Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.

lihapullia ja kalapuikkoja  1

Kävin aamujoogassa ja reippaana painelin aamupalaveriin. Myin taas hyvät sopparit ja käärin rahaa sekä itselleni että edustamalleni yritykselle. Sitten aloin miettiä lämpimällä parkkipaikalla tämän järkeä ja karkasin kotiin!

Heh istun parvekkeella (+23c sanoo mittari) ja otan arskaa. Syön lihapullia ja kalapuikkoja. Miksi? Koska pidän molemmista. Minkä kanssa? Chiliketshupin ja valkosipulimajoneesin kanssa, koska olen aikuinen ja saan oikeasti tehdä mitä haluan. Tätä haluan tehdä tänään.

Jesh! Hyvää vappua


Leikkiä  1

Leikki tekee eläimistä virkeitä. Leikkivät eläimet eläintarhassa mielletään terveiksi ja virkeiksi.
Leikkivä lapsi on terve ja onnistunut.

Leikkivä aikuinen on outo. Hmm jos en leiki niin masennun. Päätelmä olen siis outo.

Parhaat ystäväni pitävät minusta juuri sen vuoksi, leikin heidän kanssaan ilman syyllisyyden häivääkään. Karkoitan myös heidän syyllisyyden tuntojaan.

Mielestäni on aivan luontevaa vastata yli 40-vuotiaalle Espoolaiselle sähköpostilla englanniksi kun hän aloitti. Joten leikin hänen kanssaan siinä vaiheessa kun hänkin vastaa vielä englanniksi. Leikillä ei ole nimeä mutta kutsuttakoon sitä "proper english"-leikiksi. Pyrimme vastaamaan toisillemme mahdollisimman korrektisti ja oikea oppisesti. Mitään sääntöjä ei ole missään määritelty, eikä kestoa. Mutta se tekeekin leikistä luontevaa.

Jos kerron muille aikuistenleikeistä niin he automaattisesti olettavat kyseessä olevan seksileikit. Niitäkin harrastan ja kuten kaikki tietää useammankin kanssa. Mutta kaikki leikkini eivät ole seksileikkejä. Tämän vuoksi lapset (ne joita siedän, alle 10kpl maailmassa) rakastavat seuraani, minä taas siedän joskus heidän.

Leikin myös leluilla. Leikin myös yksikseni ja leikin eläintenkin kanssa. Joskus leikin villieläinten kanssa joskus kesyoravien. Olen leikkivä luonne. Rakastan leikkiä ja leikit sopivat minulle.

Vakavat aikuiset vihaavat minua. Yleensä onkin helppo päätellä onko vakava aikuinen, vain kysymällä itseltään - vihaanko tätä tyyppiä?

No tervettä leikkiviikkoa vapun kera teillekin, pitäkää hauskaa.
Scysseli


En usko vessapaperiin  1

Siihen etten usko vessapaperiin on monta eri syytä.

Yksi niistä on eräs kaverini jonka kanssa polttelimme eräitä laittomia mausteyrttejä nuorina pikkutyttöinä ja poikina (hän oli poika ja minäkin halusin olla) ja kun mauste kolisi kupoliimme alkoi hän paasaamaan kovin epätyypillisesti suhteessa mausteen normaaliin vaikutukseen. Minä taas mausteelle kovin tyypillisesti retkotin raajat levällään monttu auki kykenemättä muuta kuin kuuntelemaan tuota paasausta.

"Jos sinulle lentää paskaa naamaan niin riittääkö pelkkä kuivalla paperilla pyyhkäisy? Vai uskotko tarvitsevasi kenties kunnon kasvopesun ihan saippualla? No miksi peräpeilisi ansaitsisi yhtään vähempää?"

Nämä kohtalokkaat sanat ovat vaivanneet minua siitä saakka. Olemmeko me täysin barbaareja? Emmekö me kykene edes alkeellisempaan hygieniaan?

Sitten tämä raju rakkauteni puita kohtaan. Olen pahempi kuin Idefix Asterixissa. Itken jokaista kaadettua puuta lähimetsässämme kuin kuollutta lähiystävääni. Vaivuin pitkään (yli päivän kestävään) masennustilaan kun Salomonkadun Jalava kaatui.

Miten voin väheksyä ystäviäni pyyhkimällä ulosteet pyllystäni heidän puisevaan lihaansa? Olenko ihan tunteeton ääliö? Mikä minua vaivaa?

Kun vielä kannan huolta vesistöistämme ja kasvihuonekaasuista niin soppa on valmis. En siis usko vesivessaan enkä paskaan pelloilla. Itse asiassa emme saisi ulostaa lainkaan tai ainoastaan metsään jossa perseemme pestäköön ravinteikkailla vesillä jotka kaadettakoon hyvien puiden juurille (tuhmia puita älköön kukaan ravitko).

Huaah huomaa, että olen viettänyt viikon sisätiloissa ja korkeassa kuumeessa kiitos kitarisatulehduksen. Poistatan ne paskiaiset kostoksi (kitarisani siis).

Scy rpä otsassani



Tänään maailma on kaunis  1

Heräsin 6:30 ja menin aamujoogaan, aamu kankeudesta ;) huolimatta teki hyvää. Aamupäivä kotikonttorilla rentoa musiikkia, hyvää kahvia (kiitos MyCafe!) ja hyvä fiilis (Pupunde siivosi mun kanssa eilen koko asunnon, ihana rakas pikkuinen).

Tänään käyn päämiehellä kääntymässä ja meen hakeen tyttöystävämme Kampista. Tullaan meille ja syödään kolmistaan, jonka jälkeen seksiä! Lupasi pupunde. Jonka jälkeen mennään virne nassulla Sexhibition messuille hassutteleen.

Elämä on juhlaa ja rakastan sitä!


2 tyttöystävää ja vaimo  1

Minulla oli vitsi, ”jokaisella itseään kunnioittavalla miehellä on vaimo ja tyttöystävä”. Se oli provokaatiota ja sen tarkoitus oli herättää keskustelua nykyajan parisuhteiden tilasta ja tarpeista. Mielestäni parisuhde voi olla tyydyttävä henkisesti ja fyysisesti jos et ole kinky. Se voi olla myös enemmän kuin tyydyttävää jos molemmat ovat samalla tavalla perverssejä ja täten tukevat toistensa seksuaalisuutta.

Kuten olen aiemmin blogissa todennut, löysimme jotain ihanaa josta kasvaa varmasti jotain ihan mieletöntä, eli tyttöystävän. Joskin suhde on aivan alkumetreillä mutta kovin lupaava ja jo nyt todistanut tyydyttävyytensä.
Nyt puhun toisesta suhteestani. Minulla on nettisuhde naishenkilöön joka on myöskin naimisissa, vaikka minä olen liikkeellä luvan kanssa niin hän ei ole. Olen siis tässä suhteessa se ”toinen mies”. Vaikka olemme vaihtaneet nyt yli 300 sähköpostia - enemmän kuin Ike ikinä ;) – niin emme ole tavanneet kuin kerran. Kävin hänen kanssaan treffeillä. Treffit olivat hyvin perinteiset. Hain hänet, hänen kotoaan syömään meksikolaiseen ravintolaan.

Se juttu siinä on se romanssi. Romanssi on aina romanssi, mutta romanssi keväällä on jotain aivan käsittämätöntä. Kevät vaatii meiltä romanssia, se on luonnollista. Se päräyttää mahlat kehossa liikkeelle. Kevätromanssi on kuin päivä aurinkoisessa Pariisissa, käsi-kädessä bulevardeilla ja Seinen silloilla.

Olen tässä iässä jo romanttinen hölmö. Mutta en ole vanha hölmö. Tiedän riskit. Tiedän, että tällaisessa nettisuhteessa sydämeen sattuu varmasti. Onko se sydän minun? Joskus sattuu kaikkia, jopa niitä puolisoita jotka eivät ole mukana. Toivottavasti ei nyt tässä käy niin.

Olen onnellinen tästä romanssista, tämä on kaunista. Tämä tuntuu hyvältä. Tänä keväänä kaikki vaikuttaa tuntuvan hyvältä. Kerrankin tunnen olevani tyydyttynyt. Olen saavuttanut ihmissuhteissa sen tilan johon olen pyrkinyt jo vuosia. Kaikki aikaisemmista suhteistani saamani oppi tuottaa nyt tulosta. Olen saavuttanut täyttymyksen.


Intohimosta  1

Elämä on voima lihassa. Liha on vettä, kivennäisiä ja proteiinia. Liha ilman elämää ei ole mitään. Elämä on intohimoa.

Minun intohimoni on rakkaus… kaikissa muodoissaan. Rakkauteni ei syrji, rakastan sukupuoleen ja ikään katsomatta. Intohimolleni - rakkaudelleni on useita kohteita.

Vaimoni, sielunkumppanini myötävaikutuksella löysimme tyttöystävän. Me palaamme 3some, fetish suhteeseen. Olen odottanut tätä siitä hetkestä kun edellinen suhteemme päättyi. Rakastan vaimoani, hän saa vereni kuohahtamaan, haluan kuunnella ja jutella hänen kanssaan päivin öin. Seksi on loistavaa. Hän todella tietää mistä ”napeista” minua pitää painella ;)

Mutta olen ”polyamorinen” seksuaalisuuteni on bi-ryhmäseksuaalinen. Eli seksi yhden ihmisen kanssa on minulle samaa kuin puhelinseksi heteroille. Siitä puuttuu se jokin vaikka periaatteessa kaikki tarvittava on ”läsnä”. Tarvitsen siis välillä ”oikeata seksiä” joka minulle tarkoittaa useampaa kuin 2 ihmistä fyysisesti paikalla.

Olemme kuitenkin myös BDSM Fetish Kinky pariskunta. Joten uuden tyttömme kiinnostus ko. aiheisiin oli aivan odottamaton onnenpotku ja ihana asia.

Pupunde (vaimoni) on myös erittäin innostunut ja kiihottunut uudesta tyttöystävästämme kuin minäkin. Tämä ei ole tavanomaista kolmenkimpoissa. Usein on sidos kahden välillä vahva fyysisesti ja kahden muun välillä vahva henkisesti. Nyt on kaikki kolme tasan yhtä innoissaan toisistaan. Sitä on vaikeata selittää mutta kun alan hehkumaan, tulen kiinnostavammaksi Pupunden silmissä. Samoin Pupunde minun silmissäni. Kipinä välillämme kasvaa roihuksi ja lopulta todelliseksi metsäpaloksi. Rakkaus ruokkii intohimon tulta.

Seksi ei ole vain yhdyntää. Seksi on kiihottumista. Seksi on voimaa. Seksi on intohimoa joka roihuaa paljaana. Sen takia heikot eivät kestä oikeata seksiä ja harrastavat vain yhdyntää (perjantai iltaisin saunan jälkeen ennen kympin uutisia pimeässä peiton alla). Kyllä mekin harrastamme yhdyntää. Emme kuitenkaan lähde siitä, että se olisi itseisarvo tai seksuaalisuutemme kulminaatio. Ilkeistä sanoistani huolimatta en pilkkaa toisten seksuaalisuutta tai sen puutetta, koitan vain valottaa omaani.

Korsetit kuuluvat Pupunden ja uuden tytön seksuaalisuuteen. Tyylikkäät fetish kumivaatteet kuuluvat meidän kaikkien seksuaalisuuteen. Välineet eivät ole seksuaalisuus vaan ne ruokkivat kiihottumista. Kiihottuminen ruokkii intohimon tulta.

Palatakseni alkuun: minä olen intohimoni, rakkauteni ja seksuaalisuuteni. Minä en ole vettä, kivennäisiä ja proteiinia. Minä olen tulta.


Coca Cola Presents: How The Life Should Be!  1

Romansseja, seikkailua ja paljon perverssiä seksiä!

Tämä viikonloppu oli jotain sellaista joista yleensä vain voi lukea hyvistä ja harvinaisista kirjoista.

Perjantaina luimme Hesarista mökkitontti mainoksen "tammimetsikkö merenrannalla". Soitin ja välittäjä pyysi käymään mökkimessuilla. Töiden jälkeen suihkis messuille. Ovella oli hintaa 13€ lärviltä, vaikka summa ei ollut siis mikään niin olimme kääntymässä ympäri "nääähh"-mielellä. Kuitenkin vastaan käveli ventovieras mies joka löi liput kouraan "siinä teillekin!" huudahtaen. Ei muuta kuin sisään.

Messut olivat jotain ihan muuta kuin kälysiä mökkejä ja puutarhatonttuja. Pakopaikkoja pareille. Ryhmäorgia altaita. Bakkanaaleja varten suunniteltuja puutarhoja (tai siis näin me sen näimme). Joten tämä aikuisten potentiaalisten perversioiden kilpavarustelu messut huh!

No sovimme välittäjän kanssa tapaavamme hänet tontilla noin 160km päässä, la aamuna.

Illalla minulla oli nettisuhteeni kanssa treffit. Olin tavannut tytön täällä Cityssä ja saimme aikaiseksi herkullisen nettisuhteen. Viestien määrä hakkasi Iken mennen tullen jo pari viikkoa sitten.
Ajelin jännittyneenä kohti tätä satelliittikaupunkia jossa hän asuu. Meillä molemmilla on puoliso, minun puoliso vain tietää hänestä ja hyväksyy sen. Hänen taas ei. Joten viitta ja tikari peli on vain hänen puolellaan. Olen se "toinen mies".

Hän pyysi minua lähtemään ajamaan heille tiettyyn aikaan, tyttö vain ei ottanut huomioon millä autolla ajan. Olin siis paikalla 20min etuajassa ja tyttö oli alasti. Olin herrasmies odotin autossa ja luin lehteä (Mini-magazine).

Näin hänet elävänä ensimmäistä kertaa (oikeastaan en koska olin nähnyt hänet ja hän minut ekan kerran melkein 20-vuotta sitten kun olimme varhaisteinejä ja viihteellä kaljakassien kanssa) ja hän ei näyttänyt yhtään siltä miltä valokuvissa, vaan paljon paremmalta.

Hän oli ihan yhtä jännittynyt kuin minäkin. Olo oli kummallakin kuin teininä. Toin kukkia. En ole oikeastaan koskaan ollut treffeillä. En harrasta heteronaisia, kohteinani ovat vain bi-pervot ja ryhmäseksiläiset. Ryhmän kanssa tai kolmistaan tehdyt tapaamiset eivät ole treffejä perinteisessä mielessä. Joten olin ihan uunona, miten edetään. Onneksi kaikki meni kuten raiteilla. Menimme syömään meksikolaista. Olin kohtelias hän oli kohtelias ja huomaavainen. Huomasin jossain kohtaa kaiken jännityksen hävinneen ja olin rento. Minulla oli hauskaa. Nauroimme paljon. Välillä ajattelin, että virnistelen kuin idiootti.

Kuitenkin kuten kaikki kiva, niin treffitkin päättyivät aikanaan. Tein tuhkimot eli keskiyöksi kotiin. Myöhästyin muutaman minuutin mutta MINI ei muuttunut kurpitsaksi. Haistoin hänen tuoksunsa itsestäni vielä tuntia myöhemmin kun menin nukkumaan.

La aamuna menimme katsomaan mökkitonttia. Se oli mieletön. Koko matka oli suuri seikkailu tuntemattomaan. En ollut koskaan käynyt Helsingistä länteen rannikkoa joten ihastuin sen kauneuteen kevään synkeinpänä päivänä.

Tammilehdot olivat juuri sitä mitä luvattiin ja meri... aah rakastan merta. Oma hiekkaranta ja pieni joki. Muutan tuonne varmaan pysyvästi. Eli ostopäätös oli välitöön ainoastaan viralliset raha-asiat pitänee hoitaa.

Takaisin stadiin. Kolmaspyörä odottaa. Meidän ihana uusi tuttavuus... bi-pervo tyttömme.

Haimme hänet kuudelta, hän toi kukkia. Hän rakastaa elämää kuten mekin. Hän nauttii elämästä ja me nautimme hänestä. Hän sai meidät viriileiksi, hän nosti meidät nautinnon korkeuksiin. Hän ei tiedä sitä vielä mutta hänessä on Tantra vahvana.

Meillä tutkimme valokuviamme menneistä fetish-tapahtumista. Kirjallisuutta asioista joita muut olivat tehneet. Mutta välinevarastomme vapautti meidät luomaan jotain omaa.

Se rakentui pikku hiljaa, aivan huomaamatta. Pian se oli ohjaksissa ja tunne ajoi meitä eteenpäin. Hän oli kaunis kuin keväinen sade auringonpaisteessa.

Ihan oikeasti ajattelette varmasti, että sekosin ja tekstin tyyli muuttui. Mutta se tunne, en voi hillitä itseäni, se on niin vahvaa. Pupunde kokee samoin. Emme voineet pitää sormiamme toisistamme irti sunnuntaina. Olimme kuin hassut eläimet toistemme päällä ja sylissä.

Pupunde tietenkin sai aamusta heti migreenikohtauksen (kuten aina kun pitkästressi laukee tai nautinto käy liian korkealla, nyt oli molemmat). Mutta kun Pupunde selvisi siitä, niin hän vannoi ettei mikään tunnu niin hyvältä kuin hänen olonsa juuri sillä hetkellä.

Tämä blogi on kirjoitettu työpaikalla. Haluaisin niin kirjoittaa yksityiskohtia kumivaatteiden tuoksusta (joita muuten on todellakin saatava lisää), piiskan kiihottavuudesta ja miltä kaikki maistuu, tuoksuu, tuntuu. Mutta joskus kun olen yksin.

Scy joka kylpee rakkaudessa