kurkistusaukko kaasukammioon

  • viiste

tilasin amazonilta holokaustista kertovaa kirjallisuutta, mm. auschwitzin yli 600-sivuisen historian, joka toivottavasti esittelee leirin byrokraattiset proseduurit, toimintamekanismit ja tappamissysteemin seikkaperäisen perinpohjaisesti. haluan tietää aiheesta mahdollisimman paljon. hintaa kirjoille kertyy reilusti toista sataa euroa eikä minulla olisi edes niihin varaa mutta iki-ihqussa kapitalismissa on tehtävä valintoja. rahani eivät toisaalta kulu tupakkaan viinaan tai edes trendivaatteisiin tai muuhun pintapaskaan, joita sillä silmällä-hinttarit ja muut stereotyypit erinomaisen egonsa koristukseksi ja suojaksi hankkivat, joten vaihtoehtoista ”antigay lifestyleä” viettävä homomies voinee aivan hyvin sijoittaa vähät pennosensa vaikkapa englanninkieliseen tutkimuskirjallisuuteen, jonka kantta ei taatusti korista pinkki eikä spektri.

on surullista ja valitettavaa itseni kannalta ettei tässä kaupungissa tässä maakunnassa tai edes tässä maassa ole toista kaltaistani vapaata miestä joka olisi löytänyt elämäänsä muita (sanasta puuttuu ABSOLUUTTISESTI liitepartikkeli –kin) kiinnostuksen kohteita ja aktiviteetteja kuin notkumisen jonkin vastenmielisen ja tympeän sateenkaarispektaakkelin tai pinkkiparatiisin tyrkkytiskillä päivästä, viikosta, kuukaudesta, vuodesta, vuosikymmenestä, vuosisadasta ja vuosituhannesta toiseen. en ikinä pysty ymmärtämään miten homous voi estää vahvan itsetunnon, itsenäisen ajattelun ja eettisen omaehtoisuuden kehittymisen ja kasvun mutta niin se vain näyttää tekevän. muuten on mahdotonta selittää miksi vastaani ei ole tullut toista, täysin autonomista ja ehdottomasti koko tyhjänpäiväisestä ja typerästä alakulttuurista ja sen kapakoissa pyörivästä ”yhteisöstä” (tai yhteisön irvikuvasta/epäyhteisöstä) ehdottoman etäällä ja yhtä ehdottoman irrallaan tietoisesti ja vapaasta tahdostaan elävää ja olevaa, emotionaalisesti tinkimätöntä, henkisesti voimakasta ja älyllisesti riippumatonta yksilöä.

joskus olisi vapauttavaa ellei suorastaan vavahduttavaa jakaa näkemänsä ja kokemansa henkisesti vireän ja älyllisesti kiinnostavan miehen kanssa joka ei kumartele mihinkään suuntaan ja jonka kanssa voisi keskustella minua alati kiehtovasta holokaustista, natsismista tai peräti totalitarismin oudosta vetovoimasta älymystön keskuudessa... mutta sellaista miestä ei ole eikä elämääni ikinä tule.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus