Yleisö äänesti suosikkinsa - tässä on Tampereen tämän hetken kiinnostavin ravintola: "Kaupungin parhaat tacot"

Downtown Bar & Kitchen haravoi äänet SYÖ!-viikkojen ennakkoäänestyksessä.

Kuva: Downtown Bar & Kitchen

Pyysimme Cityn lukijoita äänestämään ennakkoon omat suosikkinsa tämän kertaisten SYÖ!-viikkojen runsaasta tarjonnasta. Tampereella voiton vei kampanjan uusi tulokas, keväällä ovensa Verkatehtaalle avannut Downtown Bar & Kitchen.

Laadukas baariruoka on yksi tämän hetken nousevista ravintolatrendeistä, ja tähän ilmiöön Downtown Bar & Kitchen vastaa enemmän kuin hyvin. Ravintola syntyi Markku Kososen, Riia Alasen ja Teemu Lahtisen intohimosta hyvää katuruokaa kohtaan, ja kolmikon missiona onkin ollut tuoda Tampereelle kaupungin paras valikoima tacoja ja siipiä.

Ciabatta Burgereista riittää myös jaettavaksi.
Ciabatta Burgereista riittää myös jaettavaksi. Kuva: Downtown Bar & Kitchen

Tässä tavoitteessaan perustajat ovat selvästi onnistuneet, sillä ylistäviä arvosteluja satelee ravintolalle niin somessa kuin Googlen arvosteluissa: “Kenties kaupungin parhaat tacot!” Mahtavaa ruokaa, mahtavaa palvelua ja hyvä hinta-laatusuhde.”

LUE MYÖS: Ainutlaatuinen ravintolamaailma avasi ovensa yllättävään paikkaan: “Vastaavaa tarjontaa ei yhden katon alta löydy mistään muualta”

Anna erikoisille makuyhdistelmille mahdollisuus - se kannattaa!

Downtown Bar & Kitchenin wings-valikoima on Suomen siipipääkaupunginkin mittapuulla varsin mielenkiintoinen; wingsejä tarjoillaan niin vihreän curry- kuin misokastikkeen kera. Vaikka nämä makuyhdistelmät saattavatkin kuulostaa korviin ensialkuun varsin oudoilta, ennakkoluulot heitetään romukoppaan viimeistään ensipuraisulla.

“Siivet todella yllättivät - positiivisella tavalla”, eräässä Google arvostelussa todetaan.

Ravintolan maukkaat cocktailit on saatavilla myös alkoholittomina.
Ravintolan maukkaat cocktailit on saatavilla myös alkoholittomina. Kuva: Downtown Bar & Kitchen

Ruokalistalta voit löytää siipien ja tacojen lisäksi paahdettuja ciabatta burgereita, ribsejä, salaatteja, lisukkeita ja jälkiruokia. Juomalista ei suinkaan kalpene ruoille, sillä tarjolla on monipuolinen valikoima muun muassa cocktaileja ja amerikkalaisten pienpanimoiden tuotteita. Oluita listalta löytyy yli neljäkymmentä.

SYÖ!-viikkojen aikana pääset testaamaan uutuusravintolan annoksia edulliseen 12 euron hintaan. Kolmen kappaleen taco-setti on sinulle, joka haluat testata samalla kertaa sekä kana- liha- että kasvisversiot näistä suosituista tuotteista.

SYÖ!-viikkojen ajan pääset testaamaan kolmea herkullista annosta huokeaan 12 euron hintaan.
SYÖ!-viikkojen ajan pääset testaamaan kolmea herkullista annosta huokeaan 12 euron hintaan. Kuva: Downtown Bar & Kitchen

Herkuttelemaan pääset myös ranskalaisten kera tarjoilluilla miso- ja currywingseillä sekä muun muassa tiikerirapuja sisältävillä Nasty frieseilla.

Myös nämä ravintolat kiinnostivat teitä

Äänestyksessä pärjäsi hyvin myös ikisuosikki Kortteliravintola Pyy, joka on tuonut SYÖ!-viikkojen ajan tarjolle keittiömestari Darren Elmhirstin loihtimia upeita annoksia; kala-haukipullia, popcorn-falafeleja sekä olutpaneroitua kanaa. (Kampanja on käynnissä 1.9. saakka - ehdit vielä maistaa vaikka kaikki!)

Falafel & Skins on yksi Kortteliravintola Pyyn SYÖ!-annoksista.
Falafel & Skins on yksi Kortteliravintola Pyyn SYÖ!-annoksista. Kuva: Kortteliravintola Pyy

Kolmanneksi tiukassa äänestyksessä kipusi suosittua trendiruokaa tarjoileva Poké. Vuoden vaihteessa ovensa avannut havaijilaisravintola on löytänyt nopeasti tiensä asiakkaiden sydämiin, eikä mikään ihme! Kampanjan ajan pääset herkuttelemaan edullisesti valintasi mukaan joko kanalla, lohella tai tofulla täytetyllä kulholla.

Katso myös muut Tampereen parhaat ravintolat!

SYÖ!-viikot ovat käynnissä Tampereen lisäksi pääkaupunkiseudulla ja Turussa aina 1.9. Saakka. Katso kaikki mukana olevat 124 ravintolaa ja yli 260 tarjousta kampanjasivuilta täältä.

 

3 kommenttia

tonyhours77

29.8.2022 21:46

Game Dev Tycoon is a fun business simulation game in which your success depends on your creativity and willingness to try new things. There are no in-app purchases or ads in the game. https://game-dev-tycoon-apk.info/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

william0965

21.3.2023 10:26

Your article content is being very much interested, I am very impressed with your post. I hope to receive more great posts. Nexus Iceland

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi