Voi morjens..

  • -Saphira-

Kävin tänään erittäin "mielenkiintoisen" keskustelun liittyen uuteen työhöni.

Jouduin puolustamaan omaan ammattitaitoani, toimintatapojani ja työnkuvani ihmiselle, jonka kanssa tuntui olevan aivan mahdotonta keskustella oikeastaan millään tasolla. Ei mennyt perille vaikka kuinka yritin sanoa, että nämä ovat ylempien tahojen kanssa tehtyjä päätöksiä ja linjauksia, eivät suinkaan minun omia hatusta vedettyjä ajatuksia. Loppuvaiheissa alkoi jo tuntua siltä, että pää räjähtää, kun tämä ihminen, jonka olen siis tavannut kerran aikaisemmin noin minuttin ajan ja nyt uudelleen tämän muutaman minuutin verran, alkoi suoltaa mitä kummallisempi syytöksiä. Tilanne päättyi vielä varsin aikuismaisesti ja rakentavassa hengessä kun toinen osapuoli ryntäsi ulos huoneesta ja ilmaisi hyvin vahvasti minun olleen väärässä.

Onneksi olen jo tehnyt niin kauan tätä työtä, että sormi ei mene enää suuhun ihan helposti, vaan osaan pitää puoleni ja tarvittaessa kääntyä ylempien tahojen puoleen. Marssin samantien kyseisen ihmisen esimiehen huoneeseen ja kerroin mitä oli tapahtunut. Enkä ollenkaan yllättynyt, että jotain tällaista reaktiota olikin jo osattu odottaa tältä ihmiseltä minua kohtaan.

Tilannetta alettiin sitten selvittää heti, ja aluksi toinen osapuoli tietenkin kiisti kaiken, sitten keksi mitä ihmeellisimpiä tekosyitä (väsymys, flunssa jne.)omalle "huonolle käyttäytymiselleen" ja lopulta alkoi puhua ihan asian vierestä, koko ajan hokien että tarkoitus ei ollut loukata eikä aiheuttaa pahaa mieltä. Lopulta asia saatiin jonkinlaiseen päätökseen ja poistuin paikalta.

Toisaalta koko tilanne oli varsin huvittava, toisaalta taas ei. Minua ei niin helpolla nujerreita, että jos kyseinen ihminen luuli tällä toiminnalla onnistuvansa siinä, niin metsän meni ja pahasti. Minun kanssa on turha ruveta leikkimään, kun kyse on työhöni liittyistä asiosta. Tämän homman minä osaan. Ihmetten kyllä suuresti, miten tällaisia ihmisiä on töissä, tai edes työlämässä... Jos kaikki intiaanit eivät souda kanootissa, niin huonostihan siinä käy.

Että voi morjens... ja tällaisen ihmisen kanssa pitäisi sitten vielä tehdä töitä (onneksi vaan) muutaman kerran viikossa. Tulee olemaan varmasti erittäin "mielenkiintoinen" syksy...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus