Turhamaisuus kunniaan!

  • -Saphira-

Kävin tänään pitkästa aikaa kampaajalla ja nyt olen koko päivän ollut kuin uudesti syntynyt. Uusi väri, uudet kujeet...vai miten se nyt menikään... :) Varasin jo uudenkin ajan tulevien syntymäpäivien kunniaksi. Pakko nyt vähän "hienostella" taas vaihteeksi. Se piristää kummasti mieltä kaiken tämän synkän alkutalven keskellä kun edes pää on kunnossa. Siis ulkoisesti, sisuksista en menisi niinkään takuuseen. ;D Tämähän on tullut todettua ennenkin.

Viikonloppu meni oikeen rattoisasti. Hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa. Mukavaa yhdessäoloa ja ulkoilua. Eilen käytiin piiiitkällä kävelyllä, minkä seurauksena sain jalkoihin hirveät rakkulat. Olisi ehkä aika panostaa kunnollisiin varustesiin jos/kun jatkossa aion reippailla yhtä paljon. Ei tarvitse sitten marista turhasta ja mullitella vastaan. Joten lupaan itselleni, että ostan viimeistään joulun alennusmyynneistä kunnolliset ulkoilujalkineet.

Tosin tässä turhamaisuuteni tulee vastaan. Mistä löydän oikeasti kunnolliset ja kauniit ulkoilujalkineet, jotka on taatusti lämpimät ja vedenpitävät?!? Ne kun on kaikki järestään jotain ruskean ja harmaan sävyisiä rotjakkeita... :/

2 kommenttia

Mika

21.11.2007 00:15

Teetä suutarilla. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:11

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus