Tiedotteet

 • 25.5.2010

100% Match

Deitti.netin legendaarinen Match-ominaisuus koki pienen koneremontin. Muutosten jälkeen Match-prosentit ovat entistä tarkempia. Aiempiin tuloksiin verrattuna erot ovat joitakin prosenttiyksiköitä suuntaan tai toiseen.

Samalla pidensimme Match-tilastosivun tulosten säilytysajan 2 kuukaudesta puoleen vuoteen. Lisäksi Deitti.net/Deluxen ja Sisäpiirin käyttäjät näkevät tilastoissa 25 viimeisintä Matchia aiemman 10 sijaan.

Annoimme Deitti.net/Deluxen käyttäjille myös mahdollisuuden löytää parhaat yhteensopivuudet yhdellä klikkauksella.

Päivitä oma Match-profiilisi ajantasalle ja löydä juuri sinulle parhaiten yhteensopiva kumppani - 100% Match!


 • 20.5.2010

APE-Kukkaro Deitti.netissä

APE-Kukkaro on nopea, kätevä ja luotettava tapa maksaa verkossa. Deitti.net ja APE Payment Oy tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua APE-Kukkarolla maksamiseen ensimmäisten joukossa.

Deitti.netissä APE-Kukkarolla maksaminen on käytössä yksittäisen ilmoituksen kuvien katselussa. Deitti.netin peruskäyttö on edelleen täysin ilmaista, myös APE-Kukkaron käyttöönoton jälkeen.

Saat APE-Kukkaron käyttöön Deitti.netissä seuraavasti

1. Etsi mielenkiintoinen kuvallinen ilmoitus 2. Napsauta kuvaa ja valitse Katseluoikeus vain tämän ilmoituksen kuviin 2 tunniksi 3. Valitse maksutavaksi Maksa APE-Kukkarolla 4. APE-Kukkaro avautuu sivun vasempaan laitaan.


 • 18.5.2010

ChatCity toimii jälleen

ChatCityssä muutamia päiviä ilmenneet tekniset ongelmat on nyt korjattu ja chat toimii jälleen normaalisti. Ylläpito pahoittelee poikkeuksellisen pitkää katkosta ja pyrkii tekemään kaikkensa, jottei ongelma toistuisi.


 • 3.3.2010

Nuorison arvobarometri 2010

Menestyminen työelämässä on itsestä kiinni, ulkomaalaiset monipuolistaneet suomalaista kulttuuria ”Itsensä toteuttaminen on tullut yhtä tärkeäksi kuin palkka”, tulkitsee nuorisotutkija, professori Terhi-Anna Wilska Nuorison Arvobarometrin tuloksia.

Taloustutkimus kysyi City-lehden toimeksiannosta toisen kerran 15–34-vuotiailta arvoista. Edellinen arvobarometri tehtiin 2009. 15–34-vuotiaiden luottamus omaan talouteen on kasvanut edellisestä vuodesta, mutta luottamus kirkkoon ja poliitikkoihin on vuoden aikana vähentynyt. Asenteet huumausaineita ja armokuolemaa kohtaan ovat liberalisoituneet. Kirkko pitäisi irrottaa valtiosta ja pörssiyritysten johtajien palkkoja leikata. Käsiaseet halutaan kieltää. Lamasta huolimatta yhä useampi nuori on sitä mieltä, että ulkomaalaiset ovat monipuolistaneet suomalaista kulttuuria ja että Suomi tarvitsee lisää ulkomaisia työntekijöitä.

Työelämä on monen mielestä niin vaativaa, että siinä palaa loppuun, mutta yhä useampi on valmis muuttamaan toiselle paikkakunnalle työn perässä. Nykyistä sosiaaliturvaa pidetään passivoivana ja menestyminen työelämässä on itsestä kiinni.

Alle 60 prosenttia miehistä ja 75 prosenttia naisista uskoo ilmastonmuutoksen olevan totta. Skeptisimpiä ovat alle 20-vuotiaat. Arvobarometrissa mitattiin myös nuoren Suomen sankarit. Kärjessä olivat C.G.E. Mannerheim, Jean Sibelius ja Veikko Hursti.

Lisätiedot

 • Nuorisotutkija, professori Terhi-Anna Wilska 050-304 9159
 • Vastaava päätoimittaja Pete Suhonen 040-522 7266
 • 4.3. ilmestyvä City-lehti

Tutkimukseen osallistui 1778 15–34-vuotiasta suomalaista City.fi- ja ii2.org-verkkosivustoilla. Tulokset painotettiin iän, sukupuolen ja asuinpaikan mukaan 15–34-vuotiasta väestöä vastaavaksi. Tutkimuksen toteutti Taloustutkimus Oy City-lehden toimeksiannosta.


 • 26.1.2010

Etusivu uusiksi!

