Sisäpiiri

 • Ei-niin-Hilja, 33 v nainen

Kliimaksihuudot  6

Mitä kannattaa huutaa kliimaksin hetkellä? Kumppanin nimi on riski (mitä jos se menee väärin?), ooh-aah tylsä (kumppani pitää ihan mielikuvituksettomana) ja riemunkiljahdukset epäilyttäviä (luuleeko se, etten ole koskaan ennen saanut). Mitä jos huudahtaisikin jotakin ihan randomia, kuten vaikka "TONNIKALAVOILEIPÄ!" tai "HIMMEÄ SEINÄMAALI!" Kuinka kävisi?


 • Silmänruokaa haussa, 34 v mies

Itsensäpaljastaja  2

Missäpäin Turkua voisin bongata itsensäpaljastavia naisia?
Käyttävätkö naispuoliset itsensäpaljastajat perinteistä poplaritakkivilautusta, vai minkälaista asua he suosivat?
Missäpäin Turkua voisin bongata parhaiten näitä naisia? • Kokeilijakeijo, 62 v mies

Naapurin rouva  4

Haluaisin kokeeksi panna naapurin rouvaa.
Hän ei ole yhtä seksikäs kuin vaimoni.
Siksi luulisin hänen olevan suostuvainen mielihaluuni toteuttajaksi. Kysyisinkin Sinulta kaikkitietävänä asiantuntijana missä järjestyksessä minun tulisi kysyä lupaa, jotta voisin ketään loukkaamatta luvan kanssa toteuttaa aikomukseni. Kysynkö ensin vaimoltani, naapurin mieheltä vaiko rouvalta? Voisitko myös perustella vastaustasi, jotta ymmärrän asian ytimen?


 • Jäätelötön kesä, 28 v nainen

Siveä jäätelöpuikko  4

Hei Waltsu! Kesäkysymys: onko jäätelöpuikkoa mahdollista syödä ilman, että tulee välitön suihinotto-mielleyhtymä? Millä tavalla jätskipuikko tuhotaan ilman irstautta?


 • joopajoo..., mies

transseksi  2

Voiko sukupuolenvaihdosleikkauksen läpikäynyt saada orgasmin? Ja miltä se pippeli oikein ees näyttää? • seksikäskirjailija, 24 v mies

Salla Nazarenkon kirjoitukset  3

Parhain Walter De Camp. Katsoin juuri tässä seksin jälkeistä tupakkia polttaessani ja kahvia juodessani mielenkiintoisen videon, jossa haastateltavana oli Salla Nararenko niminen kirjailija.

Hän ilmeisesti on kirjoittanut uuden kirjan, jossa hän avautuu avoimesti seksi elämästään ja ilmeisesti kirja on kirjoitettu siinä hengessä, että mm. parin vaihto, yms muut asiat joita pidetään tabuina, saataisiin paremmin esille.

Oletko vielä lukenut kyseistä kirjaa. Hyvinkin avoimena ihmisenä kaikenlaisille perversioille ja monissa mm. Bizarren bileissä käyneenä ihmisenä, minua kovasti kiinnostaa seksiin ja varsinkin sitä koskeviin erikoisuuksiin ja tabuihin liittyvä kirjallisuus.

Jos ostan kirjan, onko odotettavissa mainiota luettavaa, vaiko keski--ikäisen naisen kriisiä ja pökkelöitä fifty shades of grey haaveiluita? Kiitos, ja hyvää Juhannusta, vaikka näin vähän myöhässä toivotus tuleekin.


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Kuinka sivari isketään?  3

Olen ihastunut sittemmin Maleksiasta kotoisin olevaan Kirjasto-Sivariin jolla on hyvät ja muhevat korvat, siis ilmeisesti synnynnäinen kuuntelija. Hän on nimeltään Sattuma, Aasiassa esiintyvä tummahiuksinen rakkaudenhedelmä. Voisinko aloittaa esim. hiipimällä hyllyn taakse ja "sydänkohtauksen" sattuessa vien sitten sormeni eroottisessa mielessä vihjailevasti huulteni päälle ja sanomalla jotain omaperäistä kuten vaikka: "Hyssh!"

Ps. Siivousrobotin päivitysominaisuuksien hitauteen pettynyt mies Espoosta. Hän kun petti minua verkkovirtaan kytkettävän minua jämerämmän porakoneen kanssa.

http://myohaisteini.blogspot.fi/2016/06/sivarin-iskurepliikki.html


 • Räkänokka, 62 v mies

Nenäliinasta  1

Hyvä Walter, voinko käyttää juhlatakin etutaskuun taitettua nenäliinaa nenän niistämiseen?
Montako kertaa siihen voisi niistää ennenkuin se pitää laittaa pesuun? Voisitko antaa oman rehellisen mielipiteesi asiasta. Jos tähän tarvitaan vielä naisnäkökulmaa, niin rohkenet luultavasti kysyä sitä tapakouluttaja kaarina suonperältä.


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Voiko yhteiseen hiileen kusta ilman että tulee näpeille?

Hierarkia on kehittynyt yhteiskuntaa tai yritystä varten sen vuoksi että se mahdollistaa yksilöiden toimimisen suurempien osa-kokonaisuuksien sisällä kulloisenkin tavoitteen kannalta tehokkaalla tavalla. Jotta edellämainittu valtakeskittymä voisi olla kilpailukykyinen taistelussa muita vastaan tai muiden rinnalla pitää kejtun olla niin vaha kuin sen heikoin lenkki. Kaikkien pitää puhaltaa yhteen hiilen. (Kontektissa miesten- tai naisten vapaaehtoinen asepalvelus)

http://myohaisteini.blogspot.fi/2016/06/paamaarana-ehdoton-tottelevaisuus.html


 • Aivoton ajattelija, mies

Mikä avioliitto oikein on?  1

Olen joidenkin vuosien ajan miettinyt, mikä avioliitto on, enkä ole päässyt puuta pidemmälle. En osaisi vastata juuri mitään, jos joku kysyisi (paitsi juridisen merkityksen). Osaatko sinä, Walter, tai joku muu vastata, mikä (tai mitä) avioliitto oikein on, mistä siinä on kysymys?


 • Kysyn vaan, 27 v nainen

Suomalaisten kaupunkien musiikkigenret

Kuule Walter, olen tässä miettinyt. Mitä jos suomalaisia kaupunkeja luonnehtisi musiikkigenrettäin? Laittaisin Turun tekno-osastolle, Tampereen rokkipuolelle ja Helsingin ehkä jonnekin trendikkääseen elektropoppiin. Mutta mikä onkaan Suomen räppikaupunki? Ja kuuluuko punk Lappeenrantaan, Joensuuhun vai Jyväskylään? Ja luoja paratkoon, onko meillä jazzkaupunkia ollenkaan?


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Syövätkö broilerit veitsellä ja haarukalla?  5

Hei. Olen kaapista ulostullut Wannabe-filosofi.
Erään Paskafiuksen mukaan: deduktiivisesti pätevän päättelyn mukaan on seuraava tosi.

I Kanojen ja ihmisten hygieniataso on identtinen
II Broilerit ovat kanoja.
III Broilerien hygieniataso on kuin ihmisellä, ts. kädet pestään ulostamisen jälkeen ja ennen ruokailua.

Mitä sanot, kannattaako minun mennä treffeille Broileri Virtasen kaa hienoon raflaan? Voitko luvata että munani päätyvät kotipesälle tuona iltana?

http://myohaisteini.blogspot.fi/2016/06/deduktiivisen-paattelyn-mukaan-kanat.html


 • Ei muiden nähdenkö, 28 v nainen

Miksi mies on tyly julkisesti?  5

Heippa Walter! Minkä takia mies sanoo sulle privana, että rakastaa sua ja tekee sen sekä kasvotusten että viesteissä, mutta julkisesti ei oo juuri huomaavinaankaan sua, juttelee vaan muiden naisten kanssa ja on jopa tyly sulle? Mikä saa miehen käyttäytymään näin? Miten siihen pitäis naisena suhtautua? Ite tykkään tästä miehestä paljon mutta toi käytös ihmetyttää mua.


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v nainen

Voiko Espoolaisista tehdä vielä huumorintajuttomampia?  2

Kelan huumorintajuttomuutta ylläpitävän kuntoutuskurssin läpäisseenä olen perin huolestunut Espoon Rakennusvalvontaviraston toimintapiiriin kuuluvasta rikkeestä. Syvästi olen huolissani kotikuntani Kirkkojärvi nimisen asuinlähiön ostoskeskuksen välittömässä läheisyydessä asuvuien tasa-arvoisesta kohtelusta suhteessa henkisesti hampaattomaan harmaaseen massaan. On perin oudoksuttavaa, että rakkaassa Isänmaassamme sallitaan vielä 2010-luvulla palveluntuottaja yritysten esiintyminen sekä biografisessa että aakkosellisessa kronologiassa. Joidenkin vääräleukojen mukaan tämä on vieläpä leikinasia. Oheisen linkin takaa löytyy kuva tilanteesta.

http://myohaisteini.blogspot.fi/2016/06/kansalaisaloite-huumorintajuttomasta.html


 • Kehonkieli, 26 v nainen

Missä kuurot sinkkumiehet käyvät?  4

Hei Walter

Olen rakastunut tulisesti kerran kohtaamaani tuntemattomaan kuuroon herrasmieheen. En osaa viittomakieltä, joten kommunikointi jäi vähäiseksi, enkä edes nimeä tiedä. Nyt haluaisinkin tietää onko jokin paikka jossa kuurot miehet erityisesti käyvät vapaa-ajallaan?


 • Asian harrastaja, 62 v mies

Hy  9

Hyvä Walter!
Tekosiveä naisystäväni ei pidä lainkaan siitä, että sukupuoliasioista käytetään niiden kansanomaisia nimityksiä. Esim. kullia pitäisi jostain ihmeen syystä kutsua patukaksi. Paneminen tulee usein esille meidänkin keskusteluissamme ja tälle mainiolle hyötyliikuntamuodolle pitäisi löytyä nyt jokin siveellisempi nimitys. Toivoisinkin Sinun elämää nähneenä toimittajana ratkaisevan tämänkin pulman puolestani.


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Saako lyriikoita tehdä vaikka on mielikuvitukseton?  1

Hei, mulla on ongelma. Haluaisin tehdä hyviä ja menestyviä lauluja joilla saan rikkautta ja seksiä lisään elämääni mutta en ymmärrä mielikuvituksesta mitään? Olen joskus kuullut että siitä on hyötyä harrastuksessani. Voiko joku kertoa missä voisin opiskella Mielikuvitusta? Onko esim. Taideteollinen korkeakoulu mun juttu niin sanotusti?

http://myohaisteini.blogspot.fi/2016/06/hemmetin-saatana-pois-tielta-eksa-tieda.html


 • Huolestunut, 23 v mies

Mitä miesylijäämälle pitäisi tehdä?  2

Suomessa on 15-45-vuotiaissa yli 50 000 miestä enemmän kuin naista. Tämä asettaa miehet ja naiset eriarvoiseen asemaan parisuhdemarkkinoilla. Mitä tälle asialle pitäisi tehdä?