#inland vie suomalaista muotia maailmalle

Kahdeksan suomalaista muotibrändiä tekee niin kuin moni muukin meistä ja muuttaa kesäksi Berliiniin.

Vasemmalta oikealle: Milla Kettunen (Month of Sundays), Kaisa Riivari (RIIVARI), Anni ja Viivi Arela (Arela), Petra Pesonen (LILLE), Terhi Pölkki, Janne Lax (Saint Vacant), Kirsi Lille (LILLE) ja Jarkko Kallio (FRENN).
Vasemmalta oikealle: Milla Kettunen (Month of Sundays), Kaisa Riivari (RIIVARI), Anni ja Viivi Arela (Arela), Petra Pesonen (LILLE), Terhi Pölkki, Janne Lax (Saint Vacant), Kirsi Lille (LILLE) ja Jarkko Kallio (FRENN). Kuva: Tiia Rantanen

Mitä tapahtuu, kun kahdeksan suomalaista vaate- ja kenkäsuunnittelijaa lyövät luovat nuppinsa yhteen? No he lähtevät Berliiniin, tietenkin. 

Inland on myymälä ja showroom, joka esittelee suomalaista muotia heinä- ja elokuun ajan Berliinin Mittessä. Idean alullepanijat Mirkka Metsola ja Kaisa Riivari halusivat markkinoida skandistailia maailmalla yhteistyössä suomalaisten yrittäjien kanssa. Syntyi pilottihanke #inland.

"Kahdeksan mukana olevan brändin löytäminen oli helppoa. Halusimme mukaan erilaisia suunnittelijoita, joilla on kaikilla oma tyyli. Erilaisten suunnittelijoiden ansiosta voimme tarjota asiakkaille laajan repertuaarin tuotteita - Inlandista löytyy vaatteita ja kenkiä sekä naisille että miehille", Riivari kertoo.

Projektissa mukana olevat suomalaisbrändit ovat Mirkka Metsola, RIIVARI, FRENN, Arela, Terhi Pölkki, Saint Vacant, LILLE ja Month of Sundays. Berliinin jälkeen Inlandin tavoitteena on päästä edistämään Suomi-designin vientiä muuallekin maailmalle. 

Berliinin konseptiliikkeen avajaiset järjestetään 3. heinäkuuta osoitteessa Brunnenstrasse 11. Mukana on aimo kasa suomalaisia yhteistyöyrityksiä niin designin, musiikin kuin ruoan ja juomankin osalta. 

Inlandin löytää blogista, Facebookista ja Instagramista ja pian myös Twitteristä. 

 

1 kommentti

Ilkka O. Lavas

12.6.2014 07:13

Mahtava juttu. Suomalaisten kannattaa entistä enemmän katsoa toisiaan kumppaneina. Vain yhteen hiileen puhaltamalla voimme pärjätä kansainvälisessä kilpailussa. Meidän kilpailijoita eivät ole toiset suomalaiset vaan muiden maiden kilpailijat. Yhdessä voimme saada aikaan kansainvälistä menestystä.

Hieno juttu ja tsemppiä!

Ilkka O. Lavas
sarjayrittäjä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi