Päivä jolloin kaikki mikä meni pieleen parani

  • Scythian

Aamu alkoi vitutuksella.

Työt alkoi vammasella käskyllä mennä asiakkaalle korjaan järjestelmä josta mulla ei ollut mitään hajuakaan. En oikeasti korjaa järjestelmiä, vaan myyn sopimuksia joissa taataan järjestelmien korjaus ja määrittelen ja toteutan projekteja joissa järjestelmiä rakennetaan.

Menin asiakkaalle josta minua varoitettiin "negatiivinen, paska sopimus ei vaihda parempaan (siis meille parempaan) ja muutenkin kitisee". Asiakkaall kerroin niille että ne on ihan tyhmiä ja niiden sopimus on vammanen, epäilin saavani potkut.

Tulin takas konttorille laittamatta rikkaa ristiin korjaksen eteen (paitsi tilasin meidän korjaajan sinne iltapäiväksi). Asiakas soitti mulle takaisin ja vaati saada paremman sopimuksen jos me korjataan se tänään. Jäbät korjas ja sopimus tuli. Olin hetken sankari.

Sain palkinnoksi aikaisemmista urotöistäni (joista luulin jo ettei kiitosta tipu) fonduepannun?? Joka kuitenkin piristi.

Oli hieman väärinkäsityksiä tyttöystävämme kanssa ja tapasimme illalla ravintolassa. Keskusteltiin ja itkesteltiin. Olo parani paremmaksi kuin pitkiin aikoihin. Koko juttu tuntuu nyt oikealta ja vahvalta. Tunteet jyrää ja olo on kevyt.

Tällä opettavaisella eläintarinalla ei ole oikeasti opetusta mutta päivä joka tuntui olevan ihan perseestä osoittautuikin mahtavaksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus