Hyvän päivän resepti

  • Scythian

Aamulla lähdettiin Arabianrantaan pois siivoojan jaloista. Otettiin mukaan viltti, juotavaa ja lukemista. Luettiin kirjaa ja nautittiin auringosta. Miellyttävä merituuli siveli ihoa ja ilma oli kuin suklaata. Juteltiin kuten ei olla juteltu pitkiin aikoihin ja hoivattiin parisuhdetta.

Lavitator asuu siinä nurkalla (näkee parvekkeelta) joten aamiaisen jälkeen se pomppasi seuraksi. Levitator on hyvää seuraa kun se on sellainen yhdenmiehen täysi orkesteri joka viihdyttää vaikka koko kaupunkia kerralla. Levitator toi mukanaan leijan. Ei mitään pikkuleijaa vaan kahdella kahvalla ohjailtava kunnon lepakko. Sitä sitten opeteltiin käyttämään.

Levitatorin vaimo heräili jossain aamupäivän tienoilla ja liittyi seuraan jolloin alkoi tulla nälkä. Päätettiin käydä syömässä Bambussa. Sitä ennen käytiin pesemässä kilpikonna (ihan oikea kilpikonna ei mikään rivo kiertoilmaisu) Levitatorin kotona. Sillä oli myös sellaisia pieniä höyrykoneita joita ihailin.Matkalla Bambuun nähtiin vielä frendejä ja käytiin Hobbyssa ihailemassa leijoja. Illalla soiteltiin Gendalin kanssa ja saatiin kuulla et sillä on kaks (2!) leijaa.

Iltapäivällä tultiin puhtaaseen kotiin ja harrastettiin pitkän sairauden jälkeen ehtaa ja tervettä kunnon seksiä ihan kahdestaan. Vittu, että tuntui hyvältä. Kyllä oltiin sairaudenkin aikana harrastettu, mutta siinä oli aina sellainen surumielinen sävy mukana.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus