Almost The Seven Deadly Sins

  • -Saphira-

Tänään on näköjään sellainen päivä kun en saa itsestäni mitään irti. Laiskottaa. Pitäisi tehdä vaikka mitä mutta mitään en kuitenkaan ole saanut aikaiseksi. Nukuin pitkään, söin rauhassa aamupalan hesaria selailleen ja loppu aamun olen vain jumittanut koneella ja löhöillyt sohvalla selaillen naistenlehtiä. Haluan uusi vaatteita ja meikkejä. Haluan kenkiä, kenkiä, kenkiä... Melko turhamaista mutta niin ihanaa.

Haluan uuden tukan. Tv:ssä pyörii tällä hetkellä mainos, jossa on unelmieni hiukset. Joka kerta kun näen kyseisen mainoksen, tekisi mieli sulkea koko toosa mutta toisaalta en voi muuta kun lumoutuneena tuijottaa mainosta. Ja joka kerta tulen enemmän ja enemmän kateelliseksi kyseiselle hiusten omistajalle. Minäkin tahdon juuri sellaiset hiukset! Vaikka todellisuudessa tiedän, että kyseinen kuontalo on yhtä kaukana omastani kuin Pluto Telluksesta. Täysin saavuttamattomissa. Siksi ärsyttää kahta enemmän, että sain kampaajalleni ajan vasta yli kuukauden päähän! Miten hitossa näin pääsi käymään? Ensi kerralla varaan kalenterin täyteen aikoja koko seuraavaksi vuodeksi. Varaan ne kaikkein parhaimmat ajat, jotka aina menevät ensimmäisenä. Hah, siitä saatte!

Himoitsen jäätelöä pakastimesta mutta en voi syödä sitä koska säästän sitä vieraille. Viime aikoina mässäilyn himoni on alkanut olla jo melko kohtuuttomissa mittasuhteissa. Koko ajan tekisi mieli syödä jotain makeaa, ja eritoten kaikkea suklaaseen liittyvää. Tällä hetkellä tosin himoitsisin enemmän toista ihmistä kuin suklaata, mikä sinäänsä taitaa olla kuitenkin ihan hyvä merkki. ;) Toista kotiin odotellessa tyydyn kuitenkin suklaaseen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus