Drop dead tired

  • -Saphira-

Alan muistuttaa kohta jonkin asteista zombia. Silmien alla on hirveät mustat säkit ja olen jotenkin muutenkin nuupallaan koko nainen. Olen nukkunut viimeisen kahden viikon aikana todella huonosti ja sen vähän mitä olen saanut nukuttua, olen nähnyt ihan ihmeellisiä unia. Ensin olin kuolleiden isovanhempieni luona saunomassa ja seuraavana yönä sairastuin johonkin mystiseen tautiin. Varsin ahdistavia öitä molemmat...

Onneksi on enää puoli päivää töitä ja sitten alkaa loma. Huomenna harjoitan pakaralihaksia reilut 10 tuntia autossa istuen ja viikonlopun aion viettä rinteessä. Jouluna kaivaudun äidin sohvan nurkkaan vällyjen alle mussuttamaan suklaata ja ehkä pelaan vähän pleikkaria. Muuten en tee mitään. Aion nauttia levosta, hiljaisuudesta ja rauhasta.

Uusi työ on ollut ihanaa ja antoisaa mutta vaatinut myös paljon. En silti kadu hetkeäkään. Oli varsin viisasta vaihtaa työpaikkaa, sillä henkisesti voin nyt paljon paremmin kuin edellisessä paikassa. Ammatillisesti olen loikannut melkoisen lokan eteenpäin, ja toivon, että saan jatkaa sitä loikkaa taas loman jälkeen.

Ihanaa joulun odotusta mussukat. Täti lähtee nyt nukkumaan. Täti on näet vähän väsy.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus