kokoomuksen puutarhaosaston alennustila

  • viiste

tosi mukava oli nähdä leif salménia televisiossa taas pitkästä aikaa. siinä on mies paikallaan: tiukoilla kysymyksillä poliitikkojen ulkoa opittuja liturgioita puhkova toimittaja, jota monet ammatikseen paskaa jauhavat pelkäävät ihan oikeasti armottoman ammattitaidon, kompromissittoman kyseenalaistamisen ja terävän älykkyyden takia.

salménin hiillostuksen kohteeksi joutui kakkosen viimeisellä pressiklubilla a. sinnemäki. oli jokseenkin vaivaannuttavaa nähdä, kuinka viherpuolueen johtajalta menivät useita kertoja ajatukset lukkoon (tai "isopyörä" otti kattoon jos asian oikein ilkeästi ilmaisisi) salménin sinänsä relevanttien ja paljastavien kysymysten ristipaineessa. hämmennys oikein paistoi läpi naisen kasvoilta. välillä miltei kävi sääliksi annia, kun vastaus viipyi tai juuttui kurkkuun. sinnemäki saattaakin olla liian pehmeä isojen poikien peliin?

salmén ei kyllä sinänsä nostanut esiin mitään uusia pointteja ohjelmassa. monet ovat jo vuosia sitten huomanneet että kyseinen puolue on etääntynyt epämääräisen kauas alkuperäisestä olemassaolon tarkoituksestaan... vihreät ovat nykyisin älyllisesti epärehellisten opportunistien (kuten paikallisen ilmastoekspertin tai tanssikisassa persettään heiluttaneen faghagin esimerkitkin oivasti osoittavat) täysin yhdentekevä ja tyhjänpäiväinen tilkepuolue rkp:n tapaan eikä sillä ole mitään moraalista ryhtiä eikä siten myöskään eettistä painoarvoa ekologisissa kysymyksissä. se on olemassakin vain jotta älymystöön ja nuoriin kaupunkilaisiin vetoavat poliittiset pyrkyrit voisivat käyttää sitä kätevästi ponnahduslautana eteenpäin mielivällä yhteiskunnallisella urallaan. sitten kun hyväpalkkainen hieno asema ja status on saavutettu luonnonkin voi hyvin unohtaa ja keskitttyä muiden vaikuttajien tapaan omien intressien ajamiseen ja maallisen hyvän kasaamiseen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus