecoverykeyfaq.com/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Alomin

27.6.2022 07:53

The Burger King UK Experience Survey, located at www.BK-feedback-uk.com, is an online survey created by Burger King to help improve customer satisfaction. You will be provided with a validation code to use on a future visit. View your Burger King receipt to find your special offer.
https://customerfeedbacks.info/bk-feedback-survey/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi