Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.

Turha blogi  2

Minulla ei oikeastaan ole vihollisia eikä liittolaisia työpaikalla. Kaikki on vain mieleni harhaa. Ihmiset eivät ole hyviä tai pahoja. Ääliö paljastuu mukavaksi ja miellyttävällä on paska päivä.

Tajuan vain, että satunnaisesti elämänkatsomukseni tipahtaa toisten elämänkatsomushorisontin tuolle puolen. Olen varmaan erilainen koska haluan olla sellainen. Kerron itsestäni (totuuksia) harhaan johtavia asioita jottei kukaan tajua millainen oikeasti olen.

Poliittisesti ihailen äärikommunisteja ja anarkisteja koska ne ovat mielestäni aika cooleja, mutta käyttäydyn ja elän kuten peruskapitalisti. Äänestän mitä sattuu henkilöä (yleensä ystäviäni), vaikken edes usko demokratiaan.

Uskonnollisesti ilmoitan aina olevani kirkonpolttajapakana vaikka tunnen raamatun ja koraanin paremmin kuin noiden uskontojen fundamentalistit. En rukoile koskaan, enkä usko yhteen jumalaan. Poimin hyviä näkökulmia uskonnoista kuten rusinoista pullista vailla mitään uskonnolismoraalista selkärankaa (faith).

En usko länsimaiseen perheeseen se on mielestäni epäonnistunut, samoin monogamia. En ole heteroseksuaali enkä tunnusta mitään muutakaan seksuaalista kastia kunnolla. Joskus puolustan bi-seksuaalisuutta toisinaan polyamoriaa. Osaan ottaa paremmin suihin kuin 90% naisista.

Ja paljon muuta. En siis voi keskustella kahvipöydässä normaalisti. Keskustelen siis epänormaalisti ja harhautan. Olen kaapissa.


Siis ihan paska päivä  4

Miten voi olla, että kaikki paska osuu aina samaan päivään??!!?
En saanut yöllä unta, nukuin jotain 4 tuntia. Aamulla olin ihan puhki ja paskana (huom nukuin sohvalla koska mun pyöriminen häiritsi blondia).

Menin myöhään töihin jotta välttyisin aamuruuhkalta, paskanmarjat se kaaos oli ihan törkee. Myöhästyin maanantain aamupalaverista.

Sit asiakkaalle menoon piti valmistautua niin kuin ollakaan kaikki häiritsi mua ja menin sinne valmistautumattomana ja hupsista keikkaa arvatkaapas kostautuko.

Tulin konttorille niin kone alkoi temppuilemaan jolloin muistin, että viimeisestä varmistuksesta oli ihan luvattoman pitkä aika. Ans ollakaan oliko liian myöhäistä! Löytyikö varmistusohjelmaa? No ei. Löytyikö mitään tilaa mihin varmistaa? No eipä sitäkään. Toimiston muutto kesken ja konesalia siirretään eipä toimi mikään missään.

Sitten kikka kuus, ei toimi. Hätäratkaisu hihasta... ei auta. Viimeinen tsäänssi ja tässä istun ja odotan joskos tuo varmistus tippuis jotta voin silottaa koneen autuaammille bittilaitumille. Helvetti, just kun olin saanut siihen kaiken mitä tarvitsen.

Puhelinkonfrenssi piti olla 16:00-17:30 onkin 18:00 -19:30 koska se on "internationaalisessa" aikamuodossa ilmoitettu. Voihan iso V-.

Loppuukohan tää päivä koskaan?