Tukkoisuutta havaittavissa

  • -Saphira-

Aikamoista flunssaa tuntuu pukkaavan päälle. Toivottavasti ei tule mitään sen kummallisempaa. Nuhan ja kipeän kurkun kanssa pystyy vielä elämään, mutta jos iskee kuumetta ja/tai jotain muuta niin sitten olen lirissä. Lauantaina olisi meinaan erään hyvän ystäväni häät, jonne olen innolla menossa. Juttelin pari viikko sitten kyseisen ystäväni kanssa ja heitin ihan vitsinä että tulen vaikka pää kainalossa... toivottavasti ei sentäs niin pahaksi tauti ylly. :)

Onnistuin äsken taas räjäyttämään koko vaatekaapin sisällön lattialle ja nyt pitäisi laittaa kaikki paikalleen. Musta tuntuu että olen vähän väliä siivoamassa tota kaappia. En vaan ymmärrä kuka käy säännöllisin väliajoin sotkemassa mun kaapin?!? :( Tunnustakoon heti!

2 kommenttia

Mika

27.8.2007 20:37

Toivottavasti taltutat lenssun ennen kuin se tiputtaa sun pään kainaloonsa. Mutta tuo kaappisotkija lienee eräs vaatteita sovittelevat neitokainen... Ehkä ;D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:17

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus