Elämän salaisuus

  • Scythian

Huomasin jälleen tänään kertovani eräälle tärkeälle ihmiselle elämän salaisuuttani. Oikeastaan sitä on ihan turha pitää salaisuutena enää muutenkaan, joten tässä seuraa elämän neljä voimaa jotka saavat minut liikkumaan:

1. Vietit jotka perin eli geenit. Tämä on yhtä kaikki myös ”taakka jonka vanhempani minulle antoivat”. Tämä voi tarkoittaa alkoholiongelmaa tai matemaattista lahjakkuutta. Tämä määrittelee puolet elinajanodotteestani

2. Sattuma/kohtalo eli asiat jotka yllättävät ja pakottavat minut toimimaan. Tämä voi olla lottovoitto, auto-onnettomuus tai sadepäivä.

3. Velvollisuuteni eli sukulaiset ja perhe suhteet joilla minulle annetaan velvollisuuksia. Tämä voi olla myös yhteiskunta – maksa verot, käy armeija

4. Vapaa tahto eli omat haluni ja toiveeni. Tämä on minuuteni, minä ja pieni egoni. Tämä määrittelee toisen puolen elinajanodotteestani mutta oikeasti nro 2. määrittelee sen kokonaan.

Muita salaisuuksia:

käytä aina aurinkorasvaa, äläkä ota aurinkoa ”tarpeeksi” koska se on aina liikaa.

Kunnioita itseäsi vanhempia ihmisiä koska ne ovat olleet täällä kauemmin ja tietävät asioista yleisesti enemmän kuin sinä.

Osoita ihmisille joita rakastat se kuinka paljon heitä rakastat joka hetki, koska niitä hetkiä on koko ajan vähemmän ja kun ne hetket loppuvat ne loppuvat kesken.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus