Polyamoria, polygamia, polyandria ja polyminä

  • Scythian

Ensiksi kommentoin Anastasian blogia (kannattaa seurata oikeasti aika mielenkiintoisia huomioita elämästä, maailman kaikkeudesta ja siitä itsestään). Ehdotin suurperhettä, kylää tai moniavioisuutta. Anastasia vastasi lähettämällä linkin: www.city.fi/yhteisot/blogi/message.php?id=23880

Johon lähdin kirjoittamaan kommenttia siitä huomiosta minkä tein kommenteista ”3 miestä ja minä” –tyylisestä blogista. Alla kommentti:

"Heh ja kukaan ei ole selvästikään asunut monisuhteessa saati kommuunissa. Yksikään ei ota huomioon olennaisinta.

Yksi nainen vie minusta puolet, kaksi vie 2/3, kolme 3/4, kolme naisystävää (avovaimo hänen tyttöystävänsä ja minun tyttöystäväni) ja kundikaveri hävittivät minut totaalisesti jopa itseltäni ja siihen saakka olenkin vain päässyt kunnes tunsin euforisen "suurperheeseen katoamisen" tunteen.

Eli mitä enemmän poppoota sen vähemmän teillä on valinnan varaa, sen pienempiä ovat teidän toiveet ja halut yhtälössä.... ja perkele mun täytyy bloggaa tää juttu loppuun..."

Josta nyt jatkuu blogini:

Ihmiset haaveissaan eivät tajua tämän aikakauden sairautta. Se on nimeltään individualismi eli minäkeskeisyys, yksilöllisyys. Yksilöinä me olemme yksin. Ilman tukea ja turvaa. Ilman läheisyyttä.

Mutta me saamme itsemme. Saadessamme itsemme huomaamme oman riittämättömyytemme. Tähän vastaamme kehittämällä itseämme. Oletteko huomanneet kuinka paljon kursseja ja koulutusta tuntuu elämämme olevan täynnä, niin työssä kuin vapaa-ajalla?

Kun hävitämme itsemme joukkoon, kuulumme johonkin. Tunnemme täyttymystä, löydämme oman paikkamme kadottamalla itsemme. Meidät hyväksytään sinä mitä olemme, samalla kun täydennymme kokonaisuuteen. Ennen tätä olemme riittämättömiä ja vajaita.

Joten kolme miestä ja yksi nainen on toimiva kokonaisuus jos nainen antaa itsensä kokonaan. Miehet tässä yhtälössä säilyttävät itsestään enemmän jos heillä ei ole suhdetta toisiinsa. Täten todelliset voittajat ko. yhtälössä ovat miehet jotka saavat joukon tuen ja turvan. Riittävät sellaisenaan ja säilyttävät osittaisen itsenäisyyden.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus