Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2009.

Blogini ja minä  1

Lueskelin äsken vanhoja blogimerkintöjäni ja totesin, että parisuhteellisuuden myötä minusta on tullut laiska ja tylsä bloggaaja. Kaikki se ironia ja tietty sarkasmi, mikä minussa ennen asui, on kadonnut todellisen elämän pyörteisiin, eikä sitä enää näy blogeissani. Minä en oikeastaan ole muuttunut mutta luulen, että suollan niitä samoja asioita nykyisin enemmän kotona, mitä ennen päästelin blogiini. Nyt kun on joku jonka kanssa sarkastella ja ironisoida, olen ottanut siitä kaiken irti. :)

Sarkasmi ja ironia ovat siis edelleen iso osa minua... (näin sanottiin juuri äsken). Ja hyvä niin. Tykkään itsestäni juuri sellaisena kuin olen.


What a feeling...  1

Varattiin eilen lennot maailman toiselle laidalle. Heti kun kesäloma alkaa, surautetaan reiluksi kolmeksi viikoksi kauas lämpöön ja aurinkoon. Pääsen siis vihdoinkin työntämään varpaat hiekkaan ja istumaan palmun alle. Taidan myös kelliä aalloissa ja paahtaa itseäni auringossa. Matkasuunnitelmat on vielä ihan auki mutta pääasia on että ollaan menossa jonnekin. Olen odottanut tätä niin kauan.

Kropanhuolto-projekti on tuottanut tulosta yllättävän helpolla. Olen kutistunut monta senttiä, ja painoa on pudonnut myös ihan kiitettävästi. Kesäksi ehdin kutistua vielä vähän lisää, joten ehkä tulevia matkakuvia katsellessa ei tarvitse enää voivotella omaa lössähtänyttä ulkoasua, vaan voi olla tyytyväinen itseensä. Aika valtaisan hieno tunne!