Sandro tuo notkuvat brunssipöytänsä Tampereelle – myös pääkaupunkiseudun ruokalistoihin tulossa isoja uudistuksia

Tamperelaisetkin pääsevät nauttimaan Sandron rikkaista mauista, kun Ville Relander ja Richard McCormick avaavat viidennen Sandronsa Ratinan uuden kauppakeskuksen yhteyteen 19. huhtikuuta.

Richard McCormick ja Ville Relander avaavat viidennen Sandronsa Tampereelle huhtikuussa.
Richard McCormick ja Ville Relander avaavat viidennen Sandronsa Tampereelle huhtikuussa. Kuva: Hawaii Restaurants

Ravintoloitsija Ville Relander on uudesta ravintolasta innoissaan ja uskoo Sandron istuvan luontevasti Tampereen kasvavaan ravintolakenttään.

”Tampereella on Helsinkiin verrattava ravintolabuumi päällä ja sinne avautuu muitakin hyviä paikkoja. Haluamme olla mukana tässä ravintoloiden kukoistuksessa.”

Sandro lähtee Tampereelle omana rentona itsenään ja luottaa tuttuun tyyliinsä vahvasti Välimeren, Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän monipuoliseen makumaailmaan. Tamperelaisten epäviralliseksi kansallisruoaksi muodostuneita wingsejä ei Sandron listalla siis nähdä, vaikka Relander vannoutuneeksi wings-mieheksi tunnustautuukin.

Sandron tavaramerkiksi muodostuneet viikonloppubrunssit ja runsaat lounaspöydät pysyvät vahvasti menossa mukana, mutta kevään aikana kaikkien Sandrojen à la carteen on luvassa uudistuksia.

Listalle on tulossa rutkasti uusia makuja ja tarjonnassa panostetaan entistä enemmän jaettavuuteen ja sosiaaliseen syömiseen.

"Listalla tulee olemaan paljon pikkuannoksia, joka mahdollistaa myös sen, että meille voi tulla vaikka cocktailille tai viinille ja ottaa samalla pienen meze-annoksen siihen vierelle."

Vetonaulana hulppea kesäterassi

Relander ja Richard McCormick ovat päässeet suunnittelemaan tulevan ravintolansa keittiötä jo rakennusvaiheessa. Tampereen Sandroon on tulossa avokeittiö sekä aito robata-hiiligrilli, jollaisia ei Suomessa montaa ole.

Sandro Ratinan yhteyteen avattavasta jättimäisestä terassista on tulossa varsinainen kesäkeidas aurinkotuoleineen ja pingispöytineen. Itse ravintolatila tulee olemaan Sandroista suurin, ja isoista ikkunoista avautuva panoraamanäkymä sekä yli viiteen metriin nouseva huonekorkeus lisäävät avaraa vaikutelmaa entisestään. Salin keskelle nousee iso baaritiski, jonka ääreen voi tulla vaikka vain drinkeille ja viettämään aikaa.

Kauppakeskuksen yhteyteen tulevalla Sandro Ratinalla tulee olemaan sisäänkäynti myös Olympia-aukiolle, joten seitsemänä päivänä viikossa auki oleva ravintola aikoo pitää ovensa avoinna iltaan asti.

Vaikka Relander ja McCormick ovat ravintoloitsijoina jo konkareita, uuden kaupungin valloituksessa on oma jännityksensä.

”Intoa on kuin tekisi taas ensimmäistä ravintolaa, ympäristö kun on meille aivan uusi. On tosi mielenkiintoista lähteä tekemään persoonallista ravintolaa ja tarjoamaan hyviä ruokaelämyksiä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle."

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi