Loma!

  • -Saphira-

Olen kävellyt kymmeniä kilometrejä, kiivennyt satoja portaita, nuuskinut tuhansia tuoksuja ja katsellut lukemattoman määrän erilaisia nähtävyyksiä ja taideteoksia yli kahden tuhannen vuoden ajalta. Olen kiivennyt korkeuksiin kohti taivasta ja hiipinyt maan alle pimeisiin käytäviin. Olen syönyt ehkä maailman parasta jäätelöä, nukkunut lähes kymmenen tunnin yöunia ja juonut halpaa punaviiniä.

Nyt olen kotona. Lentokentällä oli pienimuotoinen kaaos yöllä kaiken lumipyryn keskellä. Sen lisäksi auto piti kaivaa hangesta esiin ja sen jälkeen piti vielä ajaa kesärenkailla kotiin. Onneksi matka ei ollut pitkä. Nukuin viime yönä vajaat viisi tuntia ja raahauduin puoliunessa töihin. Nyt olen ihan poikki, mutta matka oli sen arvoinen.

Buon giorno mussukat. Rooma oli ihan mahtava!!!

2 kommenttia

Mika

25.11.2008 20:56

Duunikaveri tulee huomenna takaisin duuniin Miamin parin viikon reissun jälkeen, joten tuo Rooma taitaa olla lastenleikkiä. Mutta mäpä oonki käyny Porvoossa kesällä ja siellä oli tosi upeeta! ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus