Coca Cola Presents: How The Life Should Be!

  • Scythian

Romansseja, seikkailua ja paljon perverssiä seksiä!

Tämä viikonloppu oli jotain sellaista joista yleensä vain voi lukea hyvistä ja harvinaisista kirjoista.

Perjantaina luimme Hesarista mökkitontti mainoksen "tammimetsikkö merenrannalla". Soitin ja välittäjä pyysi käymään mökkimessuilla. Töiden jälkeen suihkis messuille. Ovella oli hintaa 13€ lärviltä, vaikka summa ei ollut siis mikään niin olimme kääntymässä ympäri "nääähh"-mielellä. Kuitenkin vastaan käveli ventovieras mies joka löi liput kouraan "siinä teillekin!" huudahtaen. Ei muuta kuin sisään.

Messut olivat jotain ihan muuta kuin kälysiä mökkejä ja puutarhatonttuja. Pakopaikkoja pareille. Ryhmäorgia altaita. Bakkanaaleja varten suunniteltuja puutarhoja (tai siis näin me sen näimme). Joten tämä aikuisten potentiaalisten perversioiden kilpavarustelu messut huh!

No sovimme välittäjän kanssa tapaavamme hänet tontilla noin 160km päässä, la aamuna.

Illalla minulla oli nettisuhteeni kanssa treffit. Olin tavannut tytön täällä Cityssä ja saimme aikaiseksi herkullisen nettisuhteen. Viestien määrä hakkasi Iken mennen tullen jo pari viikkoa sitten.
Ajelin jännittyneenä kohti tätä satelliittikaupunkia jossa hän asuu. Meillä molemmilla on puoliso, minun puoliso vain tietää hänestä ja hyväksyy sen. Hänen taas ei. Joten viitta ja tikari peli on vain hänen puolellaan. Olen se "toinen mies".

Hän pyysi minua lähtemään ajamaan heille tiettyyn aikaan, tyttö vain ei ottanut huomioon millä autolla ajan. Olin siis paikalla 20min etuajassa ja tyttö oli alasti. Olin herrasmies odotin autossa ja luin lehteä (Mini-magazine).

Näin hänet elävänä ensimmäistä kertaa (oikeastaan en koska olin nähnyt hänet ja hän minut ekan kerran melkein 20-vuotta sitten kun olimme varhaisteinejä ja viihteellä kaljakassien kanssa) ja hän ei näyttänyt yhtään siltä miltä valokuvissa, vaan paljon paremmalta.

Hän oli ihan yhtä jännittynyt kuin minäkin. Olo oli kummallakin kuin teininä. Toin kukkia. En ole oikeastaan koskaan ollut treffeillä. En harrasta heteronaisia, kohteinani ovat vain bi-pervot ja ryhmäseksiläiset. Ryhmän kanssa tai kolmistaan tehdyt tapaamiset eivät ole treffejä perinteisessä mielessä. Joten olin ihan uunona, miten edetään. Onneksi kaikki meni kuten raiteilla. Menimme syömään meksikolaista. Olin kohtelias hän oli kohtelias ja huomaavainen. Huomasin jossain kohtaa kaiken jännityksen hävinneen ja olin rento. Minulla oli hauskaa. Nauroimme paljon. Välillä ajattelin, että virnistelen kuin idiootti.

Kuitenkin kuten kaikki kiva, niin treffitkin päättyivät aikanaan. Tein tuhkimot eli keskiyöksi kotiin. Myöhästyin muutaman minuutin mutta MINI ei muuttunut kurpitsaksi. Haistoin hänen tuoksunsa itsestäni vielä tuntia myöhemmin kun menin nukkumaan.

La aamuna menimme katsomaan mökkitonttia. Se oli mieletön. Koko matka oli suuri seikkailu tuntemattomaan. En ollut koskaan käynyt Helsingistä länteen rannikkoa joten ihastuin sen kauneuteen kevään synkeinpänä päivänä.

Tammilehdot olivat juuri sitä mitä luvattiin ja meri... aah rakastan merta. Oma hiekkaranta ja pieni joki. Muutan tuonne varmaan pysyvästi. Eli ostopäätös oli välitöön ainoastaan viralliset raha-asiat pitänee hoitaa.

Takaisin stadiin. Kolmaspyörä odottaa. Meidän ihana uusi tuttavuus... bi-pervo tyttömme.

Haimme hänet kuudelta, hän toi kukkia. Hän rakastaa elämää kuten mekin. Hän nauttii elämästä ja me nautimme hänestä. Hän sai meidät viriileiksi, hän nosti meidät nautinnon korkeuksiin. Hän ei tiedä sitä vielä mutta hänessä on Tantra vahvana.

Meillä tutkimme valokuviamme menneistä fetish-tapahtumista. Kirjallisuutta asioista joita muut olivat tehneet. Mutta välinevarastomme vapautti meidät luomaan jotain omaa.

Se rakentui pikku hiljaa, aivan huomaamatta. Pian se oli ohjaksissa ja tunne ajoi meitä eteenpäin. Hän oli kaunis kuin keväinen sade auringonpaisteessa.

Ihan oikeasti ajattelette varmasti, että sekosin ja tekstin tyyli muuttui. Mutta se tunne, en voi hillitä itseäni, se on niin vahvaa. Pupunde kokee samoin. Emme voineet pitää sormiamme toisistamme irti sunnuntaina. Olimme kuin hassut eläimet toistemme päällä ja sylissä.

Pupunde tietenkin sai aamusta heti migreenikohtauksen (kuten aina kun pitkästressi laukee tai nautinto käy liian korkealla, nyt oli molemmat). Mutta kun Pupunde selvisi siitä, niin hän vannoi ettei mikään tunnu niin hyvältä kuin hänen olonsa juuri sillä hetkellä.

Tämä blogi on kirjoitettu työpaikalla. Haluaisin niin kirjoittaa yksityiskohtia kumivaatteiden tuoksusta (joita muuten on todellakin saatava lisää), piiskan kiihottavuudesta ja miltä kaikki maistuu, tuoksuu, tuntuu. Mutta joskus kun olen yksin.

Scy joka kylpee rakkaudessa

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus