Kadonneen paidan mysteeri

  • -Saphira-

Olen puuhastellut koko viikonlopun kotona. Vastaavaa intoa on tainnut viimeksi ilmetä joskus keväällä. Kaikki sai tosin alkunsa perjantaina ihan viattomalla shoppailureisulla kun satuin ostamaan uuden paidan itselleni. Mietin kaupassa kuinka paita sopii yhteen erään toisen paitani kanssa ja ostin sen sillä oletuksella että tuo toinen paita tietenkin on kaapissani.

Lauantaina ajattelin sitten sovittaa uutta asukokonaisuuttani mutta kuinkas kävikään?!? Koko vaatakaapista ei löytynyt sitä toista paitaa. Levitin koko kaapin sisällön (taas kerran) lattialle ja mylläsin kaiken ylösalaisin. Seuraavaksi siirryin penkomaan laatikoita toisesta kaapista ja sängyn alta sekä varmuuden vuoksi tarkastin vielä sohvan vuodevaatelaatikonkin ja tyhjensin sen kokonaan... mutta ei. Paita oli edelleen kadoksissa.

En enää keksinyt muuta vaihtoehtoa kuin siirtyä vintille penkomaan laatikoita, joihin olen pakannut kaikki ylimääräiset vaatteet (jotka edelleen odottavat pääsyä kirpputorille :/). Mutta tämäkin osoittautui turhaksi. Koska olin jo saanut raahattua itseni vinttiin, päätin sitten siivota sitä komeroa samalla siistimpään kuntoon siinä etsinnän ohessa... Ihan vaan joutessani.

Palattuani takaisin asuntooni keskelle vaatekasoja, pahvilaatikoita ja lakanapinoja tajusin sen taas kerran. Mä olen hirveä hamsteri. Mulla on kauheasti tavaraa jota en käytä, mutta minkäs sitä luonnolleen voi. Tämän kaiken seurauksena pesin kaksi koneellista pyykkiä ja päädyin pakkaamaan lisää vaatteita vinttiin vietäväksi.

Nyt on sitten kaapit puunattu ja vinttikomero siivottu mutta se pirun paita on edelleen kadoksissa. En vaan voi käsittää missä se on. Pitää ehkä ostaa uusi... ;)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus