My friend and my darling little D

  • -Saphira-

Tulin noin puoli tuntia sitten kotiin ystäväni luota ja nyt minulla on niin hyvä mieli, että oli pakko kirjoittaa jotain. Tosinaan mietin miten onnekas olenkaan kun minulla on tämä ystäväni. Ystävyytemme alkoi noin kymmenen vuotta sitten ja olemme kokeneet yhdessä vaikka mitä. Oikeastaan olemme kokeneet kaiken, mitä vain voi ihmissuhteisiin kuvitella kuuluvan, ja ehkä vähän sen ylikin. Tuntuu jotenkin käsittämättömältä, miten joku voi olla niin samalla aaltopituudella kanssani, ja siitä huolimatta olemme aivan toistemme ääripäät... niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

En voisi kuvitella parempaa ystävää itselleni. Ja sitten kummipoikani... ihanampaa 4-vuotiasta tuskin on olemassakaan. Ja minä kyllä tiedän mistä puhun, kahdeksan vuoden työkokemuksella osaan jo erottaa jyvät akanoista. :) Kiitos kaikista näistä vuosista my darlings. Puspus mussukat ja ab fab darling! Ootte mun rakkaita!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus