Sorry, no bonus!

  • -Saphira-

Missä menee se raja, milloin ihminen tekee itsestään naurettavan sen sijaan että olisi jollain tapaa haluttava ja mielenkiintoinen? Kuinka paljon vonkausta on jo liikaa, vai onko sellaista? Ja miksi ihminen tajuaa vasta sitten mitä haluaa, kun sitä ei enää voi saada?

Tunnustan että olen joskus syyllistynyt pieneen vonkaamiseen mutta olen kyllä ymmärtänyt ensimmäisestä vinkistä jos toista osapuolta ei kiinnosta. Minulle riittää yleensä jo pelkät eleet/ilmeet tai ihan yksinkertainen kiitos_mutta_ei_kiitos- henkinen vastaus. Ja tyydyn siihen. Ei minua kiinnosta jäädä roikkumaan ihmiseen, joka ei selkeästikään halua minua. Mutta sitten on se poikkeus, joka vahvistaa säännön.

Olen joskus aikaisemmin jo kertonut eräästä herrasta, jonka kanssa tuli vehdattua useampi vuosi. Sinkkuaikoina löysimme toisemme mutta aina kun olisin ollut valmis kunnolliseen suhteeseen, herra painoi kaasua ja poistui paikalta. Turhia lupauksia ja kauniita sanoja, mutta sanat ja lupaukset eivät lämmitä eivätkä lohduta yksinäisinä iltoina. Moni kakku päältä kaunis mutta silkkoa sisältä, aivan kuten herrakin.

Lopulta luovuin kaikista vakavista ajatuksista herran suhteen kun ymmärsin että sitä peliä pystyi myös pelaamaan kaksistaan. Pelasin hetken, kyllästyi ja sanoin että nyt riitti. Never again. Olen sanonut hyvin selkeästi että en enää halua olla yhteydessä häneen ja että tämä luu on jo kaluttu loppuun. Mutta herra ei ymmärrä!

Viime yönä olin saanut seitsemän puhelua ja kolme tekstiviestiä. Minut luvattiin viedä paratiisiin (Missä se on?) ja voisin kuulemma myös auttaa lasten hankinnassa ja perheen perustamisessa. Voi miten olenkaan onnellinen!!! Herra on nyt siis vihdoinkin osannut päättää mitä elämältä haluaa! Kyllä kolmekymppinen kuulemmam jo tietää mitä haluaa... Se on hienoa se! Eihän siinä mennytkään kuin noin seitsemän vuotta tajuta että "se oikea" siis sittenkin olisin minä. Ja yllätysmomenttina tässä koko sopassa on vielä se, että todennäköisesti herra on taas muistanut vonkailla myös parasta ystävääni. Herra kun tunnetusti ei koskaan ole tyytynyt vain yhteen naiseen.

Voi elämä! En oikeen tiedä pitäisikö itkeä vaiko nauraa. Miten joku voi olla niin täynnä itseään? Luuleko herra oikeasti, että minä nyt sitten kirmaan riemumielin hänen kaulaansa ja pakkaan kamani ja lähden sinne paratiisiin hänen kanssaan?!? Ja että nyt kun HÄN on vihdoin tehnyt valintansa niin kaikki on ok? Että nyt sitten aletaan leikkiä kotia ja elämä alkaa hymyillä?

Hyvä herra, myöhästyit noin neljällä vuodella. Se, mitä meillä joskus oli, ja mitä siitä olisi voinut tulla, niin sitä ei enää ole, eikä koskaan tule. Mennyt on mennyttä eikä sitä saa takaisin enää millään. Sorry, no bonus!

Kirjoitettaessa soi 1N: Sinussa

6 kommenttia

Myrttiyrtti

24.11.2007 10:31

Jotkut ihmiset vain haluavat aina sen, mitä eivät voi saada.. Tai ehkä meissä kaikissa asuu sellainen ihminen, joillain vain isompana ja joillain pienempänä. (Itse ainakin tunnistan ajoittain tämän piirteen itsessäni.) Ja sitten taas jotkut tajuavat, että haluavatkin oikeasti jonkun vasta, kun hänet menettävät.
Luulen, että tämän miekkosesi tapauksessa kyse on ensimmäisestä, lähinnä siitä päätellen, että hän vonkaa myös ystävääsi.. Säälittävää!

Onneksi olet päässyt kyseisestä ihmisestä eroon..
Kuinkakohan kauan hän jaksaa hakata päätään seinään ennen kuin tajuaa, ettei tipu?:D Kertoile väliaikatietoja blogissasi..:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Saphira-

24.11.2007 11:27

Olet Myrttis varmaan ihan oikeassa. Mietin äsken, että pitäisikö mun vastata herran viesteihin mutta katsoin parhaaksi olla vastaamatta mitään. En vaan enää edes välitä, lähinnä olen huvittunut koko episodista ja odotan itsekin mielenkiinnolla milloin taas (kerran) luvataan kuut ja tähdet taivaalta... :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piiklenarttu

24.11.2007 11:48

paratiisi on siis eeden ja se on siis tampesteris

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Saphira-

24.11.2007 11:54

Mitämitämitä?!? Ei palmuja, ei valkoista hiekkarantaa, ei kielletyn hedelmän pureskelua...?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Inapt

24.11.2007 22:54

Piikle, Nokialla. Ja toinen hetiperään Oulussa... :-)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:11

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus