Sisäpiiri

 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Voiko kuolleelle vittuilla rehellisesti?  1

Hei, minulla kuoli läheinen nimieltä Juudas Ateisti os. Pakana. Viimeinen käyttöpäivä oli elokuun alussa.
Hän oli minulle rakas tarjotessaan kuun alkupäiven etuuksistaan illan baarissa seuraavan päivän krapularyyppyyn asti. Voinko rehellisesti vittuilla kuolinilmoituksessa hänelle?

http://myohaisteini.blogspot.fi/2016/08/viimeisen-kayttopaivan-tuollapuolen.html

PS. En halua itsetarkoituksellisesti mainostaa blogiani, siitähän eräässä vastaukssa huomauteltiin lukijan toimesta sitä paitsi sen linkin löytävät halukkaat Profiilitiedioistani, mutta kontekstin tapauksessa osuva Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, kuviahan City.fi Kysy Walter de Camp palveluun ei voi toistaiseksi laittaa....


 • äidinkielionvaikeet, 25 v mies

mun leuka on kipee

mistä johtuu että toiset ihmiset oppii suomen äidinkielen erillaisena itään kun pätevänä tekstinä lukeeko ne niitä kirjoja himassaan ihan muuten vaan vaikka ei koulussa kävisikään vai mistä nää makaaberit ja banaalit ilmaukset ja sanat ovat kotosin : D


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Voiko alapää syttyä sähkövian takia?  1

Miksi suuri kodin kulutustavaraketju joutuu vetämään takaisin 200-sivuisen kaikkiin kotitalouksiin jaettavan tuotekuvastonsa? - Puuttuvan varoitustekstin johdosta. Moottoroidusta dildosta unohtui myyntiselosteesta säädösten mukainen teksti: " Älä kosketa sähkölaitetta kun olet märkä!"


 • Lihapullakynsi, 31 v nainen

Tappelu, tappelu!  2

Jos Jason Bourne, James Bond ja Indiana Jones tappelisivat, kuka voittaisi?


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v nainen

Onko päihdekuntoutujattarilla muita vaihtareita?  2

Yleensähän kuvio on seuraavanlainen:
Ämpäriin hukkunut Unelma Sirpa-Leena on täysinainen.
Katumusta osoittava apua hakeva hänetär on vaitonainen.
Laitoshoidossa oleva ihmisetär on katkonainen.
Kuivilla useamman vuoden ollut on sitten kokonainen.

Voiko siis Suomen-Ruotsalaisuuteen pelastumisen ja Länsimaisen lääketieteen välissä olla joku 3. vaihtari?


 • Swinger_partners, 24 v mies

Swingeriä ja hauskanpitoa  2

Hei Walter, seksikäs gurumme. Olemme pari, jotka elävät suhteellisen vapaamuotoista parisuhdetta. Meillä on lupa harrastaa seksiä muiden kanssa sekä käydä treffeillä.

Olemme kuitenkin miettineet ryhmä seksin, tai swinger juttujen kokeilua, piristääksemme seksi elämäämme myös yhdessä. Mistä löytäisi tällaisia, sanotaan vaikkapa pareja, jotka hakisivat parinvaihto ja neljän kimppa sessioita?

Olisiko sellaista turvallista hakea vaikkapa OkCupidin kaltaisilta sivustoilta, vai löytyisikö tällaisille tarkoitettuja suomenkielisiä sivustoja yksinomaan?


 • yötön kerho, 34 v mies

Mihin yökerhot katosivat?  3

Mihin yökerhot katosivat Helsingistä? Koko ajan avataan uusia baareja, mutta missä ovat uudet klubit ja tanssipaikat? Kerro sinä, arvoisa Walter de Camp, yön asiantuntija, eivätkö yökerhot yksinkertaisesti ole enää cool?


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Kuinka lähettää kielteinen hääkutsu ex-missille taannehtivasti?  2

Hei, yritin tarkistaa onko Satu Tuomistolla vielä voimassa olevaa Miss Suomi kruunua Kauneus- & hömppäalan ammattihenkilöiden keskusrekisteristä nimeltä JulkiTissikki. The computer says no! Voinko hyvällä omalla tunnolla tällöin lähettää kielteisen hääkutsun Satulle?
"Rakas julkisuudenhenkilö jolla välilä tulee sammakoita suusta. Koska et enää omaa voimassa olevaa Kauneus & hömppäalan ammatinharjoittajaoikeutta päätin etten kutsu sinua minun häihini jotka meni jo. Hyvää viikonloppua."


