Tiedotteet

 • 25.6.2009

Arvostelut uudessa iskussa!

Cityn käyttäjät voivat antaa oman näkemyksensä City-lehden arvioimista ravintoloista, elokuvista ja levyistä. Arviopalveluun oli kuitenkin kertynyt runsaasti spämmiä, joka on nyt siivottu. Samalla palveluun on asetettu ajanmukaiset suojaukset, jotta spämmiä ei sinne enää kerry. Käy siis heti kertomassa oma mielipiteesi!


 • 15.6.2009

Ongelma Kuvagalleriassa korjattu

Alla mainittu vika on korjattu 17.6.

City.fi:n Kuvagalleria uudistuu ja samalla käyttäjien pienet esikatselukuvat luodaan uudelleen - jatkossa kuvat ovat neliön muotoisia riippumatta alkuperäisen kuvan muodosta. Teknisistä ongelmista johtuen pieni osa uudelleen luoduista pikkukuvista on virheellisiä. Alkuperäiset kuvat ovat kuitenkin ennallaan ja niistä luodaan uudet pikkukuvat mahdollisimman pikaisesti. Jatkossa käyttäjät voivat itse määritellä miten kuva rajataan.

Ylläpito pahoittelee teknisiä ongelmia ja aiheutunutta sekaannusta.


 • 3.6.2009

Sijaitsetko Sinä backstagella?

Kun kirjaudut Cityyn, merkitse sijaintisi MAPCityyn Minä Nyt -ominaisuudella (harmaa puhekupla sivun alussa) ja olet mukana, kun arvomme lippuja bäkkärille. Mukana ovat kaikki 2.6.-8.6. sijaintinsa merkinneet, 18 vuotta täyttäneet City.fi:n käyttäjät. Arvomme 4 yhden päivän pakettia Myötätuuli-rockiin Hakunilaan 12.-13.6. Paketti sisältää pääsylipun haluamallesi päivälle, sekä Back Stage -rannekkeet ja -passit (tarjoilua!)

Festareilla esiintyy perjantaina 12.6. Apulanta, Pete Parkkonen, Sturm und Drang, Popeda, The Wrecking Queens, Haloo Helsinki ja lauantaina 13.6. Stratovarius, Anna Abreu, Happoradio, Dingo, Klamydia, Private Line ja The Winyls.

Voittajiin otetaan yhteyttä ja palkinto toimitetaan 11.6. mennessä käyttäjätiedoissa kerrottuun osoitteeseen.

Rock!


 • 6.5.2009

Sosiaalinen karttapalvelu avaa

Ensimmäinen suuri suomalainen sosiaalinen karttapalvelu aukeaa verkossa perjantaina, kun City.fi-palvelun käyttäjät voivat merkitä karttapaikkatiedon palveluun liittämiinsä sisältöihin kuten kuviin, videoihin ja deitti-ilmoituksiin. Käyttäjä voi myös liputtaa kulloisenkin sijaintinsa sekä jakaa tunnelmansa muille.

”Tarkoituksemme on luoda kartalle todellinen kaupunkiseikkailu, joka yhdistää kaupunkilaisten jättämän sisällön ja mielenkiintoisimmat kaupalliset toimijat”, sanoo City-lehden vastaava päätoimittaja Pete Suhonen.

MAPCityn koekäyttö on ollut innostunutta. Kartalla on jo nyt yli 2000 sosiaalista sisältöä, mm. satoja Deitti.net-ilmoituksia. Kaupallisista toimijoista mukana on lähes 200 ravintolaa. MAPCityn mobiiliversio lanseerataan syksyn aikana.

Palvelu aukeaa 8.5.2009.


 • 6.3.2009

Pysy kartalla - osa 2

Kuvien ja deitti-ilmoitusten lisäksi voit nyt merkitä kartalle myös videosi, uudet matkavinkkisi matkaoppaassa ja uudet spotterin menosi.

Tällä hetkellä käyttäjät näkevät vain itse omat sijaintinsa, mutta jatkossa sijaintipaikat näkyvät myös toisille käyttäjille. Merkkaa heti omat mestasi ja ole kartalla ensimmäisten joukossa!


 • 4.3.2009

Lehdistötiedote 4.3.2009

"Suomalaiset nuoret ovat ahkeria ja työorientoituneita, materialistisia, mutta idealistisia", tulkitsee nuorisotutkija, professori Terhi-Anna Wilska ensimmäisen Nuorison Arvobarometrin tuloksia.

15–34-vuotiaiden nuorten mukaan taantuman aikana tulisi kuluttaa yhtä paljon kuin aiemminkin. Nuorten kulutusvalinnoissa korostuu itsensä ilmaiseminen ja ympäristötietoisuus. Nuoret uskovatkin, että elintapoja joudutaan tulevaisuudessa muuttamaan radikaalisti ympäristön vuoksi. Ympäristösuojelurikkomuksista vaadittiin kovempia rangaistuksia.

15–34-vuotiaiden mukaan käsiaseet tulisi kieltää ja viinit saada ruokakauppoihin. Poliitikkojen koettiin ajavan enemmän omaa etuaan kuin valitsijoiden, mutta EU-jäsenyyteen suhtauduttiin myönteisesti. Äänestysikärajan laskemista 16 vuoteen ei nähty tarpeellisena.

Seksuaali- ja muihin vähemmistöihin myönteisimmin nuorista suhtautuivat naiset ja korkeastikoulutetut.

"Nuorten tulevaisuuden odotuksissa näkyy realismi, riskien tiedostaminen, mutta myös optimismi", Wilska sanoo.

40-vuotiaaksi mennessä nuoret halusivat solmia avioliiton, saada lapsia, laajan ystäväpiiriin ja keskitasoa korkeamman palkan. Työn sisältö koetaan kuitenkin työn arvostusta ja palkkaa tärkeämmäksi.

Todennäköisenä pidetään, että vuoteen 2028 mennessä ulkomaalaisten osuus Suomessa on kasvanut. Myös tuloerojen arveltiin kasvavan ja turvattomuuden lisääntyvän. Sen sijaan Suomen joutumista sotilaalliseen kriisiin tai kirkon suosion kasvua nuoret pitivät epätodennäköisenä.

Tyytyväisimpiä omaan elämäänsä olivat työssään jo menestyneet nuoret.

"Taantuman aikana nuorten kulutushalut näyttäisivät pienentyvän vähemmän kuin muun väestön", Wilska sanoo.

Taustalla on vanhempien ja isovanhempien voimakas sponsorointi ja uusien sukupolvien kulutuskeskeinen elämäntapa.

Tutkimukseen osallistui 3 056 15–34-vuotiasta suomalaista City.fi- ja ii2.org-verkkosivustoilla. Tulokset painotettiin iän, sukupuolen ja asuinpaikan mukaan. Tutkimuksen toteutti Taloustutkimus Oy City-lehden toimeksiannosta joulukuussa.


 • 3.3.2009

City-lehden lukijamäärä kasvoi 17 %

Kiitos lukijat! Kansallisen mediatutkimuksen mukaan City-lehden lukijamäärä kasvoi 17 % puolessa vuodessa. Vuodessa City-lehden lukijamäärä on kasvanut huikeat 27 %. City-lehteä lukee 414 000 suomalaista. City-lehden lukijoista 63 % on 15–34-vuotiaita.


 • 17.2.2009

Keneltä haluat kommentteja?

Kuuntelemme toiveitanne ja annamme uusia mahdollisuuksia rajata kommentointia City.fi:ssä. Voit nyt määritellä entistä kätevämmin ketkä voivat kommentoida kuviasi, videoitasi ja blogimerkintöjäsi. Voit sallia kommentoinnin joko kaikille rekisteröityneille käyttäjille, vain heille, joilla on oma kuva palvelussa, vain kavereillesi tai kieltää kommentoinnin kokonaan. Samalla poistimme mahdollisuuden kirjoittaa anonyymejä kommentteja City.fi:ssä.

Aiemmin kommentoinnin saattoi sallia tai estää kuva-, video- ja blogimerkintäkohtaisesti, mutta jatkossa voit yhdellä asetuksella muokata kaiken sisällön kommentointia Kuvagalleriassa, Blogeissa ja Anti-TV:ssä.

Päivitä kommentointiasetuksesi heti, sillä 2.3.2009 lähtien palvelussa noudatetaan vain uusia asetuksia. Aiemmin yksittäisiin sisältöihin tehdyt kommentointiestot poistuvat tuolloin käytöstä.


 • 6.2.2009

Deittiprofiilit ovat nyt ilmoituksia

Deitti.netissä ei ole enää 5.2.2009 lähtien erikseen deittiprofiileja ja -ilmoituksia, vaan pelkkiä ilmoituksia. Palvelussa olleet profiilit on uudistuksen myötä muutettu toistaiseksi voimassa oleviksi ilmoituksiksi. Piilotettuina olleet profiilit on merkitty vanhentuneiksi ilmoituksiksi, jotka voit ottaa uudelleen käyttöön muokkaamalla ilmoitusta ja valitsemalla haluamasi voimassaoloajan.

Uudistus on toteutettu saamamme käyttäjäpalautteen myötä ja sen on tarkoitus selkeyttää palvelun käyttöä.


 • 21.1.2009

Pysy kartalla

Cityyn lisättyjen kuvien kuvauspaikan voi nyt merkitä kartalle. Muokkaa koordinaatit kohdalleen nykyisiin kuviisi ja lisää uudet kuvat kuvauspaikan kera.

Myös deitti-ilmoittajat voivat kertoa tarkemmin sijaintinsa - tähän asti sen on voinut kertoa vain kaupungin tarkkuudella, nyt voi merkata vaikka oman kotikorttelin tai kaupunginosan.

Tällä hetkellä käyttäjät näkevät vain itse omien kuvien ja deitti-ilmoitusten sijainnit, mutta jatkossa sijaintipaikat näkyvät myös toisille käyttäjille. Näytä siis ensimmäisten joukossa missä se upea lomakuva on otettu tai mistä löytyi se röyhkeä graffiti Itä-Helsingistä. Tai missä haluaisit hänet tavata.


 • 30.12.2008

Kyselyt avautuivat

Nyt Cityn kyselyihin voi vastata myös kirjautumatta palveluun. Anna äänesi kuulua ja vastaa päivän polttaviin aiheisiin!


 • 20.11.2008

Hintamuutoksia

Olemme tehneet muutoksia 17222 numeroa käyttävien tekstiviestipalveluiden hintaluokkiin sekä luottokortilla maksettaviin palveluihin.

Muistathan palveluita käyttäessäsi tarkistaa hinnat.


 • 4.11.2008

Vikakerta.fi Blogilistan kuumimmaksi!

Vikakerta.fi nousi välittömästi julkaisunsa jälkeen Suomen Blogilistan kuumimmaksi blogiksi. Vikakerta on Nuoren Suomen 24/7 -seksitutkimus, jossa jaat kokemuksesi ja saat tietää, kuinka muut suomalaiset tekevät Sen.

Tee rakkauden teko, osallistu tutkimukseen ja kerro aina kun olet tehnyt Sitä. Anonyymisti tottakai.


 • 31.10.2008

Cityn Ravintolaopas avautui!

Aina nälkä ja koko ajan jano? City.fi/Ravintolaopas on valtakunnan käyttäjäystävällisin guide ravintolanautintoihin Helsingistä Ouluun.

Ravintoloiden tarjonta, ravintolatapahtumat & artikkelit Citystä. Go!


 • 12.8.2008

Suljetulla osastolla nyt myös kuvat!

City.fi-palvelun vapaa foorumi, aiemmin vain värikkääseen keskusteluun keskittynyt Suljettu osasto uudistui täysin.

Monipuolisempaan palveluun voi nyt lisätä myös kaikki hauskat kuvat ja linkit. Tutustu palvelun hulvattomaan sisältöön ja lisää omalla koneellasi majailevat hauskat kuvat osastolle!

Mutta muista, Suljettu osasto on K-18.


 • 11.7.2008

Leikki-ikä on koko ikä!

City ylpeänä esittää: Professori Puskalan leikkilaboratorio! Laboratoriosta löydät mielenkiintoisia, hauskoja ja koukuttavia leikkejä ja testejä kasvaville aikuisille.

Testaa itsetuntosi tai kysy Oraakkelin aina oikeaa mielipidettä asiaan kuin asiaan. Luo hulvaton anagrammi nimestäsi ja mittaa ajantajusi tai sen puute. Testaa myös kavereitesi kesken, kuka osaa parhaiten sivistyssanat tai kuka on todellinen Stadi-tuntija.

Mutta varo, näitä leikkejä et malta lopettaa.

TJEU: www.city.fi/leikit/


 • 12.6.2008

Päivitä yhteystietosi!

Taas kerran palkitsimme City.fi-palvelun aktiivisia käyttäjiä. Tällä kertaa kiitoksena jaettiin 3 päivän RMJ-lippupaketteja.

Monta aktiivista käyttäjää jäi kuitenkin ilman lippuja, koska eivät olleet lisänneet tunnukselleen yhteystietojaan tai yhteystiedot olivat virheelliset.

Jotta voisit olla mukana käyttäjien palkitsemisessa ja arvonnoissa, muista ylläpitää oikeita yhteystietoja. Yhteystiedot eivät näy palvelun muille käyttäjille.


 • 28.2.2008

Pikaviestinnän uusi aikakausi

Pikaviestinnän uusi aikakausi on täällä. Cityn.fi:n uudistuneessa pikaviestipalvelussa voit liittää viesteihisi kuvia, videoita ja ääniviestejä. Yksi kuva kertoo enemmän kuin 255 merkkiä. Kokeile heti!


 • 16.1.2008

Minkä ikäiseltä näytät?

Cityn kulttipalvelu Peilikuva on uudistunut. Palvelussa voi ulkonäön lisäksi arvioida nyt myös käyttäjien iän. Lisää heti oma kuvasi Peilikuvaan ja tiedät minkä ikäiseltä näytät.


 • 8.1.2008

Deitti.netin haku uudistui!

Uudistimme Deitti.netin hakutoiminnot saamamme käyttäjäpalautteen myötä. Nyt voit hakea deittiprofiileita ja -ilmoituksia kaikilla mahdollisilla hakuehdoilla. Myös paljon toivottu vapaa teksti -haku on tullut jälleen takaisin.

Uudessa haussa oma tai haettava sukupuoli eivät ole enää pakollisia kohtia, vaan voit hakea käyttäjiä muilla hakuehdoilla sukupuoleen katsomatta.

Uudet hakutoiminnot ovat kaikkien Deluxe-käyttäjien käytettävissä.