Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

Blogeista yleensäkin ja yhteiskuntakritiikkiä  1

Lueskelen Hesaria... okei heittäkää niitä piirakoita ja pieniä kiviä, olen kuitenkin kiinnostunut ympäröivästä todellisuudesta muutakin kautta kuin netin välityksellä. No kuitenkin Hesarissa keskustellaan Blogeista. Tänään joku urpo toimittaja halusi yhteiskunta kriittistä blogia. Haloo?! Ne eivät tiedä mitä he haluavat.

Olen kelannut tuota jo pitkään, antidemokratia blogia. Voisin siinä jakaa mielipiteitäni tästä kukkahattutätien suunnittelemasta sosiaalidemokratia helvetistä jossa elämme. Voisin puolustaa kyläyhteisö ajattelua joka toimisi enemmän tai vähemmän kommuuni periaatteella tai itse asiassa kyläperiaatteella. Koska miksi muuttaa mitään toimivaa ja korvata sitä jollain uudella joka ei välttämättä toimi.

Nimittäin kokemuksen syvällä rintaäänellä, kommuuneissa eläneenä ne ei yleensä toimi. Kylä toimii (olen elänyt kyläyhteisöissä ulkomailla) ja niistä on paljon hyviä kokekemuksia ja huonoja kokemuksia vuosisadoilta. Kylän ongelma on kasvu. Kylä ei saisi kasvaa liian isoksi koska muuten se saa kaupungin ongelmat ilman kaupungin selviytymiskeinoja ja sitten siitä tulee ihan helvetti.

Toinen kylän ongelma on tunneilmapiiri jota levittävät naiset, eli kateus ja mustasukkaisuus. Tähän syyllistyvät myös miehet ja tekevät sen nojalla paljon pahaa. Mutta naisten myrkytystyö myrkyttää sen sukupolviksi. Joten naiskulttuurin täytyy saada oma läpinäkyvä roolinsa avoimesti koko kyläkulttuuriin. Jos naiskulttuuri on perähuone- tai keittiökulttuuria niin siinä piilee isot vaarat. Mutta jos naiset ovat yhtälailla kyläneuvostossa ilman mitään erityistä sukupuoliajatustakaan niin se estää tätä naismyrkkyä leviämästä monin eri tavoin. Samalla estämme myös perimmäisen miesriiston eli tyrannian syntymisen.

Mutta voisin jatkaa tätä ikuisesti. En vain usko yhteiskuntamme olevan valmis tähän. Jos tätä oikeasti lukisi joku joka voisi vaikuttaa niin kohta ovella olisi SUPO pohtimassa kanssani miten ajattelin tästä terroristisesta blogistani hyötyä.

En luota tähän nyky-yhteiskuntaan, en usko siihen ja tulen ainiaan kaikilla teoillani toimimaan sitä vastaan. Teen kaikkeni jotta se ei menestyisi. Minua aidosti inhottaa poliitikot ja saan niistä fyysisiä kuvotuksen tunteita. Kun näen noita otsikoita niiden toilailuista niin käännän pääni pois, se on niin sairasta.

En tiedä mikä voisi olla tätä yhteiskunta kriittisempää?

Scy again


Aikuisten viikonloppuloma  1

Lähdimme lomalle. Itse asiassa, lähdimme sukuloimaan, mutta harjoitus on tuonut tulosta. Osasimme yhdistää seksiloman sukulointiin, ei ei ei kyse ei ole laajemmasta sukulaisrakkaudesta, vaan ihan harkituista rajanvedoista ajankäytössä. Aloitan siis alusta.

Ensiksikin puitteet kuntoon. Tämä toteutettiin Hotelli Ilveksen Superiorluokan huoneistolla, jossa kylpyamme ja kulmaikkunanäkymät yli romanttisen Tampereen. Huoneen hinta oli naurettavan pieni korotus normaaliin huoneeseen verrattuna. Missään olosuhteissa yöpaikkaa EI saa vastaanottaa sukulaiselta/kaverilta/sukulaisen kaverilta! Tämä takaa kaksi asiaa, oman rauhan ja omaa aikaa, sekä sen ettei ensikesänä parhaimpina rantapäivinä sukulaiset änge vastavierailulle.

Toiseksi... aikaa! Sukulaisille pitää ilmoittaa hyvin epämääräisesti "tulemme piipahtamaan kaupungissa ensi viikonloppuna", ilman tarkempia aikamääreitä, tällöin ei tarvitse noudattaa aikatauluja. Aikaa pitää myös varata keskinäiseen kuherteluun huomattavasti enemmän kuin mummolassa kahvitteluun. Helpoimmin tämä onnistuu ilmoittamalla suoraan, - "syömme ulkona koska pöytävaraukset kuuluvat hotellin hintaan/tehtiin jo ajat sitten/työpaikka maksaa syömiset". Kaikki edellä mainittu on siis valkoista valhetta mutta takaa romanttisen ruokailurauhan.

Kolmanneksi, motivaatiota. Tällä me tarkoitamme leikkikaluja. Kävimme siis Tampereen kuuluisassa seksikaupassa hakemassa leluja, koska ne motivoivat meitä. Motivointiin voidaan käyttää näin aikuisten kesken jotain hieman eroottisempaa illan viettopaikkaa tai kolmatta pyörää/ toista paria. Joskin tällä kerralle me emme käyttäneet kumpaakaan edellä mainituista.

Neljäs huippu sääntö on "ei liikaa!" ei siis liikaa ruokaa (vatsa täynnä ei hässi edes norsut), eikä liikaa juomaa (kännipano on vaan tässä iässä jotain niin karseeta ettei enää jaksa/halua). Myöskin liika "pano kuin kani" käy vehkeiden päälle, joten jos viime kerrasta on yli viikko, niin käyttäkää suosiolla liukastetta. Joskin me löysimme todella hyvän "kiihoitusgeelin" joka vastoin odotuksiamme toimi kuin taikuutta, vaikka meillä ei kyllä ollut mitään viikon taukoa(tuo aine muuttuu varmaan reseptilääkkeeksi aivan kohta joten jos näytte mustan paketin jossa on japanilainen puupiirros kannessa, niin kannattaa ostaa on nimittäin toimivia kamoja).

Viides, rentoutukaa välillä. Kylpyamme on loistokeksintö. Siinä kuumassa yhteisessä kylvyssä oli aivan mieletön fiilis. Todella rentoa ja rauhallista yhdessä oloa. Mikäs sen mielyttävämpää kuin himmeästi valaistu kylpyhuone, kuuma vesi, ihanat tuoksut ja toisen iho omaa vasten... ainiin hotelleissa nykyään EI saa käyttää tulta, ei siis kynttilöitä eikä sikareita.. sori.

Sitten.. öö ainiin joo... todellakin käytiin nopeasti parikin kertaa sukuloimassa ja mieli oli koko ajan iloinen ja pokka piti vaikka kutina oli kova... sieltä... hih.


Sain sen eilen :D  3

Eilen se tuli. Hain sen päivällä. Ensin vein talvirenkaiden vaihtoon ja sitten haimme blondin töistä.
En osaa selittää... auto on tavaraa, mutta odotimme tätä monta kuukautta. Suunnittelimme ensin lisävaruste kerrallaan unelmiemme auton. Pistimme uusiksi piirrustukset monta kertaa ennen kuin se oli täysin vailla kompromisseja, meidän näköinen auto.

Sitten se raha. Keräsimme sitä myös pitkään. Auto ei ollut halpa, ei sellaisena kun me sen halusimme.

Nyt kun se on meillä niin riemu on todellista, ei olisi uskonut että joku noin maallinen voi herättää näin voimakkaita tunteita... on se outoa.

Mutta jotenkin tuo auto kuvastaa meidän toiveita, haluja ja unelmia niin pitkältä ajalta.

Nyt sitten seuraavan projektin kimppuun, unelmien asunto.

Tämä pitkässä listassamme "unelmien elämä". Aiemmin ilmestyneet (toisessa mediassa): "unelmien työpaikka", "unelmien polkupyörä", "unelmien lomamatka" ja "unelmien parisuhde".


Jatkoa "perkeleen naiset"  1

Pari pikku pikku huomiota.

a) en vokottele itseäni nuorempia naisia! Eli älkää möyhkätkö mulle siitä vaimoni on mua 1,5vuotta vanhempi ja samoin oli aiemman suhteeni puolisko.

b) koska en ole hetero vaan bi-seksuaali tai jotain vieläkin oudompaa, se mitä (hetero) naiset tuolla deitissä tekevät tai sanovat ei vaikuta elämääni vaan lähinnä vain ärsyttää. Samoin kuin Afganistanin huntupakko ärsyttää suomalaisia kukkahattutätejä (ja mua).

Mielestäni heterot parisuhteet ovat vain niin sairaita ja syynä 90% kaikkiin maailman ongelmiin. Jos ne lopetettaisiin niin maailma ei parantuisi laakista kerralla vaan pikku hiljaa ajan kanssa, ehkä kaksi sukupolvea myöhemmin sitä kauhisteltaisiin kuten Espanjan inqvisiitiota nykyään.

Mene ja tiedä. Mutta sanoinpahan mielipiteeni prkl!


Perkeleen naiset.  6

Luin lehdestä väittämän, "jos kaikki naiset lupais unohtaa monogamian ja jakaa rasiaansa kaikille pyytäjille, niin 80% miehistä suostuis luovuttamaan kaiken vallan ja kaikki maailman rahat naisille". Ne 20% jotka ei tuota tekisi eivät ole kiinnostuneita naisista "sillee".

Eli miehet eivät kerää valtaa ja rahaa kuin seksin puutteessaan. Tämähän taas johtuu monogamiasta, eli yksi avioisuudesta, tuosta jumalten kiroamasta ultimate perversiosta. Se taas johtuu naisista. Vain naiset haluavat yksiavioisuutta. Kukaan mies ei halua harrastaa vain yhden ihmisen kanssa seksiä koko ikäänsä, sehän on ihan täysin luonnotonta.

Aina jauhetaan "pettäjä miehistä". Hulluutta. Sairasta. Vittu pitäköön typerät suunsa ummessa nuo naiset jotka eivät osaa imeä saati niellä (jos tarvitsee kysyä mitä tarkoitan niin olet yksi "heistä").

Luin taas noita Deitti.net ilmoituksia. Tuskastuin ja raivostuin. Tätä ennen luin maailman typerimpiä blogeja aiheesta "pettäminen". Ollessani henkisesti ja fyysisesti "rajaton" rakkaudessani niin nuo maailmaa rajoittavat ääliöt saavat vereni kiehahtamaan.

"Etsin yksiavioista vapaata elämäni prinssiä" njää njä njää... siinähän etsit, etkä löydä koska olet yli 21-vuotias! Kaikki yli 21-vuotiaat yksiavioiset prinssit joilla on yhtään ulkonäköä on rengastettu ja niitä vahditaan raivokkaan mustasukkaisesti!

"En halua olla se toinen nainen" - ja etkä ole koska olet niin idiootti ettei sinua huoli varatutkaan miehet.

"Surkeata parisuhdettaan ruikuttavat varatut miehet voivat jättää tämän ilmoituksen väliin" - eli tämä henkilö etsii, itse ollessaan yli 25-vuotias, autiollasaarella koko ikänsä elänyttä 25-30 vuotiasta mieshenkilöä, koska kaikilla muilla on parisuhde. Jos se parisuhde on kunnossa niin nuo ilmoitukset eivät kiinnosta, paitsi samassa tapauksessa jossa minä olen etsimässä seksuaalisesti avoimia persoonia ihan luvan kanssa.

Taidan painella tästä polttamaan pari kirkkoa... ne saatanan kirkot auttoivat naiset saamaan avioliittolait ja yksiavioisen kulttuurin. Jos islam ei olis niin prkleen sulkeutunut uskonto (ei tykkää bi-seksuaaleista) niin liittyisin niihin, muuttaisin sinne hiekkaerämaahan ja hommaisin haaremin.

Paskat... oon tuohtunut