Blogi

Meetinki  1

Jahas. Tänään olis biljardiliigan miitinki. Ihan soittivat mulle ja tulevat oikein hakemaan. Vähäx otettu :-o Kysyivät mukaan ihan pohjanmaata myöten. Ympäri Suomea tulee osanottajia. Kiva kun muistavat, pidin tuota liigaa kolme vuotta.

Oikein mieltä lämmitti ja ilahdutti, kun kaverini kertoi vaimonsa (on kuskina meille ukoille) nyrpistäneen naamaa, kun kuuli että pitää yksi lisäkoukkaus tehdä. Sitten oli kysynyt ketä pitää hakea. Vastaus: freeboy. Oli ilme kirkastunut ja silmät auenneet "Tottahan me Free haetaan" :D



Soutulaite  1

No johan tuli innostus soutuun. Vedin 500 m 2 minuuttiin 6 tasolla. Pitää kokeilla, saako 1000 metriä alle 4.30. Taisi olla 6 tasolla. Olis hauska tietää toisten lukemia, paljonko tarvitsisi petrata tuloksia :P

Mitenköhän paljon nuo soutulaitteet eroavat toisistaan. Ei niitä nyt montaa eri merkkiä voi olla.


Tanssitreenit  1

Alkaa olla viikon odotetuin päivä tämä treenipäivä. Tänään opimme tangoa. Tango ja cha cha chaa selvästi mun suosikit tähän mennessä. Hitsi nyt oikein harmittaa, että miksi en aikaisemmin ole lämmennyt tälle lajille.

Eilen tuli vedettyä töissä soututreenit. Huh, hiki siinä pääsi tuleen. Täytyy alkaa pitämään kirjaa oikein, että tuleeko kehitystä siinä.

Viikonloppuna käytiin mckännäreitten kans Tallinnas moikkaamas bestmania. Kävimme lauantaina syömässä eräässä ravintolassa ja siellä oli elävää musiikkia. Lähinnä lattareita ja mm. cha cha chaata ja sambaa soittivat. Kylläpä tanssijalkaa vipatti, oispa ollut Suomessa, oisin voinut jotain hakeakkin tanssimaan.


Mun isänpäiväni.  1

Dojoo. Aamukymmenelt tuli puhelu. Kaks muksuuni soittivat ja toivottivat hyvää isänpäivää. Tuntui hyvältä kuulla heidän äänensä. Juttelimme hetken ja se oli siinä. Vähän on vänkäjuttu kun tytär haluaa sanoa terkkuja mun exälle. Vaiks olen kuin selittänyt että isi ei ole enään, vaan olemme kaverit. Johtuukohan tämä exän hauvasta, josta tyttö piti kovasti ja siitä jäi hyvät muistot.

Sitten tulikin ravattua kirpputoreilta. Mukaan sielt tuli pari kirjaa. Siel oli yks hieno mikroskooppi, josta varsinkin siskonpoika saattaisi tykätä kovasti. Katsella ötököitä meinaan. Olipahan skoopilla hintaa 13o€, ei irronnut vaiks tarjosin 20 e :)


Aikamoista asemyyntimeininkiä Suomessa  1

Olikohan se päivän Aamulehdessä juttu, jossa oli kuva Suomi-konepistoolista erään Helsinkiläisen aseliikkeen näyteikkunalla. Siellä se oli esillä Suomi-konepistooli ja täysin toimintakuntoinen myytävänä!! Ei oo tosi :D

Ymmärtäisin aseenkantoluvan niinku edes rinnakkaislupana sillain, että päälupa olisi vanhemmilla. Sillain luvat olisi valvottua ainakin.

Ethän sä saa autollakaan ajaa kuin aikaisintaan 17v.




Ruuanlaittoon ja ajatuksia isyydestä.  2

Dodiih.

Tänään piti tehdä vähän evästä töihin. Tommonen pikkunen Jamie Oliver pannu ja siihen paistijauhelihaa tinjamilla ja basilikalla maustettuna sipulin kera LURPS. Sitten jauhot päälle ja vesi tosta perunakattilasta (mummin ohje)kastikkeen valmistamiseksi. Perunat oli kuorittu, jotta saa muussattua sitten.

Tuo ku syö ja katot Heartbeatia niin aah.. ei sitä voita mikään.

No eipä sit muu.. niin kävin ostaa parit alkkarit. Miten mulle tuli Jumbon Prismas semmonen olo, että kaikki kattoo :D Sovittelin siinä Black Horseja -en nyt jalkaani, mutta katselin sopivia kuitenkin- ja semmosii, jois on superman-kuva siinä etumuksessa :D Loistavaa heh. Sit oli kans aikas kivoi villapuseroit. Talvikylmäl on sit kiva, kun villapuseron hihan resorit yltävät yli kämmenien tarvittaes.

Huoh. Sitä se nyt on ku joutuu ite ostaa kuteensa, ei oo ketää arvostelemas. Puuh. Tylsää. Just tällaisina hetkinä 'syntyy kaipuu'.

Kaipuusta puheenollen, muksut halusivat tavata exän. Olivathan ehtineet tuntea pitkän aikaa ja just ratkaisevan lapsuusiän. Olivat pitkään pyytäneet tavata häntä. Niinpä soitin hälle lauantaina että sopiiko tulla käymään ja katsomaan uurnaa. Mukelot halusivat nääs nähdä edesmenneen Taron (uros shäfferihauva) uurnan. Kamalasti tuli kysymyksiä ja tarkkaan tutkittiin paino ja uurnan muotoa. Soon sellainen kaunis mäntypuinen 6-kulmainen uurna. Olin vähän yllättynyt että lapseni osaavat olla noin tunteikkaita ja älykkäitä. Olen selvästi aliarvioinut heidät. Varsinkin tytär uskaltaa olla oma itsensä ja myös sanoo ääneen (toivottavasti sanoo siis) tunteensa.

Tuntuu vaikealta olla iskä, kun näkee niin harvoin. Tai harvoin ja harvoin. Näen ainakin useammin kuin omaa iskääni näin. Sitä varmaan arvostaa eri tavalla isyyttä silloin, kuin että näkisit jokapäivä. En tiedä. Sen ainakin tiedän, että nautin joka kerta enemmän yhdessäolosta lasteni kanssa nykyään. Kyllä se kasvatustyö on nyt helpompaa kriittisen kehitysvaiheen ja murrosiän välissä. Minun lapseni ovat vielää niin iloisiakin, pitävät isin mielen ylhääll. Wau.


Mun sisäinen kelloni edistää.  1

Tuli sekin todistetuksi. Mun kello on viikon etuajassa XD. Joo ei se mitään. Tulipahan palautetta blokiini heh.

Eilen tuli koettua aikas magee hetki lasteni kanssa. Olimme Tikkurilassa pyörähtämäs ja silkkitehtaal myivät makkaraa siin pihal. No typy jutteli siin setien kans ja kehui harrastavansa tanssia. Sitten siinä oli sellainen vanhempi ilmeisesti Turkkilainen mies, joka pyysi typyy ja poikaa näyttämään. Ehdotin heille, että esittävät pikkasen cha cha chaata. Kröhöm. Isi oli aikas ylpeä kun nuo heitti pienen näytöksen ja ne ihmiset kerääntyivät siihen ympärille suu auki :D

Nyt mun innostus tuohon tanssiin iski itsellenikin. Siis iha älyinto, heh. Jos löytyy joku, jolta sais vaiks yksityistuntei, oisin heti valmis enempi opiskeleen. Olenko jotenkin impuls... tai intohimoinen vai mitä tämä on. Onko muilla samankaltaisia innostusoireita johonkin harrastukseen? Jää niinkuin koukkuun, eikä osaa lopettaa. Kerta viikos tuntuu iha liian vähältä. Ai niin, parikin ois kiva. Noh, kahtoo ny, laantuuko tuo innostus kuiteski kuukauden kuluttua.