Etusivu on saanut kevyen kasvojenkohotuksen. Tavoitteenamme oli vastata käyttäjien toiveisiin ja keventää etusivua tuoden tärkeimpiä sisältöjä entistä paremmin esille.

Alla pikakatsaus merkittävimpiin muutoksiin.

Mitä mieltä olet uudistuksesta? Lähetä risut, ruusut ja männynkävyt palautelomakkeella.


 • 13.1.2010

Raahaa ahterisi kartalle!

Rekisteröityneet käyttäjät voivat nyt jakaa muille käyttäjille oman sijaintinsa entistäkin mukavammin. Karttaa selatessasi voit koska tahansa siirtää karttaikkunan alakulmassa kelluvan kuvakkeesi kartalle hiirellä raahaamalla. Kuvake katoaa kartalta jonkin ajan kuluttua, joten muista päivittää Minä nyt -sijaintisi aina kun kirjaudut palveluun.


 • 7.1.2010

Paremmat pikaviestit Sisäpiirille

Uudistimme multimediapikaviestit! Sisäpiiriläisillä on nyt mahdollisuus maksutta liittää pikaviesteihinsä videoita ja ääniviestejä. Lisäksi multimediaviestien lukeminen on vastaanottajalle aina täysin ilmaista.


 • 4.12.2009

Kävijäennätys City.fi:ssä!

Keskiviikkona 2.12.2009 City.fi-palvelussa oli kaikkien aikojen suurin kävijämäärä palvelun 14 vuotisen historian aikana. Yhden päivän aikana palvelussa vieraili 65 399 eri kävijää. Tämä rikkoi edellisen ennätyksen elokuulta 2008, jolloin kävijöitä oli 60 000.

Ylläpito kiittää nöyrästi kaikkia käyttäjiä ennätyksen rikkomisesta ja pyrkii tekemään palvelusta entistäkin paremmin Teitä viihdyttävän. Jatketaan samaan malliin!


 • 26.11.2009

Seksi-blogaaja löytynyt

Nyt myös BlogCityn Seksi-osastolta löytyy blogaaja. Seksistä kirjoittaa äidinkielenopettaja Karoliina Sallinen. Karoliina myi 19-vuotiaana Dolce & Gabbanaa Kaarina K.:ssa, aloitti suomen kielen opettajana 22-vuotiaana ja valmistui filosofian maisteriksi vuotta myöhemmin kotimaisesta kirjallisuudesta. Rakastaa mäkkäriruokaa, inhoaa sushia.


 • 29.10.2009

BlogCity avautui

BlogCity kokoaa 20 kirjoittajan voimin viimeisimpiä nuoria kaupunkilaisia kiinnostavia tietoja ja havaintoja.

BlogCityä toimittavat muiden muassa kirjailija & kaupunkitieteilijä Walter de Camp, toimittaja Anna Perho ja julkisuuden henkilöihin erikoistunut Sunniva Strömnes.

BlogCityä toimitetaan tunnollisesti City-lehden agendalla. Esimerkiksi päihdemaailmaa havainnoi dosentti Mikko Salasuo, ravintolamaailmaa kirjailija ja kriitikko Tuomas Vimma. Mikro- ja makrotalouden kuplat puhkeavat tuottajatoimitusjohtaja Roope Lehtisen Raha & Talous -blogissa. Maailmanparantajat-blogi on omistettu politiikan nuorisokaartille Jaana Pelkosesta Paavo Arhinmäkeen.

Käyttäjät voivat merkitä omia blogikirjoituksiaan useiden tunnettujen toimittajien johtamiin aihealueisiin ja saada näin huomiota omille blogeilleen. "Tavoite on, että käyttäjien ja toimittajien kirjoituksista muodostuu yhteisöllinen, aihealueisiin rajattu kiehtova online-julkaisu. Palvelu korostaa Cityn uniikkia sisältötuotantoa", vastaava päätoimittaja Pete Suhonen sanoo.


 • 7.10.2009

Oraakkeli taskussasi

Kuuluisa, kaiken tietävä Oraakkeli toimii nyt kännykässä. Katso ohjeet ja kysy mielipidettä elämän polttaviin kysymyksiin - yllätyt varmasti!


 • 1.10.2009

Pikaviestit pidemmiksi

Nyt voit lähettää 5000 merkin mittaisia pikaviestejä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa kommunikointia käyttäjien kesken. Kokeile heti!


 • 17.9.2009

Kuvagallerian Suosituimmat

Pakkasimme Kuvagallerian eniten tähtiä saaneet, katsotuimmat ja kommentoiduimmat kuvat yhdelle sivulle. Sivulta löydät päivittäin Kuvagallerian suosituimman sisällön. Muista tsekata uudet kuvat joka päivä!

Sisäpiirin jäsenet näkevät vielä hieman enemmän...


 • 5.9.2009

Cityn sähköposti lopetti toimintansa

Keskitymme City.fi-palvelun suosituimpien osien kehittämiseen ja voimalliseen uudistamiseen. Haluamme tarjota sinulle entistä viihdyttävämmän, hyödyllisemmän ja hiotumman yhteisöllisen verkkopalvelun.

Tämän seurauksena sähköpostipalvelumme on lakkautettu kolmen kuukauden siirtymäajan päätteeksi 5.9.2009 klo 12 eikä vanhojen sähköpostien lukeminen ole enää mahdollista.

Muista päivittää uusi sähköpostiosoite, jos yhteystiedoissasi on vielä city.fi- tai deitti.net-päätteinen osoite.

Tänä vuonna vauhtimme kiihtyy ja kaupunkiseikkailu jatkuu. Pysy kyydissä sillä tuomme pian ennennäkemättömiä serviisejä käyttöösi.


 • 27.8.2009

Cityn Matkaopas uudistui

Nyt voit kommentoida ja arvioida kaikkia palvelusta löytyviä matkavinkkejä. Samalla kuvat ja vinkit sivutettiin, jotta niiden selailu olisi helpompaa. Tuoreimmat matkavinkit löytyvät jatkossa myös Matkaoppaan etusivulta.


 • 24.8.2009

Uudistuksia Deitti.net-palvelussa

Toteutimme Deittiin muutamia paljon toivottuja ominaisuuksia. Nyt voit kertoa onko sinulla lapsia tai haluatko niitä ylipäätään. Voit myös kertoa suosikkitaiteestasi, unelma-ammatistasi sekä jakaa salaisen haaveesi...

Palvelua ulkomailta käyttävillä on nyt mahdollisuus valita maalistalta oma asuinmaa. Lisäksi äidinkielilistaan on tullut muutama kieli lisää.

Toivottavasti nämä päivitykset tekevät Deitti.netistä entistäkin paremman palvelun.


 • 7.8.2009

Arvioi kuva ja voita!

Cityn kuvagalleriasta löytyy nyt uusi ominaisuus. Kun olet kirjautuneena palveluun, jokaisen kuvan päältä löytyvät tähdet, joilla voit arvioida kuvan asteikolla 1-5. Kuvan lisääjä ei näe kuka kuvaa on arvioinut, mutta hän näkee keskiarvon 3 annetun äänen jälkeen. Jos tähtiä ei näy kuvan päällä, olet jo arvioinut kuvan tai kuvan omistaja on poistanut arviointimahdollisuuden.

Palkitsemme elokuussa kolme eniten kuvia arvoinutta käyttäjää kuukauden Sisäpiiri-ajalla. Lisäksi kaikkien elokuussa arvioita antaneiden kesken arvotaan kuukauden Sisäpiiri-aika. Jo arvioimalla yhden kuvan, olet mukana arvonnassa.

Kun arvioita on riittävästi, listaamme palvelun mielekiintoisimma kuvat kaikkien käyttäjien iloksi.


 • 14.7.2009

Ole luova ja rajaa pikkukuvasi!

Cityn Kuvagalleriasta löytyy nyt uusi ominaisuus. Kaikkien käyttäjien kuvat on aiemmin rajattu automaattisesti neliön muotoisiksi, mutta jatkossa käyttäjät voivat muokata kuviensa rajausta vapaasti.

Omat Kuvat -sivulta löytyy jokaisen kuvan yläpuolelta Muokkaa-linkki, josta pääset muokkaamaan kuvasi tietoja. Pikkukuvan rajaus -välilehdeltä voit rajata alkuperäisestä kuvasta haluamasi kokoisen, neliön muotoisen alueen, jota kuvasta luoduissa pikkukuvissa käytetään esimerkiksi keskustelualueella tai kommenttien yhteydessä.

Linkki pikkukuvan rajaukseen löytyy aina myös kuvanlisäyksen jälkeen ilmestyvästä vihreästä tiedotelaatikosta.

Ole luova ja rajaa kuvistasi näytille kiinnostavimmat kohteet!


 • 8.7.2009

Kuva, jota et osannut odottaa

Kuvagalleriaan on nyt lisätty Satunnainen-toiminto, joka arpoo satunnaisen kuvan Kuvagallerian satojen tuhansien kuvien massasta. Satunnainen-painike löytyy kaikilta Kuvagallerian-sivuilta sivun vasemmasta laidasta.

Kirjautuneet Sisäpiirin-jäsenet voivat rajata iän ja sukupuolen mukaan kuvajoukkoa, josta satunnaisia arvotaan.

Ja eikun kokeilemaan, mutta varo, tähän jää koukkuun...


 • 6.7.2009

Chat-ongelma korjattu

ChatCityä vaivannut tekninen ongelma on nyt korjattu ja Chatit toimivat jälleen normaalisti. Ylläpito pahoittelee ongelmia ja käyttäjille aiheutunutta harmia.