Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2008.

Road tripping  1

Viime perjantaina palattiin puolilta öin Virosta kotiin ja nyt ollaan oltu pari päivää kotona. Pyörä toimi onneksi moitteettomasti ja saatiin matkan varrella aika monta ihmistä iloiseksi; sen verran koominen näky taidettiin kokonaisuudessaan olla. Tollanen "ei-niin-tavallinen-moottoripyörä" kun tuntuu aina herättävän vähän hilpettä, ja ottaen huomioon sen tavaralastin, minkä kanssa oltiin liikenteessä, niin ei mikään ihme että ihmisiä hymyilytti. Onneksi sotaratsu kuitenkin toimi moitteettomasti ja kuljetti meidät (ja kaikki kantamukset) halki Viron. ;)

Koko loma on ollut yhtä roadtrippiä paikasta toiseen mutta ei se mitään. Eipähän ainakaan ole käynyt aika pitkäksi ja kivaa on ollut. Viime viikon reissu oli mukava, siitäkin huolimatta että makasin lähes puolet ajasta teltassa kuumeessa. Olisihan ne päivät voinut paremminkin käyttää mutta eipä tuollaiselle taudille oikeen mitään voinut. Oli niin surkea ja väsynyt olo että en pystynyt muuta kuin nukkua. Onneksi ei ollut mitään ihan parhaita rantakelejä niin ei harmittanut niin paljon sairastaa. Ja loppua kohden olokin koheni ja pääsin nauttimaan myös kunnolla lomasta, niin ettei toisen tarvinut koko lomaa viettää yksin.

Nyt on sisko kylässä ja parin päivän päästä viedään se kotiin ja mennään samalla sukuloimaan ja moikkaamaan tuttuja. Loma alkaa ikävästi lähestyä loppua mutta en suostu ajattelemaan sitä. Tässä on vielä vaikka mitä kivaa tiedossa.

Saatiin vihdoin sohvakin ostettua ja nyt vaan odotellaan sitä kotiin. Saas nähdä milloin tulee. Pahimmassa tapauksessa vasta joskus syyskuun puolessa välissä...

Sellaista tällä kertaa. Nyt taidan katsoa pari Serranoa yle areenalta ja sitten painun pehkuihin. Öitä mussukat!


Kotiutuminen  1

Kymmenen päivän suomenkiertue on takana ja nyt tuntuu mukavalta olla pikästä aikaa kotona. Saa vähän levätä ja rentoutua omissa oloissaan eikä koko ajan tarvitse olla toisten nurkissa pyörimässä. Oli mukava käydä kyläilemässä mutta kyllä koti on aina koti.

Metsäretki onnistui melko kosteasta säästä huolimatta ihan hyvin. En (omasta mielestäni ainakaan) narissut ihan kauheasti vaan olin kelpo metsäläinen.

Saldo:
+ lämmin sää ja raitis ulkoilma
+ hyvät eväät ja minttukaakao (namnam!)
+ vaskitsa, kyy ja pienen pieni sammakko
+ susi ei syöny minua
+ hyttyset ei syöneet minua
+ hyvä ja lämmin makupussi
+ opin tekemän kunnollisen nuotion

- mäkäräiset söi minua
- melko kostea ilma (ja vaatteet ja kengät)
- makkaratikun vuoleminen (en vaan osaa :()
- rakkulat kantapäissä
- en nähnyt sutta :(

Kokonaisuutena kaikki meni hyvin ja kivaa oli. Ja kaikki sormetkin on tallella vaikka aluksi näytti siltä että osa meinasi jäädä metsään. Onnistuin sähläämään puukon kanssa oikeen kunnolla ja verenvuodosta päätellen olisin voinut veikata isompaakin vahinkoa, mutta onneksi oli onnea matkassa.

Viikonloppu menikin sitten itäsuomessa toisen sukulaisten luona rennoissa merkeissä ja sunnntaina suunnistimme vihdoinkin ystäväni mökille. Oli aika mukavaa päästä vihdoinkin sellaiseen paikkaan, joka oli minulle ennestään tuttu.

Saldo:
+ puusaunan lämmitys
+ kummipoikani <3
+ rauhallinen ja tuttu ympäristö
+ hyvä ruoka ja seura
+ liiterillinen polttopuita

- aurinko ei paistananut tarpeeksi
- metsässä ei ollut mustikoita

Eilen palattiin kotiin ja tänään ollaan etsitty puoli päivää uutta sohvaa. Että voikin olla vaikeaa... Mutta kai se jostain vielä löytyy.

Eipä mulla tällä kertaa muuta. Mukavaa kesän jatkoa mussukat!


Suomiturnee vol.1  1

Suomen kiertue starttasi lauantaina ja ensimmäisenä etappina oli Jyväskylä. Viikonlopun saldo:

+ aurinkoinen ja lämmin sää (ihan täydellistä)
+ terassikauden avaus (tulikin tehtyä oikeen huolella)
+ mukava ja mutkaton seura (hauskaa oli)
+ hyvä ruoka (ja sitä oli tarpeeksi)
+ ihanat drinksut (oli vähän liiankin hyviä :))
+ rantasauna ja grillaus (ihan luksusta krapula-päivänä)
+ mato-onginta (jee, sain kolme särkeä!)
+ hassu sorsaperhe ja västäräkit
+ täydellinen kakku (en ole koskaan ennen syönnyt itseäni ähkyyn suklaakakusta mutta nyt on sekin ihme koettu)

- kaamea vesisade ja ukkonen (ei ehkä paras yhdistelmä veneillessä)
- armoton väsymys (sen siitä saa kun valvoo aamuun asti)
- rahan meno (mutta lomalla ei lasketa)

Kiitos Jyväskylään "isännille" ja tervetuloa vuoroin vieraisiin.

Nyt möllötän mutsilla ja siemailen punkkua. Huomenna olisi tarkoitus lähteä retkeilemään metsään. Rinkka on pakattu ja odotan jo innolla tulevaa kahta päivää. Toivottavasti sudet eivät vaan syö minua suihinsa. Niihin kun ei taida offi tehota. :/