Lomafiilistelyä

  • -Saphira-

Tuntuupa oudolta olla taas kotona. Loma on tältä erää loppu ja huomenna koittaa paluu arkeen. Vaikka kotiin on aina kiva tulla, jollain tavalla se on myös haikeaa.

Praha oli kiva kaupunki viettää lomaa. Turisteja oli jo aika paljon mutta eihän pahimpiin rysiin tarvitse pakolla mennä. Kaikki oli helposti saatavilla ja kävelymatkan päässä (mikäli niin haluaa ja on sattunut ottamaan kunnolliset kengät mukaan). Tosin julkisilla kulkeminenkaan ei ollut vaikeaa. Koko kaupunki oli täynnä kauniita vanhoja rakennuksia, ruoka oli hyvää (ja annokset järkyttävän suuria) ja olut halpaa (en kylläkään juonut sitä) eikä viinikään ollut hinnalla pilattu.

Sää suosi lomailijoita joka päivä. Kertaakaan ei satanut ja eilen oli erityisen kaunis päivä. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lämmitti jo varsin keväisen tuntuisesti. Mahtava päätös kaikin puolin onnistuneelle lomalle: katsella auringonlaskua vanhan linnoituksen muurilta Vltava-joen virratessa ohitse. Kaiken kaikkiaan oli ihana ja rentouttava loma, joka tuli todellakin tarpeeseen. Ainakin mikäli tarpeellisuuden voi määrittää nukuttujen tuntien määrässä; minä meinaan taisin nukkua joka yö yhdeksän tuntia (mikä minun kohdallani taitaa hipoa jo jonkinlaista ennätystä). ;)

Nyt on siis syöty ja nukuttu oikein urakalla, joten taas jaksaa ahertaa arjessa. Ainakin seuraavaan lomaan asti.

3 kommenttia

mama_rocks

11.3.2008 21:51

Praha on vienyt minunkin sydämeni -uskomattoman kaunis kaupunki!!! Todellakin, ruoka-annokset ovat siellä kohtuuttoman suuria:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Saphira-

14.3.2008 21:51

Jep, Praha oli varsin ihana kaupunki. Sitä voi lämpimästi suositella kaikille!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus