Tiedotteet

 • 17.2.2009

Keneltä haluat kommentteja?

Kuuntelemme toiveitanne ja annamme uusia mahdollisuuksia rajata kommentointia City.fi:ssä. Voit nyt määritellä entistä kätevämmin ketkä voivat kommentoida kuviasi, videoitasi ja blogimerkintöjäsi. Voit sallia kommentoinnin joko kaikille rekisteröityneille käyttäjille, vain heille, joilla on oma kuva palvelussa, vain kavereillesi tai kieltää kommentoinnin kokonaan. Samalla poistimme mahdollisuuden kirjoittaa anonyymejä kommentteja City.fi:ssä.

Aiemmin kommentoinnin saattoi sallia tai estää kuva-, video- ja blogimerkintäkohtaisesti, mutta jatkossa voit yhdellä asetuksella muokata kaiken sisällön kommentointia Kuvagalleriassa, Blogeissa ja Anti-TV:ssä.

Päivitä kommentointiasetuksesi heti, sillä 2.3.2009 lähtien palvelussa noudatetaan vain uusia asetuksia. Aiemmin yksittäisiin sisältöihin tehdyt kommentointiestot poistuvat tuolloin käytöstä.


 • 6.2.2009

Deittiprofiilit ovat nyt ilmoituksia

Deitti.netissä ei ole enää 5.2.2009 lähtien erikseen deittiprofiileja ja -ilmoituksia, vaan pelkkiä ilmoituksia. Palvelussa olleet profiilit on uudistuksen myötä muutettu toistaiseksi voimassa oleviksi ilmoituksiksi. Piilotettuina olleet profiilit on merkitty vanhentuneiksi ilmoituksiksi, jotka voit ottaa uudelleen käyttöön muokkaamalla ilmoitusta ja valitsemalla haluamasi voimassaoloajan.

Uudistus on toteutettu saamamme käyttäjäpalautteen myötä ja sen on tarkoitus selkeyttää palvelun käyttöä.


 • 21.1.2009

Pysy kartalla

Cityyn lisättyjen kuvien kuvauspaikan voi nyt merkitä kartalle. Muokkaa koordinaatit kohdalleen nykyisiin kuviisi ja lisää uudet kuvat kuvauspaikan kera.

Myös deitti-ilmoittajat voivat kertoa tarkemmin sijaintinsa - tähän asti sen on voinut kertoa vain kaupungin tarkkuudella, nyt voi merkata vaikka oman kotikorttelin tai kaupunginosan.

Tällä hetkellä käyttäjät näkevät vain itse omien kuvien ja deitti-ilmoitusten sijainnit, mutta jatkossa sijaintipaikat näkyvät myös toisille käyttäjille. Näytä siis ensimmäisten joukossa missä se upea lomakuva on otettu tai mistä löytyi se röyhkeä graffiti Itä-Helsingistä. Tai missä haluaisit hänet tavata.


 • 30.12.2008

Kyselyt avautuivat

Nyt Cityn kyselyihin voi vastata myös kirjautumatta palveluun. Anna äänesi kuulua ja vastaa päivän polttaviin aiheisiin!


 • 20.11.2008

Hintamuutoksia

Olemme tehneet muutoksia 17222 numeroa käyttävien tekstiviestipalveluiden hintaluokkiin sekä luottokortilla maksettaviin palveluihin.

Muistathan palveluita käyttäessäsi tarkistaa hinnat.


 • 4.11.2008

Vikakerta.fi Blogilistan kuumimmaksi!

Vikakerta.fi nousi välittömästi julkaisunsa jälkeen Suomen Blogilistan kuumimmaksi blogiksi. Vikakerta on Nuoren Suomen 24/7 -seksitutkimus, jossa jaat kokemuksesi ja saat tietää, kuinka muut suomalaiset tekevät Sen.

Tee rakkauden teko, osallistu tutkimukseen ja kerro aina kun olet tehnyt Sitä. Anonyymisti tottakai.


 • 31.10.2008

Cityn Ravintolaopas avautui!

Aina nälkä ja koko ajan jano? City.fi/Ravintolaopas on valtakunnan käyttäjäystävällisin guide ravintolanautintoihin Helsingistä Ouluun.

Ravintoloiden tarjonta, ravintolatapahtumat & artikkelit Citystä. Go!


 • 12.8.2008

Suljetulla osastolla nyt myös kuvat!

City.fi-palvelun vapaa foorumi, aiemmin vain värikkääseen keskusteluun keskittynyt Suljettu osasto uudistui täysin.

Monipuolisempaan palveluun voi nyt lisätä myös kaikki hauskat kuvat ja linkit. Tutustu palvelun hulvattomaan sisältöön ja lisää omalla koneellasi majailevat hauskat kuvat osastolle!

Mutta muista, Suljettu osasto on K-18.


 • 11.7.2008

Leikki-ikä on koko ikä!

City ylpeänä esittää: Professori Puskalan leikkilaboratorio! Laboratoriosta löydät mielenkiintoisia, hauskoja ja koukuttavia leikkejä ja testejä kasvaville aikuisille.

Testaa itsetuntosi tai kysy Oraakkelin aina oikeaa mielipidettä asiaan kuin asiaan. Luo hulvaton anagrammi nimestäsi ja mittaa ajantajusi tai sen puute. Testaa myös kavereitesi kesken, kuka osaa parhaiten sivistyssanat tai kuka on todellinen Stadi-tuntija.

Mutta varo, näitä leikkejä et malta lopettaa.

TJEU: www.city.fi/leikit/


 • 12.6.2008

Päivitä yhteystietosi!

Taas kerran palkitsimme City.fi-palvelun aktiivisia käyttäjiä. Tällä kertaa kiitoksena jaettiin 3 päivän RMJ-lippupaketteja.

Monta aktiivista käyttäjää jäi kuitenkin ilman lippuja, koska eivät olleet lisänneet tunnukselleen yhteystietojaan tai yhteystiedot olivat virheelliset.

Jotta voisit olla mukana käyttäjien palkitsemisessa ja arvonnoissa, muista ylläpitää oikeita yhteystietoja. Yhteystiedot eivät näy palvelun muille käyttäjille.


 • 28.2.2008

Pikaviestinnän uusi aikakausi

Pikaviestinnän uusi aikakausi on täällä. Cityn.fi:n uudistuneessa pikaviestipalvelussa voit liittää viesteihisi kuvia, videoita ja ääniviestejä. Yksi kuva kertoo enemmän kuin 255 merkkiä. Kokeile heti!


 • 16.1.2008

Minkä ikäiseltä näytät?

Cityn kulttipalvelu Peilikuva on uudistunut. Palvelussa voi ulkonäön lisäksi arvioida nyt myös käyttäjien iän. Lisää heti oma kuvasi Peilikuvaan ja tiedät minkä ikäiseltä näytät.


 • 8.1.2008

Deitti.netin haku uudistui!

Uudistimme Deitti.netin hakutoiminnot saamamme käyttäjäpalautteen myötä. Nyt voit hakea deittiprofiileita ja -ilmoituksia kaikilla mahdollisilla hakuehdoilla. Myös paljon toivottu vapaa teksti -haku on tullut jälleen takaisin.

Uudessa haussa oma tai haettava sukupuoli eivät ole enää pakollisia kohtia, vaan voit hakea käyttäjiä muilla hakuehdoilla sukupuoleen katsomatta.

Uudet hakutoiminnot ovat kaikkien Deluxe-käyttäjien käytettävissä.


 • 30.11.2007

Deitti.net uudistui!

Uudistunut Deitti.net palvelee Sinua nyt entistä iisimmin ja monimuotoisemmin. Kaikki uudistukset on toteutettu käyttäjälähtöisesti saamamme runsaan palautteen myötä. Uudistuksilla on erityisesti pyritty yksinkertaistamaan ja helpottamaan palvelun käyttöä.


 • 27.11.2007

Kirjaudu nimimerkillä

Käyttäjien toivomuksesta City.fi-palveluun voi nyt kirjautua VIP-klubin nimimerkillä. Matkapuhelinnumerolla kirjautuminen toimii samalla tavalla kuin ennenkin. Antoisia hetkiä palvelun parissa!


 • 24.10.2007

TV on kuollut, eläköön Anti-TV!

Anti-TV aloitti viestinnän vallankumouksen väkevästi. Palvelussa on jo 800 kanavaa ja tuhansia katsojia joka päivä.

Anti-TV antaa Sinulle välineet luoda oma kanava, koostaa ohjelmia, lisätä videoklippejä ja lähettää palopuheita - livenä! Vain mielikuvitus on rajana!

Luo heti oma kanava ja muista, että tärkeintä ei ole riman korkeus vaan aate - viestinnän vallankumous!

Ps. Livelähetysten perusteella jaetaan huimat Anti-TV:n Oscarit kerran vuodessa.


 • 5.10.2007

Peilikuvat paisuivat

Arvostelun helpottamiseksi kasvatimme Peilikuva-palvelun kuvakokoa huomattavasti. Antoisia hetkiä palvelu parissa!


 • 1.10.2007

Kauppatori avattu

Olemme avanneet yleisön toivomuksesta uuden Kauppatori-keskusteluryhmän, jossa City.fi-palvelun yksityiskäyttäjät voivat myydä, ostaa ja vaihtaa erilaisia tuotteita.

Jätä heti omat tuotteesi myyntiin ja bongaa parhaat päältä!


 • 19.9.2007

Miltä nyt tuntuu

City on kerännyt vuoden verran tietoa käyttäjien fiiliksistä. Tietojen keruu Onnenpäivä-palveluun jatkuu edelleen, mutta nyt olemme julkaisseet selkeät tilastot valtavasta fiilispankistamme.

Pääset tilastoihin kirjautumalla sisään palveluun ja kertomalla oman fiilistietosi napsauttamalla sivun vasemmassa laidassa olevia keltaisia kasvoja.

Kyllä, maanantai on viikon paskin päivä.


 • 3.9.2007

AntiTV jyrää!

Cityn AntiTV-klippiarkisto jyrää täysillä. Palveluun lisätään viikottain satoja loistavia videoita ja katsojia riittää jonoksi asti.

Haluamme kiittää käyttäjiämme mobiiliviihteellä:

 • Tarjoamme ilmaisen tutustumisen AntiTV:n mobiiliversioon. Suuntaa kapulasi osoitteeseen wap.antitv.fi ja nauti tuhansien klippien arkistosta - missä ja milloin tahansa.
 • Annamme Sisäpiiri-aikaa jokaisesta matkapuhelimella lisätystä videoklipistä.