 • Bät ja Ryyd, 33 v mies

Missä ovat Bät ja Ryyd?  2

Mitä tapahtui ysärin Bät ja Ryyd -kaksikolle?

"Bätmän ja Ryydman, Bätmän sekä Ryydman
Nyt loppu sahti, nyt loppu sahti"


 • Cool humala, 37 v mies

Onko humalaisuus nolompaa kuin ennen?  3

Musta tuntuu, että kännissä oleminen ei ole enää niin coolia kuin ennen (vanhoina hyvinä aikoina). Onko noin? Onko humala nykyään nolo tila? • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Miten saisin onnistuneen sydänkohtauksen kaatopaikalla?  1

Ensimmäisten humaltumiskokemusten ei voi katsoa olevan siihen edellytys eikä aiheuttaja mutta usein sen on havaittu olevan liitännäinen. Nimitäin kun baaritiskiltä löytää kulloiseenkiin tarpeeseen sen oikean tapahtuu sydänkohtaus kaatopaikalla. Jos ei tärppää kaadon suhteen eikä punaisen mökin prinssi löydä perunamaalle karjakkoa niin lohduttaudu sillä karkeasti ottaen 50% avioliitoista päätyy eroon.


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Voiko Suomen-Ruotsalaisuuteen kääntyä ja elää pidempään?  2

Kuinka vanhainkodissa saadaan halvalla lisättyä laadukkaita elinvuosia ilman että lääkkeitä ja hoitopanosta joudutaan lisäämään? Onko ratkaisu että potilaat käännytetään uskonnoltaan Suomen-Ruotsalaisuuteen sillä nykyisen tiedon valossa suomenruotsalaiset elävät sosiaalisemmin, onnellisemmin ja pidempään.


 • Abc10, mies

Odessa  4

Odessaa käsittelevään Wikipedia-artikkeliin tarvitaan lähteitä, julkaistuna painettuna tai verkossa, kirjoittava luotettava asiantuntija. Verkosta löytyy muutama nimimerkkiblogi, jotka eivät kelpaa.


 • shot & chaser, 31 v nainen

Shotit ja todellisuudentaju  1

Hyvä herra de Camp, mistä johtuu, ettei baari-illan aikana juotuja shotteja osaa käsitellä alkoholiannoksina? Miedompaa litkua kuluu aina tasan saman verran, joi shotteja tai ei. Shotti on aina ikään kuin ylimääräinen juoma, josta ei tajua tulevansa tuiteriin. Miksei ihmismieli tajua tätä?


 • Pupunenko?, 38 v nainen

Sukupuolielimien nimeäminen  6

Hei Walter. Tapailemani mies haluaa väkisin, että keksisin hänen rakkaudenseipäälleen hellittelynimen. Jokainen keksimäni tuntuu tyhmältä, eivätkä geneeriset "jorma" tai "heppi" kelpaa. Eikä kai sukupuolielimiä voi kutsua oikeilla hellittelynimillä, kuten esimerkiksi "pikku pupunen" tms? Mitä hittoa minä keksin?


 • Pusseja pakottaa, 19 v mies

Pihtarityttö  15

Olen seurustellut jo pari kuukautta yhden vanhoillisen kotikasvatuksen pilanneen tytön kanssa. Pillua en ole saanut koko aikana muuta kuin sormella koittaa. Tyttö hokee vaan hekuman hetkellä, että vasta papin aamenen jälkeen.
Houkuttelenko hänet ensi pyhänä kuuntelemaan jumalanpalvelusta ja saarnan lopussa aamenen jälkeen alan tosissani tunkea jortikkaa pilluun? • Kankikaikkonen, 34 v nainen

Kellit kuumana  3

Käytän kesäisin shortseja ilman alkkareita. Voinko tästä huolimatta tepastella kaupungilla sepalus auki nauttien ilmankierron viilentävästä vaikutuksesta, ilman että herättäisin pahennusta moraalin vartijoissa?