Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.
Edellinen

Oih!  7

Olen vieläkin ihan fiiliksissä päivällä nähdystä Die Hard 4.0-leffasta. Ei niinkään elokuvan erinomaisuuden vuoksi vaikka se ihan kelpo rytinää olikin, mutta enemmänkin siksi että siinä on Bruce Willis. Mä olen jotenkin aina tykännyt siitä. Jo kakarana tapitin "Konnankoukkuja kahdella"-sarjaa vaikken tainnut juonesta (jos siinä edes sellaista oli) pahemmin mitään ymmärtää mutta Bruce isku mun tajuntaan jo silloin. Siinä vaan on... sitä jotain. Että jos nyt Bruce luet tän niin laitapa pikaviestiä tulemaan. ;D


Kesä(loma) ?  1

On tää kanssa loma. Lupauduin auttamaan ystävääni ja hoidin kummipoikaani kolme päivää. Nousin siis vapaaehtoisesti aamulla seiskan aikoihin ja ysiltä olin jo taistelemassa 3-vuotiaan kanssa ammupalasta. :) Tosin tein sen kyllä ihan omasta halusta, koska eipä mulla tälle viikolle muutakaan ohjelmaa ollut. Ja kun säätkin on ollu suoraan sanottuna ihan persiistä, niin mieluummin mä vietin päiväni edes olemalla jollekin hyödyksi kuin vain lorvimalla himassa tekemättä mitään. Mukavahan se vaan on olla avuksi.

Loma on kyllä tullut tarpeeseen. Juhannuksena en tehnyt muuta kun söin ja nukuin. Nautin luonnon rauhasta ja kauneudesta. Istuskelin saunan portailla ja nuuhkin savun tuoksua punaviinilasi kädessä. Nukuin paremmin kuin naismuistiin ja puuhailin kaikenlaista pientä. Ensi viikolla olisi tarkoitus palata takaisin luonnonhelmaan. On se onni että on sellaisia ystäviä, joilla on tuollainen paikka missä minäkin saan viettää aikaani ja rentoutua.

Loman alkajaisiksi käväisin Tukholmassa. Olikin vaihteeksi erilainen risteily kun reissu tehtiin lasten ehdoilla. Minä säästyin liialta rahan menolta (ja myös darralta), toisin taisi olla lasten äidin laita... Sen verran paljon kamaa roudattiin porukalla ulos laivasta. :D Mutta oli kyllä oikeen mukava matka. Käytiin Junibackenissa ja olin aivan haltioitunut kaikista niistä mahtavista satuolennoista ja -hahmoista joita siellä oli. Sisäinen lapseni pääsi taas kerran valloileen. :)

Tänään veljeni saapui luokseni loman viettoon. Huomenna olisi tarkoitus mennä katsomaan uusi Die Hard. Odotukset elokuvaa kohtaan on kovat, koska Die Hard on ... no se vaan ON. Tai no Bruce etenkin ON. :)

*haaveilee Brucesta*


Hyvähyvähyvä!  2

Tänään on lomani ensimmäinen päivä. Nukuin pitkästä aikaa todella hyvin heräämättä yöllä kertaakaan. Eilen sain kuulla erään jokseenkin kummallisen asian, mutta eipä haittaa. Loppuen lopuksi se ei yllättänyt minua ollenkaan. Jotkut ihmiset ei vaan koskaan kasva aikuiseksi, ei koskaan. Mutta ei siitä enenmpää.

Nyt syön aamiaista ja sitten alan pakkaamaan. Suuntaan nenäni kohti satamaa ja seilaan muutamaksi päiväksi pois. Juhannuksena lähden maalle ja ensi viikolla palaan taas takaisin kaupunkiin. Sen jälkeen kaikki on vielä avoinna.

Mieleni halajaa jonnekin lämpöiseen. Ja kauas. Haluaisin palmujen katveeseen köllöttelemään vailla ajatustukaan muusta kuin aurinkorasvan riittävyydestä. Menenpä minne tahansa, aion ripustaa aivoni loman ajaksi narikkaan enkä vaivaa pientä päätäni työasiolla pätkääkään. Olen vain ja nautin. Lomasta, elämästä, kesästä... ja kaikesta mitä ikinä se sitten tuokaan tullessaan.

Kirjoittelen kyllä lomallakin varmasti blogiini. Ehkä vain harvemmin kuin ennen. Lämpöä ja aurinkoa mussukat! Kesä on tässä ja nyt. Nauttikaa!


Sunnuntain fiilistelyä  1

Olipas leppoisia päivä. Eiliset juhlat meni mukavasti ja oli kiva nähdä ystäviä vähän kauempaakin. Pitäisi nähdä useammin...

Hassua miten jotkut ihmiset tuntee mut niin hyvin... tai no, siksi kai niitä kutsutaan ystäviksi. :) Sanoin yhdelle ystävälleni, että jos se välttämättä halua ostaa jotain, niin ostakoon kunnollisen punaviinilasin. Sellasen tietyn merkkisen ison ja kauniin. No sitten kun toiset kaverit tuli eilen niin ne kiikuttaa mulle niitä samoja laseja. Luulin että ne oli yhdessä sopineet ostavansa niitä mutta ei, pelkkää sattumaa. Aika koomillista.

Olin tänään piknikillä. Tosin en ulkona, koska alkoi sataa mutta sisälläkin oli kivaa. Hyvää ruokaa ja mukavaa seuraa. Oikeen hyvä päätös tälle viikonlopulle.


Parhautta!  3

Tästä tulee ihan loistava päivä. Nukuin yön kun pieni porsas ja nyt lähden kauppaan ja sen jälkeen alan siivoamaan. Illalla tulee muutama ystävä juhlistamaan mun "uutta" kotia (enhän mä olekaan asunut tässä kun vasta puoli vuotta). :)

Tiedossa on siis hyvää ruokaa ja juomaa, ja sitäkin parempaa seuraa! Kyllä tänään taas elämä jaksaa hymyillä. Ja aurinkokin näyttää paistavan oikeen kauniisti.

Mukavaa päivää kaikille ja nauttikaa auringosta mussukat.

Kirjoittaessani soi Fall Out Boy: Thnks Fr Th Mmrs (niin kovaa että linnutkin putoaa puusta)

Kommentoi kirjoitusta


Kuinka hukata unirytmi...  6

Mä olen aina ollut huono nukkumaan ja mun mielestä nukkuminen on niinkun noin yleensäkin jokseenkin yliarvostettua puuhaa mutta nyt alkaa jostain kumman syystä pikkuhiljaa tuntumaan siltä että olisi kiva nukkua. Tai ainakin tuntuu siltä, että mun tarvitsisi ehkä nukkua vähän enemmän koska työpäivän jälkeen olen niin raato etten jaksa tehdä mitään. Istun vaan koneella tai tuijotan telkkaria. Pyykkivuori kasvaa ja imuri pölyyntyy kaapissa. En vaan oikeesti jaksa tehdä yhtään mitään.

Mä olen lähes koko kevään nukkunut sellasia 5-6 tunnin unia viikolla ja viikonloppuna toisinaan sitten kyllä ihan reippaasti jopa 9 tuntia. Illalla nukuttaisi seiskan aikaan ihan kamalasti mutta en mä siihen aikaan voi vielä käydä nukkumaan tai olen jo aamyölllä hereillä. No sitten kun sinnittelen siitä hetken eteenpäin, niin sitten seuraavan kerran nukkumista kannattaakin alkaa harkitsemaan vasta puolenyön jälkeen. Tosin jos mulla olisi joku nukkumassa mun kanssa (*vink vink*)niin tiedän että silloin ei olisi minkäänlaista ongelmaa mennä nukkumaan aikasemmin. :)

Aika pitkää tollasella rytmillä tuntuu kuitenkin jaksavan kitkutella. Nyt on kaksi viimistä yötä tullut nukuttua about neljä tuntia ja kun herätyskello on aamulla pirahtanut kuuden aikaan niin on ollut aika työlästä saada itsensä ylös sängystä. Olenkin nyt alkanu pohtia, että pitäisi ehkä sittenkin yrittää nukkua enemmän. Eilen nukuin sitten pienet "päivätorkut" (kolme tuntia) ja tänään kävi samoin. Joten eipä taida taaskaan ihan heti nukuttaa...

Onneksi loma alkaa ihan muutaman päivän kuluttua. Sitten onkin monta viikkoa aikaa nukkua! :D


I Spy  4

Kävellessäni tänään töiden jälkeen kohti keskustaa, näin läheisessä puistossa erittäin tutun näköisen ihmisen. Ystäväni miehen näköinen mies käveli puistossa jonkun vieraan naisen kanssa! Hidastin vähän vauhtiani ja ajattelin hiippailla huomaamattomasti parin perässä ja seurata mitä he tekevät. Päässäni risteilivät ajatukset; miksi hän on toisen naisen kanssa? Mitä hän täällä tekee? Kuka nainen oikeen on? Uteliaisuuteni heräsi mutta samalla suututti ystäväni puolesta.

Kävelin hitaasti heidän perässään ja mitä lähemmäksi pääsin sitä varmempi olin että kyseessä todellakin oli ystäväni mies. Takki, housut, kengät, hiukset... koko miehen olemus oli aivan samanlainen!

Mielessäni alkoi pyöriä eri vaihtoehdot mitä tekisin. Pitäisikö vaan mennä tervehtimään, kysyä kuulumisia ja seurata miehen reaktioita. Vai pitäisikö jatkaa salaperäisen tilanteen seuraamista sivusta? Vai soittaisinko ystävälleni? Pyörittelin eri vaihtoehtoja päässäni samalla kun jatkoin parin seuraamista. Samassa mies käännähti ympäri ja oikeen pelästyin kun tajusin että nyt olen paljastunut! Minut on nähty ja joudun jollainlailla sekaantumaan tilanteeseen.

Samalla sekunnilla tajusin myös että kyseessä ei todellakaan ollut ystäväni mies, vaikka mies näytti lähempääkin todella paljon ystäväni mieheltä! Jatkoin matkaani pariskunnan ohi ja huokasin. Ja nauroin! Voi ziisus että mäkin olen pöljä. Pitäisköhän hankkia ihan oikea elämä? Ei tarvitsisi sitten kehittää olematonta draamaa pienessä päässään kun olisi ihan oma elämä elettävänä. :D


Sinkkuelämää  3

Mun ystävä sano mulle aikoinaan, että mun elämä on kun siitä kyseisestä sarjasta. Että mulla olisi muka just sellanen samanlainen suhde kun siinä sarjassa. On/off ja sitten taas on/off. Ja taas, ja taas...

Ja sitä on jatkunut vuosia. Ollaan kummatkin tahoillamme myös seurusteltu tässä välissä ihan onnellisesti pitkiäkin aikoja, siis vuosia. Enkä ole kyllä silloin käyttänyt pienintäkään ajatusta kyseiselle herralle. Mutta sinkkuna... sitten taas yllättäen löydetään jostain käsittämättömästä syystä toisemme. Ja kun nähdään, niin tuntuu kuin oltaisiin nähty ihan vasta eilen, vaikka välissä on joskus ollut yli kaksikin vuotta aikaa. Ja tunne on molemmin puolinen... On se merkillistä miten johonkin ihmiseen voi muodostua tällainen suhde.

Mä tiedän tasan tarkaan että meistä ei koskaan tule paria. Vaikka fyysisesti ja henkisesti toinen olisi kyllä juuri sellainen ihminen, jonka kanssa voisin olla koko loppuelämäni, mutta jokin vaan mättää tässä koko kuvioissa. Ehkä meillä on jo liian monta vuotta takana, liian paljon "Soitellaan"-lausahduksia ja liian paljon tapahtuneita asioita. Tai ehkä me vaan loppuenlopuksi ollaan molemmat niin helvetin pelkureita, ettei uskalleta ottaa härkää sarvista ja katsoa että tulisiko meistä jotain. Ehkä.


Aurinkoa ja lämpöä!  4

Voi ihanuus mikä päivä! Pakkasin aamulla kamat kassiin ja suuntasin läheiseen puistoon ottamaan aurinkoa. Kahvia termarissa, mansikoita ja suklaakakkua mussutettavana, Hesari ja siinäpä se sitten olikin. Aika täydellinen päivänavaus näin darrapäivänä.

Musta on ihanaa kun on lämmintä ja valoisaa. Mä en kyllä kovinkaan paljon rusketu vaikka makaisin koko kesän auringon alla, mutta nautin lämmöstä ja kerään voimia talven varalle.

Köllöttelin auringossa pari tuntia ja lähdin sen jälkeen käymään kaupungilla katsomassa sambakulkuetta. Tosi hieno tunnelma ja upeita asuja. Ja sääkin tuntui osuvan aika hyvin yksiin samban kanssa. Tuli oikeen kansainvälinen tunnelma. ;)

Kiertelin kauppoja ja kävin etsimässä vetimiä uusiin oviini. Kyllä olikin melkonen urakka löytää mieleiset. Sellasia tylsiä ja tavallisia vetimiä oli kyllä tyrkyllä joka puolella, onneksi vihdoin ja viimein löysin sitten ne hyvätkin.

Tää kämppä alkaa tuntua saunalta, kun noita lämpösiä ilmoja on ollut nyt monta päivää putkeen. Onneksi illalla saa aina viilennettyä tätä kun leväyttää ikkunat isosti auki. Täytyy kai hankkia joku härpätin tänne vähän puhaltamaan ja kierrättämään ilmaa. Mutta ei mitään sellasta tylsää valkosta ropellia pöydänkulmaa.. siinä pitäisi olla "sitä jotain"... :) Täytyy lähteä kai metsästämään jotain semmosta laitetta ens viikolla.

Edellinen