Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.

Hyvää palvelua  2

Turun Sokoksen miestenosastolla on ERITTÄIN hyvää palvelua.
Kävipä niin, että pesulapalveluni petti (oma mokani), joten seminaari vaatetus oli likaista... Hyi. Ei muuta kuin auto alle, kartta käteen ja luottokortti toiseen, nokka kohti Turun tuntematonta keskustaa.
Etsin Stockmannia, löysin Sokoksen ja se sai kelvata.

Yllätys oli suuri kun tuossa varaston näköisessä tavaratalon kuvatuksessa olikin hyvä valikoima, mukavat hinnat ja todella hyvä palvelu. Ennen kuin kokeilin yhtäkään paitaa, myyjä ( kuten kuuluukin mittaili kaulukseni yms paita mitat. Tämän jälkeen valinta olikin malli koska väri on musta.

Innostuin ja ostin suorat housut jotka ompelija mitoitti päälleni odottaessani. Kaiken kruununa loppuhinta oli kolmanneksen (ellei enemmänkin) vähemmän kuin Helsingissä.

Olen yllättynyt, Turku teki minuun vaikutuksen.




Joku kirjoitti kivusta  5

Hetken ajattelin vastata keskustelu osiolla kun joku kirjoitti 12000 päivästä kipua. Laskeskelin 8 vuotiaana jouduin lento-onnettomuuteen. Tuloksena sisäkorvavaurio ja osittainen kuuroutuminen, seuraus uudellen kävelyn opetteleminen ja jatkuvat päänsäryt.
14v. auto-onnettomuus kallonmurtuma ja selkärankavauriot, osittainen halvaantuminen ja jatkuvat selkäkivut ja pääkivut.
15v. tulipalo josta häkämyrkytys ja lievä aivovaurio. Hmm... kaikki tuo ja lukuisat pienemmät auto-onnettomuudet ja pikkutapaturmat kerää jatkuvan kivun vuosiksi 27 joka kertaa 365 on vaan 9855 päivää. Pyh. Olen ihan vasta alkaja.

Ehkä mun Horton (Suicide Headache) voitais laskea johonkin kovemman kastin kestettäviin, Tauno Palon veli tappoi itsensä tähän samaan tautiin... mut hei nyt on niin paljon paremmat lääkkeet. Ei voi valittaa.

Entäs nämä lääkkeiden aiheuttamat vittumaiset sivuoireet? Ei ei ei, ei vaan saa valittaa kun yritetään auttaa. Pitää hiipiä nurkkaan kuolemaan. En siis kirjoittanut tuohon keskusteluun yhtään mitään.