Pari...suhde(tta)

  • -Saphira-

Jos en mitään muuta tässä sinkkuvuosinani olekaan oppinut, niin ainakin sen, että kun tapaa jonkun hyvän tyypin, joka tuntuu kaikin puolin potentiaaliselta vaihtoehdolta niin sisäisiltä kuin ulkoisiltakin ominaisuuksiltaan, niin silloin voit olla ihan varma, että sitä kundia ei kiinnosta tippaakaan tavata sua paria viikkoa kauempaa. Ja sitten on taas se kolikon kääntöpuoli. Että sä olet jonkun mielestä tosi hyvä tyyppi mutta oma kiinnostus onkin sitten vaan tasoa "ihan kiva mutta..." Oikeanlaiset ihmiset ei vaan tunnu kohtaavan, ei sitten millään.

Mä olen viime aikoina nyt kovasti miettinyt sitä, millaista ihmistä oikeen haluan katsella koko loppuelämäni. Ja kuka jaksaisi katella mua... :/ Mielestäni en vaadi liikoja mutta on tiettyjä asioita, joista en halua luopua, kuten tietynlainen arvomaailma ja ajattelutapa, sitoutumishalu, luotettavuus, rehellisyys... Eli ihan perusjuttuja. En etsi täydellistä ihmistä, niitä ei olekaan. Mutta sitä minulle täydellistä kylläkin.

Ystävieni parisuhteita seuranneena, ja itsekin usean vuoden parisuhteissa vietettyäni olen tullut ehkä vuosi vuodelta ronkelimmaksi. Pakkohan se on myöntää. Mulla on ollut ihan loistavia suhteita, mutta iän ja elämän myötä on tullut vastaan kyllä niin paljon paskaakin, että toivon jo oman kiintiöni siltä osin olevan täynnä. Vähitellen sitä on alkanut rakentaa muuria ympärilleen. Tosin vaan ihan matalaa ja pientä, koska en halua linnoittautua sinne sisälle. Mutta jotain suojaa on ollut pakko rakentaa. Ja toisaalta olen kuitenkin täydellinen pääedeltäsukeltaja. Mitä sitten jos sattuukin, aina on parempi katsoa kuin katua. Eipähän ainakaan jää itseään sitten harmittamaan, ettenkö olisi ollut täysillä mukana. Hirmu hankalaa vaan välillä sukeltaa sieltä muurin päältä. Sattuu helvetisti enemmän kun tippuu aina vaan korkeammalta.

Kirjoitettaessa soi SMC: Ei Mulle Riitä

4 kommenttia

Myrttiyrtti

15.5.2007 21:33

Joo, musta kanssa tuntuu, et jos mua kiinnostais niin sitä toista ei ja jos sitä toista nappais, ni mä en jaksa innostua.
Useamman kerran on käynyt jopa niin, että mies on aluksi vaikuttanut tosi kiinnostuneelta, ja mä oon ollut vähän viilee, mut sit kun mä oon lämmennyt, niin miestä ei olekaan enää niin kiinnostanut. En sitten tiedä, onko noissa tilanteissa ollut kyseessä sit vaan joku miehen saalistusvietti, et kun oonkin vähän kiinnostunut, niin en olekaan enää vaikeasti tavoiteltava..?
Siksi(kin) mulla(kin) on pieni muuri ympärilläni..
Ei kai kukaan halua, että sattuu..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mika

15.5.2007 23:41

Tuttuja fiiliksiä mutta onneks kukaan mies ei oo musta vielä kiinnostunu =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Saphira-

15.5.2007 23:56

Niin juurikin! Miksi tää on niin monelle tuttua? Väärät ihmiset kohtaa väärään aikaan väärässä paikassa huomattavasti useammin kuin oikeat ihmiset oikeassa paikassa oikeaan aikaan. On se vaan merkillistä tämä elämä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus