Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.
Edellinen

maanantai taas!!  1

Niin se viikonloppu vierähti. Meni kuin karannut myllynkivi mäkeä alas ja menojaan. Ei ollut voimia estellä.

Lauantaina käytin Turussa (toka kerta koko mun elämässä) ja kaato sateessa (taas, eli sataako siellä aina) keskiaika festareita kierreltiin.

Se oli hauskaa. Join sahtia ja söin tikkuomenoita.


Viikko vinossa  1

Noh niin ...
on tullut vietettyä viikko homopornon parissa http://www.fucking-blog.com/ kandee kurkkaa vaikkei osais ranskaa. Mut mulla kyllä tuli ihan uudenlaiset motivaatiot jatkaa mun ranskankielen opintoja.

Siis yks mun city kaveri tuli meille maanantaina ihan toisissa aiheissa ja juteltiin hyvästä runx matskusta netistä ja se näytti mulle tuon ... faaak! Toi on ihan sairaan vidun hyvää matskuu just itse asiaan.

Jos en olis jo bi niin kääntyisin varmaan homox... tai sit en... oikeasti Pupunde on kyl paras.


Päivä jolloin kaikki mikä meni pieleen parani  1

Aamu alkoi vitutuksella.

Työt alkoi vammasella käskyllä mennä asiakkaalle korjaan järjestelmä josta mulla ei ollut mitään hajuakaan. En oikeasti korjaa järjestelmiä, vaan myyn sopimuksia joissa taataan järjestelmien korjaus ja määrittelen ja toteutan projekteja joissa järjestelmiä rakennetaan.

Menin asiakkaalle josta minua varoitettiin "negatiivinen, paska sopimus ei vaihda parempaan (siis meille parempaan) ja muutenkin kitisee". Asiakkaall kerroin niille että ne on ihan tyhmiä ja niiden sopimus on vammanen, epäilin saavani potkut.

Tulin takas konttorille laittamatta rikkaa ristiin korjaksen eteen (paitsi tilasin meidän korjaajan sinne iltapäiväksi). Asiakas soitti mulle takaisin ja vaati saada paremman sopimuksen jos me korjataan se tänään. Jäbät korjas ja sopimus tuli. Olin hetken sankari.

Sain palkinnoksi aikaisemmista urotöistäni (joista luulin jo ettei kiitosta tipu) fonduepannun?? Joka kuitenkin piristi.

Oli hieman väärinkäsityksiä tyttöystävämme kanssa ja tapasimme illalla ravintolassa. Keskusteltiin ja itkesteltiin. Olo parani paremmaksi kuin pitkiin aikoihin. Koko juttu tuntuu nyt oikealta ja vahvalta. Tunteet jyrää ja olo on kevyt.

Tällä opettavaisella eläintarinalla ei ole oikeasti opetusta mutta päivä joka tuntui olevan ihan perseestä osoittautuikin mahtavaksi.


Vaimo veljelleni  2

Outoa olen saanut ihan omituiset kiksit kun tein parhaalle kaverilleni (lähes veljelleni) deitti-ilmoituksen ja sitten hetken mielijohteesta tein siitä keskustelun http://www.city.fi/keskustelut/view.php?id=51443

Mun mielestä edelleenkin se on hyvä idea. Rakastan tuota kundia ja haluan hänelle parasta. Mutta en voi parittaa häntä koska en ole juuri tekemisissä hänen tyyppisten naisten kanssa. Noh toivottavasti joku ottaa onkeensa.


Usko toiseen ihmiseen  1

Tämä on sinulle erityisesti. Annoit luvan tähän kun kysyin saanko blogata sinusta oikeasti.

Ajatellaan, että joku toinen ihminen kiihottaa sinua valtavasti. Tiedät tämän toisenkin ihmisen kaipaavan sinun kehosi lämpöä ja kosketusta. Suhteenne on fyysinen ja sekava. Ei ole mahdollisuutta eikä tilaa luoda mitään perinteistä suhdetta, eikä se ollut koskaan tarkoitus.

Miten kerrot tälle ihmiselle tunteista joilla ei ole nimeä? Jotka ovat syntyneet normien ulkopuolella. Miten voit taata tälle ihmiselle tunteiden aitouden? Miten kykenet vakuuttamaan, ettei häntä satuteta?

En tiedä mutta aion ottaa selvää. Olen valmistautunut tähän koko aikuisen elämäni, hylkäämään perinteet ja normit. Olemaan se suurempi ihminen joka onnistuu mahdottomassa.


Polyamoria, polygamia, polyandria ja polyminä  1

Ensiksi kommentoin Anastasian blogia (kannattaa seurata oikeasti aika mielenkiintoisia huomioita elämästä, maailman kaikkeudesta ja siitä itsestään). Ehdotin suurperhettä, kylää tai moniavioisuutta. Anastasia vastasi lähettämällä linkin: www.city.fi/yhteisot/blogi/message.php?id=23880

Johon lähdin kirjoittamaan kommenttia siitä huomiosta minkä tein kommenteista ”3 miestä ja minä” –tyylisestä blogista. Alla kommentti:

"Heh ja kukaan ei ole selvästikään asunut monisuhteessa saati kommuunissa. Yksikään ei ota huomioon olennaisinta.

Yksi nainen vie minusta puolet, kaksi vie 2/3, kolme 3/4, kolme naisystävää (avovaimo hänen tyttöystävänsä ja minun tyttöystäväni) ja kundikaveri hävittivät minut totaalisesti jopa itseltäni ja siihen saakka olenkin vain päässyt kunnes tunsin euforisen "suurperheeseen katoamisen" tunteen.

Eli mitä enemmän poppoota sen vähemmän teillä on valinnan varaa, sen pienempiä ovat teidän toiveet ja halut yhtälössä.... ja perkele mun täytyy bloggaa tää juttu loppuun..."

Josta nyt jatkuu blogini:

Ihmiset haaveissaan eivät tajua tämän aikakauden sairautta. Se on nimeltään individualismi eli minäkeskeisyys, yksilöllisyys. Yksilöinä me olemme yksin. Ilman tukea ja turvaa. Ilman läheisyyttä.

Mutta me saamme itsemme. Saadessamme itsemme huomaamme oman riittämättömyytemme. Tähän vastaamme kehittämällä itseämme. Oletteko huomanneet kuinka paljon kursseja ja koulutusta tuntuu elämämme olevan täynnä, niin työssä kuin vapaa-ajalla?

Kun hävitämme itsemme joukkoon, kuulumme johonkin. Tunnemme täyttymystä, löydämme oman paikkamme kadottamalla itsemme. Meidät hyväksytään sinä mitä olemme, samalla kun täydennymme kokonaisuuteen. Ennen tätä olemme riittämättömiä ja vajaita.

Joten kolme miestä ja yksi nainen on toimiva kokonaisuus jos nainen antaa itsensä kokonaan. Miehet tässä yhtälössä säilyttävät itsestään enemmän jos heillä ei ole suhdetta toisiinsa. Täten todelliset voittajat ko. yhtälössä ovat miehet jotka saavat joukon tuen ja turvan. Riittävät sellaisenaan ja säilyttävät osittaisen itsenäisyyden.


Tyttö nimeltä Pauli  6

Olen varma, että Pupunde on poika tytön ruumiissa. Ihan oikeasti, ei kukaan gimma voi saada noin paljon riemua omista tisseistään, oli kuinka Bi tahansa.

Sitä paitsi Pupunden jutut on kundijuttuja 90%. Pupunde syö lihaa ja makkaraa. Pupunde piereskelee ja P opetti mut mm röyhtäisemään ”kuin mies” – hänen mielestään mun vaimea kurina kun oli ”nöyryyttävää mieskunnalle”.

Jos Pupundella ei olisi tyttömäisiä hellyyshaluja ja kuukautiskiertoon liittyvää kiukuttelukautta niin gimma olisi ”Tyttö nimeltä Pauli”.
Sitä paitsi Pupunde töissään halusi (ja sai) oman huoneen kun ei jaksanut kuunnella ”akkojen kälätystä”. Pupunde yleensäkin kommentoi hyvin sarkastiseen ja ivalliseen sävyyn naiskuntaa ottaen itse kuitenkin parhaan hyödyn naiseudestaan.
Ja kaiken huipuksi Pupunde kohtelee naisiaan (siis seksiobjektejaan) niin huonosti, että jos minä tekisin samoin, löytyisin varmasti munista hirtettynä seuraavan yönä jostain katulampusta killumasta.

Pupunde pelaa tietokoneella verisiä action pelejä eikä halua käyttää sitä muuhun, Pupunde ei chättää edes pakosta ja tekstaria tytöstä ei saa irti kuin putkipihdeillä. Matkapuhelimia sillä on kaksi mutta molemmat ovat pääsääntöisesti äänetönnä.

Yökylään Pupunde ei halua koskaan ketään. Kommentti on usein reviiritietoisempi kuin osaisin itse koskaan ajatellakaan.
Pupunde käy ampumaradalla ja suunnittelee oman aseen ostoa. Pupunde lyö lujempaa kuin useammat tuntemani kundit, käsi on oikeaoppisesti nyrkissä ja tähtäys keskelle taulua. Pupund eon oikeasti vaarallinen ärsytettynä ja odottelenkin koska pääsen tyttöä oikeuteen puolustelemaan.

Mutta takaisin tisseihin. Tuo peilin edessä (lähes masturboiden) omien tissien hiplaaminen, eri korsettien ja rintaliivien kokeileminen on niin rintafetishistä, että uskon tytöllä olevan pojan aivot ja aivoitukset.


Tänäänkin  1

Tänään menemme syömään ravintolaan. Jonka jälkeen menemme Linnanmäelle ja ehkä Merimaailmaan. Jonka jälkeen raiskaan Pupunden vielä ainakin kerran.

Eilen kaiken muun tohinan lisäksi luin myös kirjan. Ei se ei ollut puputupunan uudet seikkailut karkkimaassa, vaan Conn Iggulden Valloittaja - joka kertoo Tsingis-kaanista. Kirja oli ihan mieletön, suosittelen jokaiselle joka on kiinnostunut silmittömästä väkivallasta ja dramatisoidusta historiasta. Vastaa ihan elokuvaa 300.

Erityisesti samaistuin keltaisiin silmiin kirjan päähenkilöllä. Kuten kaikki kuviani ällistelleet tietävät niin minullakin on kellertävät simät. Ei se ei ole mikään maksa viallinen valkuainen vaan se silmän väri kun joillakin on esim Pupundella on siniset silmät niin minulla on keltaharmaat, joo ihan kuten koiralla eikä niin kuin sudella jolla silmä on täysin kirkkaan keltainen.

No se siitä itsekorostuksesta. Pitipäs vain sanoa, että tämä keskikokoinen keskipituinen normaalivarusteltu mieshenkilö omaa jonkin epätavallisen fyysisen piirteen.


Normaaliin arkeen??  1

Noh uutiset
Pupunden suurennetut tissit paranee kohisten. Blondi on onnellinen.

Tyttöystävä tulee Helsinkiin viikoksi, pakahdun odotuksesta.

Pupunde sai kummia ehdotuksia eräältä aiemmalta "prospektilta" eli naishenkilöltä joka tavattiin "siinä" mielessä. Hänen kuvionsa on kuitenkin niin Pupunden ja hänen välinen etten blogaa siitä enempiä paitsi, että se on ihastuttvan perverssiä ja sisältää useita ihmisiä. Vaikka olenkin excluded- eli minua ei oteta tuohon kuvioon mukaan- niin olen onnellinen Pupunden puolesta, hän kun vaikuttaa pitävän kuviosta.

Juhannus meni pannen kun kanit (kaikki paineet purkaen to illasta tähän yöhön), niin ehdittiin käydä pihalla grillaamassa naapurien kanssa sateessa. Ylläri ylläri meillä oli hauskaa.

Viinaa ei juotu ja muutenkin oltiin ihmisiksi.

Scy over n out
P.S. Pupunden ennen ja jälkeen kuvia olisi luvassa ensiviikolla.


Pupunde sai uudet tissit  3

Niin nyt se on sitten tehty. Tiedoksi kaikille jotka olivat asiasta niin kovin kiinnostuneita koko kevään (ei blogattu), lisäinfoa saa kysymällä.

Olin katsomassa operaation. Ruiskutus (se omituinen aine jolla poistetaan mm. ryppyjä) tehdään paksulla metalliputkella rinnan sisään. Rinnan alkuperäisestä koosta riippuu paljonko voidaan lisätä kerrallaan.

Operaatio on kyllä kaikista tissisuurenoksista kallein. Aineet itsessään maksavat 250€ per 10ml eli jos desi per rinta niin hinta on 5000€ pelkkien aineiden osalta. Lääkärikulut ja puudutusaineet yms tulevat tuohon päälle.

Rinnat ovat kyllä luonnolliset ja Pupunde sai ne ruokatunnilla !! Eli 11:00 operaatioon ja 12:00 takas töissä. Tissit vain kasvoi matkalla.

Olin äimänä miten lääketiede kehittyy kuin ihan vaivihkaa. Ensi vuonna ruokatunnilla voi varmaan käydä vähentämässä 10v ikäänsä... ken elää se näkee... pinnallisuus kunniaan.

Edellinen