Syyllisyys

  • -Saphira-

Mistähän se oikeen johtuu, että kun on sairaslomalla niin siitä pitää tuntea syyllisyyttä? Tiedän etten ole mitenkään korvaamaton työntekijä ja tiedän että asiat hoituvat työpaikalla ilman minuakin. Siitä huolimatta mietin miten muut jaksavat ja kuinka taas kerran joku joutuu tekemään minun osuuteni töistä. Alkaa muodostua näköjään jo tavaksi soittaa töihin ja ilmoittaa että olen taas kipeä... hävettää suorastaan.

Mä olen tämän alkuvuoden aikana ollut sairaslomalla enemmän kun monena edellisenä vuonna yhteensä. Todella ärsyttävää! Ensin meni selkä, sitten tuli flunssa, sitten vatsatauti ja nyt olen kuumeessa... Normaaliin elämänrytmiin pääseminen tuntuu takkuilevan oikeen urakalla. Kaikenlisäksi kun on jatkuvasti sairaana ja nököttää vaan kotona niin tulee mussutettua kaikkea epäterveellistä. Ja liikunta on jäänyt ihan minimiin. Just kun saan itseni kuntoon ja kirmaan jumppaan niin eiköhän jo taas nurkan takana vaani joku uusi tauti.

Jännityksellä odotan mitä tämän jälkeen on tiedossa... :/

Kirjoitettaessa soi Ville Pusa: Panic

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus