Tiedotteet

 • 26.11.2009

Seksi-blogaaja löytynyt

Nyt myös BlogCityn Seksi-osastolta löytyy blogaaja. Seksistä kirjoittaa äidinkielenopettaja Karoliina Sallinen. Karoliina myi 19-vuotiaana Dolce & Gabbanaa Kaarina K.:ssa, aloitti suomen kielen opettajana 22-vuotiaana ja valmistui filosofian maisteriksi vuotta myöhemmin kotimaisesta kirjallisuudesta. Rakastaa mäkkäriruokaa, inhoaa sushia.


 • 29.10.2009

BlogCity avautui

BlogCity kokoaa 20 kirjoittajan voimin viimeisimpiä nuoria kaupunkilaisia kiinnostavia tietoja ja havaintoja.

BlogCityä toimittavat muiden muassa kirjailija & kaupunkitieteilijä Walter de Camp, toimittaja Anna Perho ja julkisuuden henkilöihin erikoistunut Sunniva Strömnes.

BlogCityä toimitetaan tunnollisesti City-lehden agendalla. Esimerkiksi päihdemaailmaa havainnoi dosentti Mikko Salasuo, ravintolamaailmaa kirjailija ja kriitikko Tuomas Vimma. Mikro- ja makrotalouden kuplat puhkeavat tuottajatoimitusjohtaja Roope Lehtisen Raha & Talous -blogissa. Maailmanparantajat-blogi on omistettu politiikan nuorisokaartille Jaana Pelkosesta Paavo Arhinmäkeen.

Käyttäjät voivat merkitä omia blogikirjoituksiaan useiden tunnettujen toimittajien johtamiin aihealueisiin ja saada näin huomiota omille blogeilleen. "Tavoite on, että käyttäjien ja toimittajien kirjoituksista muodostuu yhteisöllinen, aihealueisiin rajattu kiehtova online-julkaisu. Palvelu korostaa Cityn uniikkia sisältötuotantoa", vastaava päätoimittaja Pete Suhonen sanoo.


 • 7.10.2009

Oraakkeli taskussasi

Kuuluisa, kaiken tietävä Oraakkeli toimii nyt kännykässä. Katso ohjeet ja kysy mielipidettä elämän polttaviin kysymyksiin - yllätyt varmasti!


 • 1.10.2009

Pikaviestit pidemmiksi

Nyt voit lähettää 5000 merkin mittaisia pikaviestejä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa kommunikointia käyttäjien kesken. Kokeile heti!


 • 17.9.2009

Kuvagallerian Suosituimmat

Pakkasimme Kuvagallerian eniten tähtiä saaneet, katsotuimmat ja kommentoiduimmat kuvat yhdelle sivulle. Sivulta löydät päivittäin Kuvagallerian suosituimman sisällön. Muista tsekata uudet kuvat joka päivä!

Sisäpiirin jäsenet näkevät vielä hieman enemmän...


 • 5.9.2009

Cityn sähköposti lopetti toimintansa

Keskitymme City.fi-palvelun suosituimpien osien kehittämiseen ja voimalliseen uudistamiseen. Haluamme tarjota sinulle entistä viihdyttävämmän, hyödyllisemmän ja hiotumman yhteisöllisen verkkopalvelun.

Tämän seurauksena sähköpostipalvelumme on lakkautettu kolmen kuukauden siirtymäajan päätteeksi 5.9.2009 klo 12 eikä vanhojen sähköpostien lukeminen ole enää mahdollista.

Muista päivittää uusi sähköpostiosoite, jos yhteystiedoissasi on vielä city.fi- tai deitti.net-päätteinen osoite.

Tänä vuonna vauhtimme kiihtyy ja kaupunkiseikkailu jatkuu. Pysy kyydissä sillä tuomme pian ennennäkemättömiä serviisejä käyttöösi.


 • 27.8.2009

Cityn Matkaopas uudistui

Nyt voit kommentoida ja arvioida kaikkia palvelusta löytyviä matkavinkkejä. Samalla kuvat ja vinkit sivutettiin, jotta niiden selailu olisi helpompaa. Tuoreimmat matkavinkit löytyvät jatkossa myös Matkaoppaan etusivulta.


 • 24.8.2009

Uudistuksia Deitti.net-palvelussa

Toteutimme Deittiin muutamia paljon toivottuja ominaisuuksia. Nyt voit kertoa onko sinulla lapsia tai haluatko niitä ylipäätään. Voit myös kertoa suosikkitaiteestasi, unelma-ammatistasi sekä jakaa salaisen haaveesi...

Palvelua ulkomailta käyttävillä on nyt mahdollisuus valita maalistalta oma asuinmaa. Lisäksi äidinkielilistaan on tullut muutama kieli lisää.

Toivottavasti nämä päivitykset tekevät Deitti.netistä entistäkin paremman palvelun.


 • 7.8.2009

Arvioi kuva ja voita!

Cityn kuvagalleriasta löytyy nyt uusi ominaisuus. Kun olet kirjautuneena palveluun, jokaisen kuvan päältä löytyvät tähdet, joilla voit arvioida kuvan asteikolla 1-5. Kuvan lisääjä ei näe kuka kuvaa on arvioinut, mutta hän näkee keskiarvon 3 annetun äänen jälkeen. Jos tähtiä ei näy kuvan päällä, olet jo arvioinut kuvan tai kuvan omistaja on poistanut arviointimahdollisuuden.

Palkitsemme elokuussa kolme eniten kuvia arvoinutta käyttäjää kuukauden Sisäpiiri-ajalla. Lisäksi kaikkien elokuussa arvioita antaneiden kesken arvotaan kuukauden Sisäpiiri-aika. Jo arvioimalla yhden kuvan, olet mukana arvonnassa.

Kun arvioita on riittävästi, listaamme palvelun mielekiintoisimma kuvat kaikkien käyttäjien iloksi.


 • 14.7.2009

Ole luova ja rajaa pikkukuvasi!

Cityn Kuvagalleriasta löytyy nyt uusi ominaisuus. Kaikkien käyttäjien kuvat on aiemmin rajattu automaattisesti neliön muotoisiksi, mutta jatkossa käyttäjät voivat muokata kuviensa rajausta vapaasti.

Omat Kuvat -sivulta löytyy jokaisen kuvan yläpuolelta Muokkaa-linkki, josta pääset muokkaamaan kuvasi tietoja. Pikkukuvan rajaus -välilehdeltä voit rajata alkuperäisestä kuvasta haluamasi kokoisen, neliön muotoisen alueen, jota kuvasta luoduissa pikkukuvissa käytetään esimerkiksi keskustelualueella tai kommenttien yhteydessä.

Linkki pikkukuvan rajaukseen löytyy aina myös kuvanlisäyksen jälkeen ilmestyvästä vihreästä tiedotelaatikosta.

Ole luova ja rajaa kuvistasi näytille kiinnostavimmat kohteet!


 • 8.7.2009

Kuva, jota et osannut odottaa

Kuvagalleriaan on nyt lisätty Satunnainen-toiminto, joka arpoo satunnaisen kuvan Kuvagallerian satojen tuhansien kuvien massasta. Satunnainen-painike löytyy kaikilta Kuvagallerian-sivuilta sivun vasemmasta laidasta.

Kirjautuneet Sisäpiirin-jäsenet voivat rajata iän ja sukupuolen mukaan kuvajoukkoa, josta satunnaisia arvotaan.

Ja eikun kokeilemaan, mutta varo, tähän jää koukkuun...


 • 6.7.2009

Chat-ongelma korjattu

ChatCityä vaivannut tekninen ongelma on nyt korjattu ja Chatit toimivat jälleen normaalisti. Ylläpito pahoittelee ongelmia ja käyttäjille aiheutunutta harmia.


 • 29.6.2009

Nikseihin viesti vastauksista

Cityn niksipalstaan tuli kauan kaivattu ominaisuus. Voit nyt kysymystä lisätessäsi kertoa sähköpostiosoitteesi. Kun kysymys on tarkastettu ja siihen alkaa tulla vastauksia, saat 7 päivän ajan sähköpostiisi tiedon uusista vastauksista.

Voit toki olla kertomatta sähköpostiosoitteesi, mutta tällöin et saa tietoa uusista vastauksista.

Sähköpostiosoitteet eivät koskaan näy toisille käyttäjille, eikä niitä käytetä markkinointiin.


 • 25.6.2009

Arvostelut uudessa iskussa!

Cityn käyttäjät voivat antaa oman näkemyksensä City-lehden arvioimista ravintoloista, elokuvista ja levyistä. Arviopalveluun oli kuitenkin kertynyt runsaasti spämmiä, joka on nyt siivottu. Samalla palveluun on asetettu ajanmukaiset suojaukset, jotta spämmiä ei sinne enää kerry. Käy siis heti kertomassa oma mielipiteesi!


 • 15.6.2009

Ongelma Kuvagalleriassa korjattu

Alla mainittu vika on korjattu 17.6.

City.fi:n Kuvagalleria uudistuu ja samalla käyttäjien pienet esikatselukuvat luodaan uudelleen - jatkossa kuvat ovat neliön muotoisia riippumatta alkuperäisen kuvan muodosta. Teknisistä ongelmista johtuen pieni osa uudelleen luoduista pikkukuvista on virheellisiä. Alkuperäiset kuvat ovat kuitenkin ennallaan ja niistä luodaan uudet pikkukuvat mahdollisimman pikaisesti. Jatkossa käyttäjät voivat itse määritellä miten kuva rajataan.

Ylläpito pahoittelee teknisiä ongelmia ja aiheutunutta sekaannusta.


 • 3.6.2009

Sijaitsetko Sinä backstagella?

Kun kirjaudut Cityyn, merkitse sijaintisi MAPCityyn Minä Nyt -ominaisuudella (harmaa puhekupla sivun alussa) ja olet mukana, kun arvomme lippuja bäkkärille. Mukana ovat kaikki 2.6.-8.6. sijaintinsa merkinneet, 18 vuotta täyttäneet City.fi:n käyttäjät. Arvomme 4 yhden päivän pakettia Myötätuuli-rockiin Hakunilaan 12.-13.6. Paketti sisältää pääsylipun haluamallesi päivälle, sekä Back Stage -rannekkeet ja -passit (tarjoilua!)

Festareilla esiintyy perjantaina 12.6. Apulanta, Pete Parkkonen, Sturm und Drang, Popeda, The Wrecking Queens, Haloo Helsinki ja lauantaina 13.6. Stratovarius, Anna Abreu, Happoradio, Dingo, Klamydia, Private Line ja The Winyls.

Voittajiin otetaan yhteyttä ja palkinto toimitetaan 11.6. mennessä käyttäjätiedoissa kerrottuun osoitteeseen.

Rock!


 • 6.5.2009

Sosiaalinen karttapalvelu avaa

Ensimmäinen suuri suomalainen sosiaalinen karttapalvelu aukeaa verkossa perjantaina, kun City.fi-palvelun käyttäjät voivat merkitä karttapaikkatiedon palveluun liittämiinsä sisältöihin kuten kuviin, videoihin ja deitti-ilmoituksiin. Käyttäjä voi myös liputtaa kulloisenkin sijaintinsa sekä jakaa tunnelmansa muille.

”Tarkoituksemme on luoda kartalle todellinen kaupunkiseikkailu, joka yhdistää kaupunkilaisten jättämän sisällön ja mielenkiintoisimmat kaupalliset toimijat”, sanoo City-lehden vastaava päätoimittaja Pete Suhonen.

MAPCityn koekäyttö on ollut innostunutta. Kartalla on jo nyt yli 2000 sosiaalista sisältöä, mm. satoja Deitti.net-ilmoituksia. Kaupallisista toimijoista mukana on lähes 200 ravintolaa. MAPCityn mobiiliversio lanseerataan syksyn aikana.

Palvelu aukeaa 8.5.2009.


 • 6.3.2009

Pysy kartalla - osa 2

Kuvien ja deitti-ilmoitusten lisäksi voit nyt merkitä kartalle myös videosi, uudet matkavinkkisi matkaoppaassa ja uudet spotterin menosi.

Tällä hetkellä käyttäjät näkevät vain itse omat sijaintinsa, mutta jatkossa sijaintipaikat näkyvät myös toisille käyttäjille. Merkkaa heti omat mestasi ja ole kartalla ensimmäisten joukossa!


 • 4.3.2009

Lehdistötiedote 4.3.2009

"Suomalaiset nuoret ovat ahkeria ja työorientoituneita, materialistisia, mutta idealistisia", tulkitsee nuorisotutkija, professori Terhi-Anna Wilska ensimmäisen Nuorison Arvobarometrin tuloksia.

15–34-vuotiaiden nuorten mukaan taantuman aikana tulisi kuluttaa yhtä paljon kuin aiemminkin. Nuorten kulutusvalinnoissa korostuu itsensä ilmaiseminen ja ympäristötietoisuus. Nuoret uskovatkin, että elintapoja joudutaan tulevaisuudessa muuttamaan radikaalisti ympäristön vuoksi. Ympäristösuojelurikkomuksista vaadittiin kovempia rangaistuksia.

15–34-vuotiaiden mukaan käsiaseet tulisi kieltää ja viinit saada ruokakauppoihin. Poliitikkojen koettiin ajavan enemmän omaa etuaan kuin valitsijoiden, mutta EU-jäsenyyteen suhtauduttiin myönteisesti. Äänestysikärajan laskemista 16 vuoteen ei nähty tarpeellisena.

Seksuaali- ja muihin vähemmistöihin myönteisimmin nuorista suhtautuivat naiset ja korkeastikoulutetut.

"Nuorten tulevaisuuden odotuksissa näkyy realismi, riskien tiedostaminen, mutta myös optimismi", Wilska sanoo.

40-vuotiaaksi mennessä nuoret halusivat solmia avioliiton, saada lapsia, laajan ystäväpiiriin ja keskitasoa korkeamman palkan. Työn sisältö koetaan kuitenkin työn arvostusta ja palkkaa tärkeämmäksi.

Todennäköisenä pidetään, että vuoteen 2028 mennessä ulkomaalaisten osuus Suomessa on kasvanut. Myös tuloerojen arveltiin kasvavan ja turvattomuuden lisääntyvän. Sen sijaan Suomen joutumista sotilaalliseen kriisiin tai kirkon suosion kasvua nuoret pitivät epätodennäköisenä.

Tyytyväisimpiä omaan elämäänsä olivat työssään jo menestyneet nuoret.

"Taantuman aikana nuorten kulutushalut näyttäisivät pienentyvän vähemmän kuin muun väestön", Wilska sanoo.

Taustalla on vanhempien ja isovanhempien voimakas sponsorointi ja uusien sukupolvien kulutuskeskeinen elämäntapa.

Tutkimukseen osallistui 3 056 15–34-vuotiasta suomalaista City.fi- ja ii2.org-verkkosivustoilla. Tulokset painotettiin iän, sukupuolen ja asuinpaikan mukaan. Tutkimuksen toteutti Taloustutkimus Oy City-lehden toimeksiannosta joulukuussa.


 • 3.3.2009

City-lehden lukijamäärä kasvoi 17 %

Kiitos lukijat! Kansallisen mediatutkimuksen mukaan City-lehden lukijamäärä kasvoi 17 % puolessa vuodessa. Vuodessa City-lehden lukijamäärä on kasvanut huikeat 27 %. City-lehteä lukee 414 000 suomalaista. City-lehden lukijoista 63 % on 15–34-vuotiaita.