Kuka on Alvar Aalto?

  • -Saphira-

Kuuntelin tänään bussissa, kuinka joukko teinejä keskusteli Alvar Aallosta. Noin kymmenen nuoren joukosta yksi tiesi, että "se suunnitteli ne lasit", muut olivat lähinnä hiljaa. Kukaan ei osannut nimetä mitään muuuta Aallon saavutusta.

Tunsin jonkin asteista myötähäpeää näitä tulevaisuuden toivoja kohtaan mutta ennen kaikkea tunsin oloni melko ahdistuneeksi. Tässäkö ovat oikeasti ne tulevaisuuden toivot, jotka vievät Suomea maailmalle tulevaisuudessa, ja pitävät meistä huolta kun me olemme vanhoja?

Juuri nyt tunnen suurta ylpeyttä siitä, että oma yleistietoni on hiukan vankemmalla pohjalla. Iso kiitos kuuluu omalle äidilleni, jonka kanssa olen käynyt monen monta hyvää keskustelua, ja joka on kuin tietopankki monen asian suhteen. On myös pakko kiittää äitiäni siitä, että hän on aina osannut pitää yllä lastensa luontaista uteliaisuutta. Näin olen oppinut paljon asioita.

Toivottavasti omat lapseni (mikäli sellaisia joskus on) ovat yhtä uteliaita kuin minä, sillä maailma on paljon ihmeellisempi paikka, kun on jotain uutta ihmeteltävää ja opittavaa.

2 kommenttia

Flash-Bang

28.3.2009 02:12

Siinä ne on, tulevaisuuden päättäjät, tietäjät, oikeasti. Yhtä ignorantteja kuin amerikan yhdysvaltalaiset. Maailma muuttuu.
Mistä johtuu että lukutaidottomuus Suomessa kasvaa hurjasti? USA:n lukutaidottomuus on jo käsite sinänsä.
(vastaus: maahanmuutosta)
Toki taustalla on muutakin kuin maahanmuutto kuten opittu nopean rikastumisen toivo/toive ilman kunnon koulutusta/tietoutta/työtä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus