Blogi

Isänpäivä  3

Iha kaunis päivä isänpäivälle. Loppupäivä meneekin ajellessa. Kiva viettää isänpäivää vain osittain ja vietät sitten seuraavat 5 tuntia päivästä reissaten tietäen, että kohta eroamme taas. Nyyhh.

Perjantai-iltana oli hauskaa muksuilla kun luin iltasatua. Meidän iltasadut luetaan eläinmaailman kirjoista. Sitten välillä tulee hauska juttu ja iskä siinä nauraa kippurassa. Lopulta nauramme kaikki yhdes. Naurun jälkeen on hyvä nukahtaa raukeaan uneen. Kokeilkaapa lukea ääneen vaikkapa virtahevoista, on muuten tosi mielenkiintoista ja viihtyisää luettavaa =D


Tanssikurssit  2

Dodii.
Nyt siel kursseil tuli käytyä. Jopas vanhaan kääkkään iski innostus. Mitä nyt pieni takapakki tuli kun valmiiksi puhuttu tanssiparini ei lähtenytkään mukaan väsymykseen vedoten. Mähän en tommosest lannistu. Päätin mennä sitten yksin. Haluan kuitenkin jotakin muutakin kuin vaan pelata pelejä :P

Quickstep, cha cha chaa ja Jivee tuli kokeiltua. Alkuun mä olin ihan pallo hukassa siinä, ku muut olivat jo seittemättä kertaa siel. Mut päätin reippaasti vaan keskittyä siihen hommaan ja muisteleen niitä opetettuja kuvioita niin homma lähti luistamaan. Nyt odotan jo innolla seuraavaa kertaa!


Uusi kirja ja kunto noussut ja tanssikurssit  1

Innostuinpas aloittaa uuden kirjan. Nicholas Sparksin 'Viesti Mereltä'. Siitä tehty leffakin on katsottu monen monta kertaa, ja toista kertaa nyt luen kirjana. Leffassa esiintyy Cevin Kostner, yksi näyttelijäsuosikeistani.

Joojoo, tiiän että oon kai sitten yltiöromantikko =D So what :P

Kuntosalilla on tultu käytyä joka päivä. Jumatzucca ko voi olla tyytyväinen olotilaansa. En oo ollut näin timmi sitten 20-kesäisen :D Kiloja on tänävuonna tippunut semmoset 9 kg ja nyt alkaa vissiin painon nousu kasvavan massan myötä.

Niin niin. Et tykkää isoista lihaksist, mut mikä on iso lihas? Etenen rauhallisesti, enkä yritä mitään yltiöbodya, vaan sillee sopivat. Ajattelin, että keskityn pelkästään jalkalihaksiin, kun niitä en ole treenanut oikeastaan salilla koskaan, paitsi juoksumatolla ja soutulaitteella. Aloitin kuntosalitreenin loppukesällä, kun rullaluistelulenkit päättyivät. Ajattelin että aloitan ihan varovasti kehittäen tekniikkaa samalla. Ei mitään ruisrääkkiä heti alkuun.

Nyt kun lihakset jalois kehittyneet, niin oon huomannut, että selkävaivat hävisivät :-o Positiivista!

Mitäs mä keksin käden jännetupen tulehdusvaivoihin? Noh kokeilen siihenkin varovaista lihasjumppaa. Ajattelin, että tupen ympärillä olevat lihakset eivät ole tasapainossa ja siksi tulehtuu. Monipuolisesti voimistelemalla käsiä, voisi tuokin parantua ilman kortisonia. Venyttelyä ja kylmähoitoa myös.

Tänään jännittää. Menen tanssikursseille. Ei mitään tahnua eikä humppaa, vaan ihan vakio- ja lattareita. Jospa musta tulis kilpatanssija viel vanhoilla päivillä heh. Saas nähä.


Aamunaureskelua  1

Kävin toss kurkkimas jengin kirjoittelua. Jestas kun jotkut osaavat kirjoittaa hyvää läppää. Naurattaa niin vieläkin. Johtuu varmaan aamu-unisuudesta. Kohta nukkumaan.

Näköjään nykyään on muotia panna ikäänkuin överiksi ja se näkyy tuolla kirjoituksissa. Ei elämä niin vakavaa saa olla.

Eilen harjoittelin taas kameran käyttöä. Kävin heurekalla kuvailemassa ilta-aurinko kuvia ja hyviä tuli. Olis kiva tavata se nainen. Se taidevalokuvaaja joka 30 vuotta sitten piti meidän kerrostaloyhtiössä valokuvauskerhoa. Se nainen, jos luet tätä.

Kiitos opista! Mä muistan ne kurssit, kuin eilisen päivän. Kipinä, rakkaus valokuvaukseen syntyi noista päivistä.


Kamera saapui..  2

Nonnih. Tännää se tuli. Hui ko miten tuo kapistus on kevyt. Tuntuu kuin kantaisi tyhjää pakettia :D Uskomatonta, ennen nuo kamerat olivat suurinpiirtein rautaa ja nyt muovia. Laturi heti lataamoon ja tädille syömään ratgetteja. Nyt kirjoitin tuon sanan väärin. Ragetti.. ei.. raggetti.. ääh olkoot. Semmust sveitsiläist juustojuttua, vitsi ol hyvää. Kummityttökin oli tullut Kuopiosta ihmettämme, Ikeaa katsomaan.

Huomenna meen kamulle tekee perukirjaa. Ylihuomenna formulaa kattoon. Siinä sitä ohjelmaa taas.


Punttisali alkaa tuottaa tulosta.  1

Jassoo. Kävin töissä elektronivaa'alla (Suomen tarkin vaaka!) mittaamassa painoni ja näemmä punttisalilla käynti ja ruokavalio alkaa tuottaa tulosta. Näin vähän en ole painanut 15 vuoteen :-o Tänä vuonna olen pian laihtunut lähes 9 kiloa. Jestas! Emmä mitään anoreksiaa halua. Tahdon vaan, että tuntuu hyvältä (ja ehkä vähän että näyttäisikin :P) Täytyy vissiin ilmoittautua Finnbodylle kun alkaa puuduttaa työpaikan punttisalilla käynti. Olisi siinä enemmän vastapainoakin työnteolle. Lisäksi saisi enemmän palautetta suorituksesta ja tekniikasta.


Lauantai  3

Tulipa käytyä tosi lyhyillä treffeillä. Tavattiin ja sitten erilleen. Joskus kolahtaa ja joskus ei. :P Kamu siinä soitti sopivasti treffien jälkeen että tarttee auton huomiseksi mennäkseen katsomaan autoa Jalasjärvelle. Kävin viemässä auton hänelle. Kiisselillä pitkät matkat halvempaa körötellä. Siellä olisi Celica GT Four. Uih, sellaisen hankin vielä itsekin joskus. Joku sportti se pitää olla!

Kävin mummille viemässä maitoa, olutta saunajuomaksi ja hesarin. Nauhoitin jutteluamme taas muistoksi. Varmaan jonkinlaista henkistä valmistautumista itselläni tämä nauhoittelu. Isoäippä on kyllä niin rakas, että miten sitä valmistautuu oikein? Ei varmaan mitenkään. Elämä vain jatkuu. Se on fakta :S Opastin hänelle digiboxin käyttöä. Onneksi hänellä on sen verran yksinkertainen digiboxi että helppo oppia ja opettaa.

Pitäkää itsestänne huolta lauantai-iltana C'ya.




Silta yli synkän virran  1

Totuuden nimessä täytyy sanoa, että ihastuin tähän biisiin ihan kybällä kun Ari Koivunen lauloi idols-karsinnoissa tämän biisin. Kävin heti Youtubesta katsomassa Kirkan versiot. Tänä aamuna opettelin kitaralla, hieno biisin johon helppo saada tunnettakin mukaan ja aikas melodikas biisi laulaa. Ootas Vekku ko esitän tän sulle niin sult putoo simmut päästä :D Mut vähäx oon kade Kirkan ja Arin äänelle, iteltä ei löydy millään noin kantavaa ääntä. Myös Fredi on todella kaunisääninen laulaja.

Huomatkaa, ettei tämä tarkoita, ett' mä tykkään jostain klassisesta musasta. Kyse on nimenomaan laulunlahjoista, äänenkäytöstä ja kyvystä laulaa lujaa ja puhtaasti ilman soittimien apuja, se vaatii kanttia ja taitoa!

Kirka - Silta yli synkän virran
kieli fin suomi
sanat Reponen Pertti Juhani
vuosi 1970

Kyynel vierii, putoaa

Taas tunnet pienuuden

Ehet' suojaa saa

Puolellas oon, taas kun aikaa on

Kun ystävää et nää

kertosäe:

Silloin näin yli synkän virran

Sillan rakennan

Sulle vain yli synkän virran

Sillan rakennan

Kun oot rauhaton, pelko vallan saa
Kun yön sä mietit taas, mikä odottaa
Niin luokses käyn, taas kun aika on
Kun tuskaa vain on tie

kertosäe

Taivas valkenee, uudestaan
Nyt katseen loistaa suo
Varjot pois on yltä maan
Käy rinnallain, jos sä uskot vain
Mä että auttaa voin

kertosäe