Ville Relander, Richard McCormick ja Royal Ravintolat perustavat uuden ravintolaperheen, joka ostaa myös Sandro-ravintolat

Richard McCormick ja Ville Relander lähtevät mukaan Royal Ravintoloiden uuteen Hawaii-ravintolaryhmittymään, johon Sandrot, The Cock ja Holiday liittyvät.

Royal Ravintolat perustaa Ville Relanderin ja Richard McCormickin kanssa uuden Hawaii-ravintolaryhmittymän. The Cock ja Holiday -ravintoloiden lisäksi suositut Sandro-ravintolat liittyvät Hawaiin yrityskaupalla, ja myöhemmin mukaan tulee Iso Roobertinkadulle avautuva kasvisravintola. Hawaii-ravintoloiden vastuullisina ravintoloitsijoina toimivat Ville Relander ja Richard McCormick hankkivat samalla osakkuudet Royal Ravintolat Oy:stä.

Helsingin kaupungin ruokakulttuuristrategiaa aiemmin vetänyt Ville Relander ja ruokavaikuttaja Richard McCormick saivat kaksi vuotta sitten Royal Ravintoloilta tehtäväkseen luoda Helsingin Kasarmitorille uudenlaisen ravintolan. Ensimmäinen yhteistyöravintola The Cock syntyi, ja sen vanavedessä Katajanokalle perustettiin niin ikään Royal Ravintoloiden kanssa yhteistyössä Holiday Bar. Molemmat ovat menestyneet, ja samalla muuttaneet kaupunkikuvaa sijainneissaan eläväisemmäksi. 

Uusi Hawaii-ravintolaryhmä antaa Relanderin ja McCormickin visioille entistäkin enemmän tilaa ja mahdollisuuksia.

“Olemme saaneet mahdollisuuden toteuttaa visioitamme ja luoda sellaisia ravintoloita, joihin itse uskomme. Yhteistyömme on kaikilla mittareilla ollut menestyksekästä ja olemme ylpeitä saadessamme ravintoloitsijoina ottaa näin ison askeleen toimintamme laajentamiseksi. Helsingillä on valtavasti potentiaalia nousta kansainvälisesti halutuksi ruokakaupunkikohteeksi ja Hawaii-ravintolaryhmä antaa meille huikean mahdollisuuden olla omalta osaltamme tätä tavoitetta tukemassa”, kertoo Relander.

Syksyyn mennessä Hawaii-ravintoloihin luvataan kuuluvan vähintään seitsemän ravintolaa. Ketjuravintoloita pelkäävien ei kuulemma kannata huolehtia: ketjuravintoloita tässä ei luoda, ei Sandroistakaan, vaan kullakin yksiköllä on jatkossakin oma luonteensa ja kustomoitu menunsa. Relander ja McCormick pitävät tärkeänä, että jokainen heidän operoimansa ravintola on uniikki, persoonallinen kokonaisuus.

“Olemme vaikuttuneita siitä luottamuksesta, minkä perinteikäs ravintolayhtiö on kaltaisillemme idealisteille osoittanut. Tulemme jatkossakin keskittymään siihen, miten saamme kannustettua yhä useampia ihmisiä hyvien ravintolapalveluiden äärelle ja luoksemme saapuvat vieraamme hymyilemään”, McCormick sanoo.

”Luotsaamamme ravintolat tulevat aina olemaan avoimen monikulttuurisia. Erilaisten taustojen ja näkemysten vuorovaikutus varmistaa meille jatkuvan mahdollisuuden oppia uutta sekä makujen, että yleisen fiiliksen osalta. Sama värikkyys näkyy myös ruoassamme.”

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi